• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar; Bir sorum olacak size. Ben isimlerin özellikleri olduğuna ve çoğu kişinin o ismin ortak özelliğini taşıdığına inanırım. Biz hala oğlumuza bir isim bulamadık. Burak ismi biraz ağır basıyor şimdilik. Benim gibi düşünen arkadaşlar ne dersiniz ? Çevrenizdeki buraklar nasıldırlar. Çalışkan yaramaz yada yakışıklı :) yazarsanız sevinirim. Tabi işin eğlencesi

Ay cok sevindim...insallah lekelenmende kesilir canim..
Teşekkür ederim canım çok sağol inşâAllah sağlıkla atlatırız❤️
Hatırlamaz olurmuyum canım çok sevindim benim 6. Haftadan 9. Haftaya ara ara lekelenmelerim siyah dokuların düştüğü bile oldu ama bebeğim gayet iyiydi şükür bu günlere geldik
Teşekkür ederim canım benimde dün ultrasonda pıhtılar gördü doktor bunları atacaksın dedi geldi pıhtı şeklinde inşâAllah tekrar etmez sonuna kadar sağlıkla ilerleriz❤️

Kötü bir durum gercekten boyle durum icin illaki pedogoglarin yazilari falan vardir nette bir arastirsan insallah acilir kizin cesaret edemiyor demekki kendini ifade etmek icin
pek ise yarayacağını düşünmüyorum ama yinede araştırma yapacağım cnim çok sağol.
Bence bir pedagogla görüştürmenizde yarar var. Özgüven eksikliği var bence eşinle konuşup götürmelisin canım. Haklısın çok üzücü bir durum bu yaşadığı şahit olduğu kötü birşey mi oldu acaba yoksa her zaman mı böyleydi
Cnim gerçekten pedagogun yararlı geleceğini bilsem bugün götürürüm.ama kizim sadece okul ortamında böyle yoksa yaşıtlarından zeka olarak inan bi üstü o kadar olgun ki çocuk gibi görmüyorum bazen.Ama okul ortamında kedi gibi oluyor.
Canım çoçuğunuzun sizinle olan iletişimi nasıl size karşı da çekingen ve sessiz mi
Canım ışte sorunda burda kizim fazlasıyla bize karşı açık bi çocuk bazen oyke sorular sorar cevap veremeyip gecisyiriyorum.okula başka bi çocuk evde bambaşka.Normalde böyle içine sesiz olsa zaten kesinlikle pedogaka gotururim.inanirmisin çoğu zaman o benim annem ben onun kızı oluyorum.ilaç saatimi sürekli hatırlatır.Gebelik şekerim olduğu için her yediği mi takip ediyor.

Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavusmanizi nasip etsin canım kolay değil tabiki süreç inşallah tekrarlamaz kanaman

Aminn canımm inşallah öyle olur. Kanama öyle yada böyle tekrarlayacak ama ben buna hazır hissediyorum artık. 28. haftada hiç kolay değildi daha çok küçüktü bebeğim ama gün geçtikçe daha da büyüyor endişelerim de azalıyor çok şükür.

pek ise yarayacağını düşünmüyorum ama yinede araştırma yapacağım cnim çok sağol.
Cnim gerçekten pedagogun yararlı geleceğini bilsem bugün götürürüm.ama kizim sadece okul ortamında böyle yoksa yaşıtlarından zeka olarak inan bi üstü o kadar olgun ki çocuk gibi görmüyorum bazen.Ama okul ortamında kedi gibi oluyor.
Canım ışte sorunda burda kizim fazlasıyla bize karşı açık bi çocuk bazen oyke sorular sorar cevap veremeyip gecisyiriyorum.okula başka bi çocuk evde bambaşka.Normalde böyle içine sesiz olsa zaten kesinlikle pedogaka gotururim.inanirmisin çoğu zaman o benim annem ben onun kızı oluyorum.ilaç saatimi sürekli hatırlatır.Gebelik şekerim olduğu için her yediği mi takip ediyor.
Okul ortamında hoşnut olmadığı ama siz üzülürsünüz diye söyleyemediği bişiy olabilir mi

