- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım acaba nişan mı geldi kımınde doğumdan bıkac gun once pembe tonlarında falan gelıyormus ya. tabıkı daha beklesın melegın kötü bısey yoktur merak etme bu nişan gelmesi olayını da bence sor dr.una hayırlısıyla sabah olsun haberdar etbızleri deKizlar sabah kontrole gitcem zaten ama.demin lavaboda peceteye pembe bisi geldi kansa degil acik renk daha once de iki kez acile gittim kanamam olmustu bisi yok diyip yolladilar mecbur sabahi beklicem.ama yinede size sorim dedim
Cnim ben devlette sezaryen oldum.maşallah iki saate ayağa kalktım ordaki herkes çok şaşırdı.ve çok memnun kaldım.ALLAH nasib ederse insallah bunda da devlette sezaryen olmayı düşünüyorum.çünkü daha önce memnun kaldığım için ozele hiç gerek yok.kontrollerimi özelde yaptırıyorum.doğumu devlette.Ablam iki doğumunu devlete yaptı.yengem bir sene arayla 2.sezaryenini devlette ypicak.Cnim aklını hiç bulandirma tıbbi olarak aynı hiç bi fark yok.doktorun el cabukluguna bağlı.Kızlar kafamı kurcalayan bi durum var ben genetik bir kan hastalığına sahibim rutin kan testlerinde bile pıhtılaşma olması gerekenin 3 katı çıkıyor plt değerim cok yüksek hayatım boyunca kan sulandırıcı hap kullanıp düzenli aralıklarla farklı tedaviler göreceğim doğumum sezeryan olacak tam teşekkülü bi hastane olması lazım donanımlı büyük özeller 8bin 9 binden bsliyor bu benim bütçemi zorlar sadi konuka gidiyorum bakırköy e acaba burda doğumumu yapsam nasıl olur tek korkum daha sancılı bir sezeryan çekmek oğlumda sezeryan oldum hastaneden eve yürüyerek geldim ama dikiş farkı olurmu konforlu olurmu beynimde deli sorular kendi yada etrafında devlette sezeryan oln arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var
Cnim gecen yil anasinifina gitti.bizim aile apartmanı olduğu için hiç birzaman yalnızlık çekmedi kaldi ki mahallede arkadaşlarıyla iletişimi çok iyi sadece okulda çok kötü.benim onunla okula gidip gitmemem hiç biseyi degistirmeyecek çünkü kızımı çok iyi tanıyorum.kuzeni 2.sınıfta olduğu için hep kuzeni ve arkadaşlarıyla takılıyor.anlayacagin yapısal olarak öyle.Benim kızdığım nokta bildiği halde bilmiyormuş gibi davranması beni çok üzüyor.Direk kiziniz okulami başladı daha öncesinde mahallenizde vs cocuklarla oyun ortaminda yada ne bilim aile icerisinde yasiti olan cocuklarla herhangi bir paylaşimi olmadimi üzme kendini daha çok küçük şimdiki çocuklar çok arsiz onlar gibi olacagina biraz sesiz olsun zamanla açılır sizde okuldan ekstra olarak hafta sonu gidebilecegi kreşmi olur artik yada bir avmdeki oyun alanimi olur oradaki cocuklarl sohbet etmesini hatta başka elini ayagini eve baglayan bir durum yoksa ögretmenindende izin alıp cocuk okulda kendini güvende hissedene kadar onunla gidip gelmeyi deneseniz ordaki cocuklarla tanistirip konusmasini beraber oyun oynamalarini deneseniz bi yararı olur mu
Yaa bayılırım dışarıda hazır kahvaltıya hemen kullanmalıyım bunu :))aa dıceksın kı hayır ben senin elinle gıdıp aldıgından aşerıyorumm. mesela ben bırkeresınde kızımızın canı kahvaltıya gitmek istedihem de pusulada demıstımcok fenayız.