Hay Allah ya acaba yaşıtlarını kendinden daha çocuk mu görüyor da muhattab olmuyor. Bu da olabilir vallahı şimdiki çocuklar çok zeki ama aynızamanda zeki olup olgun olan çocuk da az. Maşallah kızına ama bizler tabı tahmın edıyoruz bu işin eğitimini almış psikologlar belkı aklımza dahı gelmeyecek bırseyden oluyordur pekı kendınden büyüklerle normal.yaşamda ıletısımı nasıl canım

Bir de çocuğa evde bol bol sorular sor ve muhakkak cevap almayı bekle en basitinden günaydın kızım dediğinizde onunda günaydın anne demesini bekleyin demiyorsa isteyin desin, ya da okula gittiğinde arkadaşlarına da günaydın dedin mi hangi arkadaşını çok seviyorsun ya da yakında oturan arkadaşı varsa gun içinde annesiyle iletişime geçip çocuğunuzla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz, akşam olduğunda siz yemek hazırlarken sizinle birlikte mutfakta anne kız sohbet ede ede hazırlayın günün nasıl geçti seni en çok mutlu eden şey neydi bugün, şu derste ne yaptınız gibi gibi tabiki bi anda açılacak diye bişiy yok okul rehber öğretmeninden de destek isteyebilirsiniz
Cnim senin bu söylediklerinin tam tersi bi çocuk.bazen öyle sorular öyle sohbetler eder ki kızarım ona bu kadar herşeyi bilme çocuk gibi ol.babasıyla bakismamizfan bile ne soyledigimizi anlıyor.Dediğim gibi çocuk gibi değil yetişkin bi genç kiz gibi hareketleri ama gel gorki okulda bambaşka bi karaktere bürünüyor.

Arkadaşım hep mi böyle idi son donemde yaptığı için açıklaması ne peki
Canım bence öncelikle kuzunla bol bol konuş yapmadığı için eleştirmeden konuş
Pedogog ile görüşme ayarlanabilir acaba kardeş geleceği için dahada içine kapanıyor olabilir mi
Yok Cnim aksine kardeşini çok seviyor.valla okadar konusuyor ki bazen susturmak zorunda kalıyorum. Cnim kızımın eleştirmeye kalksam bir ay konuşmaz benimle dediğim gibi vücudu çocuk aklı yetişkin.ama okulda oyke ypiyirki bazen okulun çatısına çıkıp deli bağırmak istiyorum.aslında kizim böyle değil diye

Canım tam yaşananı bilmiyorum ama pedagog kısmını görünce söylemek istedim. Pedagoglara değil çocuk psikiyatriye gitmelisin öncelikle çünkü pedagogların tanı koyma, tedavi şekline karar verme yetkileri yok.

5 yaşında ki yeğenimi 3 senedir ne pedagoglara götürdük hiç bir faydasını göremedik, seanslar 250den başlıyor üstüne üstlük kardeşim de psikiyatriye gitmek zorunda kaldı çünkü hepsi anne babayı suçluyor resmen. Şöyle davranacaksınız çocuğa böyle ilgi göstereceksiniz hatta işini gücünü bırak sürekli oyna gezdir spora götür demekten başka bir şey demediler. Kardeşim kendini yetersiz görmeye başladı. Kötü anneyim ben diye ağlama krizlerine giriyordu ve sonuç çocuk 3 senede daha kötü oldu. Şimdi psikiyatriye götürüyoruz ve çok ilerleme var davranışlarında çok şükür.