![]()
Kahvaltinin mutlulukla yuzde yuz ilgisi var :)))Yaa bayılırım dışarıda hazır kahvaltıya hemen kullanmalıyım bunu :))
Canım sezeryen olman kesin ise zaten araştırma hastaneleri en iyisi mesela gittiğim doktor bana da herhangi bir sebepten sezeryen dese kesinlikle araştırma hastanesine giderim, ablam 2 doğumunda da gebelik kolestazı geçirdi kontrollerine özel hastaneye gidiyordu direk doktoru dedi bebeğin kalp atışları yavaşlamış sen hemen araştırma hastanesine git diye 35. Haftada acilen aldılar bebeği Kartal araştırmada, ikisinde de sezeryen oldu ve bi sıkıntı çekmedi özelde de aynı dikiyorlar devlette de artık lazer yapıştırma mı ne onu kullanıyorlar iz bile kalmıyor, şu var bende sadi konuk a gittim bayağı tahlillerimi falan orada oldum ama Doğum binası çok eski pis gibi diğer binalar gene yenilenmiş ama kadın Doğumun koridoru bile boğuyordu beni orada, Avrupa yakasında böyle yeni yapılan bir hastane var mı acaba Doğum katı yenilenen falan,
ben üniversite hastanesinde doğum yapmak istiyorum, aynı hastanede bir arkadaşım 5 kasımda doğum yaptı sezeryanla ve hiçbir sorun yaşamadı, yalnız ikimiz de hastanedeki hocaların hastasıyız doğuma kendi doktorlarımız giriyor ve özel oda vs hazırlanıyor, böyle bir şey düşünebilirsiniz
Ay sagolun kızlar ben hani eski usullu dikiyorlar acaba diye düşündüm ama içimi rahatlattiniz önümüzdeki hafta gidip gorusucem artık bahtımıza ne cikarsaCnim ben devlette sezaryen oldum.maşallah iki saate ayağa kalktım ordaki herkes çok şaşırdı.ve çok memnun kaldım.ALLAH nasib ederse insallah bunda da devlette sezaryen olmayı düşünüyorum.çünkü daha önce memnun kaldığım için ozele hiç gerek yok.kontrollerimi özelde yaptırıyorum.doğumu devlette.Ablam iki doğumunu devlete yaptı.yengem bir sene arayla 2.sezaryenini devlette ypicak.Cnim aklını hiç bulandirma tıbbi olarak aynı hiç bi fark yok.doktorun el cabukluguna bağlı.
yok kiz estetik benim izi bile kalmadı.Ay sagolun kızlar ben hani eski usullu dikiyorlar acaba diye düşündüm ama içimi rahatlattiniz önümüzdeki hafta gidip gorusucem artık bahtımıza ne cikarsa
Yaşadığın şehir nasıl bilmiyorum canım ama en azından bizim yaşadığımız şehirde doğum evi ve araştırma hastanesi var devlet olarak .Bildiğim kadarıyla araştırma hastanelerinde yani Üniversite Hastanesinde riskli gebeliklerde ve 38 yaş üstü gebeliklerde doğuma izin var rkes araştırmada yapamıyor. Evet Üniversite Hastanesi'nin şartları çok güzel oda vesaire ama normal dogum evınde riskli gebeliğin yoksa ve yaşın tutmuyorsa normal standartlarda yapıyorsun bildiğim çoğu şehirde de böyle ona da dikkat et derim canım ayrıca riskli durumunda özel hastaneler risk kabul etmez zaten yüzden üniversite hastanesine sevk ederler. Mesela Allah korusun bır sıkıntı cıksa benım gıttıgım hastanem benı hemen arastrmaya sevk eder riskli gebelik uzmanı yoksa o da her hastanede bulunmuyor ztn önemli olan yapan kişi ameliyatıAy sagolun kızlar ben hani eski usullu dikiyorlar acaba diye düşündüm ama içimi rahatlattiniz önümüzdeki hafta gidip gorusucem artık bahtımıza ne cikarsa