Hay Allah ya acaba yaşıtlarını kendinden daha çocuk mu görüyor da muhattab olmuyor. Bu da olabilir vallahı şimdiki çocuklar çok zeki ama aynızamanda zeki olup olgun olan çocuk da az. Maşallah kızına ama bizler tabı tahmın edıyoruz bu işin eğitimini almış psikologlar belkı aklımza dahı gelmeyecek bırseyden oluyordur pekı kendınden büyüklerle normal.yaşamda ıletısımı nasıl canım
inan cnim bilmiyirum.ama neredeyse okulda bayılacaktım uzuntumden. hiç bi etkinliğe katılmıyor. kendi halinde takılıyor .kizim böyle değil dediğinde öğretmen şaşkınlıkla gözüme bakıyor.bugün okumasını görünce şok oldu.ezildiği için çok üzgünüm.en önemlisi ben yapmadım bile diyemiyor.ama evde papuç gibi dili var.

inan cnim bilmiyirum.ama neredeyse okulda bayılacaktım uzuntumden. hiç bi etkinliğe katılmıyor. kendi halinde takılıyor .kizim böyle değil dediğinde öğretmen şaşkınlıkla gözüme bakıyor.bugün okumasını görünce şok oldu.ezildiği için çok üzgünüm.en önemlisi ben yapmadım bile diyemiyor.ama evde papuç gibi dili var.
Bence de bir uzmana danışmakta fayda var ama siz sordunuz mu okulda neden böyle davrandığını belki söyleyeceği şeylerden problemi anlayabilirsiniz

Canım tam yaşananı bilmiyorum ama pedagog kısmını görünce söylemek istedim. Pedagoglara değil çocuk psikiyatriye gitmelisin öncelikle çünkü pedagogların tanı koyma, tedavi şekline karar verme yetkileri yok.

5 yaşında ki yeğenimi 3 senedir ne pedagoglara götürdük hiç bir faydasını göremedik, seanslar 250den başlıyor üstüne üstlük kardeşim de psikiyatriye gitmek zorunda kaldı çünkü hepsi anne babayı suçluyor resmen. Şöyle davranacaksınız çocuğa böyle ilgi göstereceksiniz hatta işini gücünü bırak sürekli oyna gezdir spora götür demekten başka bir şey demediler. Kardeşim kendini yetersiz görmeye başladı. Kötü anneyim ben diye ağlama krizlerine giriyordu ve sonuç çocuk 3 senede daha kötü oldu. Şimdi psikiyatriye götürüyoruz ve çok ilerleme var davranışlarında çok şükür.
Cnim hani derler ya insan kendi çocuğunu tanıyor diye.ışte kızımın psikiyatrilik bi durumu yok.okul ortamında böyle .hani diyeceksin ki kabullenemiyirmusun vs aslaa

Bence de bir uzmana danışmakta fayda var ama siz sordunuz mu okulda neden böyle davrandığını belki söyleyeceği şeylerden problemi anlayabilirsiniz
hanımefendinin canı istemiyormuş.Cnim ana sinifindada böyleydi.çok korkak bir çocuk.

Kızlar yorumlariniz için çok teşekkür ederim. Cnim cok sıkılınca yazmak istedim.sağolun ❤❤

Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten Üzülür insan bu Üzüntünü onuia nllattınmı:( bak şu videoyu buldum dınle derim

hanımefendinin canı istemiyormuş.Cnim ana sinifindada böyleydi.çok korkak bir çocuk.
Ogretmen simdi dusunur bu kadin cocuguna toz kondurmuyor ben kör muyum derken okudugunu gorunce sasti kaldi hee valla bence ogretmenede biraz yuklenebilirsin bu cocugun sıkıldığı birsey mi var okulda da böyle pasif

Tabii ki sen daha iyi tanırsın ben konuya vakıf değilim sadece pedagog diyince cinlerim tepeme çıkıyor :))
pedagog psıkolojık danısman degıl mı kız ben mı.yanlıs bılıyorum genelde bu sorunlarda pedagoglara gidilir ya çocuk psıkolojısı ıcın.ben de ondan öyle dedim

Back
X