Günaydın canım kendini bukadar zorlama lütfen izne ayrılsan artıkGunaaydinn kizlarr ❤❤ dun cok yogundu is giremedim.hic zaten bu bel bacak agrisiyla hayatim 2kati zorlasti tuvalet bile iskence oldu![]()
CANIM AZRAMM canim insallah sorun cozulur ama hem kendini hem de karnindaki minik bebisi de dusun lutfen ❤
PnarMracAlya gecmis olsun su an nasilsin devami gelmedi insallah kontrolden sonra bizi de bilgilendir. @Kartanesii8892 T tanem-tane20 uzmeyin kendinizi kizlar kimse sizden sizin hayatinizdan onemli degil ❤❤
Canım istanbulda yaşıyorum burdada istemediğin kadar çok araştırma ünv. Doğum hast. Var ama hepsi ayrı bir hengâme bakalım önümüzdeki hafta çapa ve cerrah paşa ile gorusucem bahtına hangisi çıkarsa teşekkür ederim kuzumYaşadığın şehir nasıl bilmiyorum canım ama en azından bizim yaşadığımız şehirde doğum evi ve araştırma hastanesi var devlet olarak .Bildiğim kadarıyla araştırma hastanelerinde yani Üniversite Hastanesinde riskli gebeliklerde ve 38 yaş üstü gebeliklerde doğuma izin var rkes araştırmada yapamıyor. Evet Üniversite Hastanesi'nin şartları çok güzel oda vesaire ama normal dogum evınde riskli gebeliğin yoksa ve yaşın tutmuyorsa normal standartlarda yapıyorsun bildiğim çoğu şehirde de böyle ona da dikkat et derim canım ayrıca riskli durumunda özel hastaneler risk kabul etmez zaten yüzden üniversite hastanesine sevk ederler. Mesela Allah korusun bır sıkıntı cıksa benım gıttıgım hastanem benı hemen arastrmaya sevk eder riskli gebelik uzmanı yoksa o da her hastanede bulunmuyor ztn önemli olan yapan kişi ameliyatı
ben de en sevdiğim :) Ya eşim bana buaksam içinyemege gıdelım dedı bızım nısanlıyken gıttımız bır kafe bu. orda bır yemek var onu cok sevıyorum da yemege de ınmıyorm.hala ugeasmayım dıye dedıYaa bayılırım dışarıda hazır kahvaltıya hemen kullanmalıyım bunu :))
Ay ozman ben hıcbirşey bılmıyorum ıst le ılglı canım görus ogren bakalımCanım istanbulda yaşıyorum burdada istemediğin kadar çok araştırma ünv. Doğum hast. Var ama hepsi ayrı bir hengâme bakalım önümüzdeki hafta çapa ve cerrah paşa ile gorusucem bahtına hangisi çıkarsa teşekkür ederim kuzum
Gunaydin
Dun kontrolum vardi..onceki sefer 1 hafta onde demisti..simdi gunuyle uyumlu cikti.. 1900 gram 42 cm olmus minik kizim :)
Calisir raporumuda aldim 26 aralik son.. 17 aralikta tekrar kontrol var..o zaman nstye giricekmisim..
Bendeki haberler bunlar![]()
aman git bişey olmaz , benım ınstagramda takıp ettıgım doktorlarım var yatak istihratı dıye birsey yok dıyor aksıne daha cok zarar vucudunuza kendınızı yormadan istedıgınızı yapabılırsın wc harıc yasak dıye bişey yok , cok cok elzhem durumlar harıc tabıkı bu konuyu cokta kasma , okadar cok okudumkı erken dogum rıskım vardı 30 dan berı wc harıcı kakmıyorum vs 40 olmus bebek gelmıyorr dıyenııben de en sevdiğim :) Ya eşim bana buaksam içinyemege gıdelım dedı bızım nısanlıyken gıttımız bır kafe bu. orda bır yemek var onu cok sevıyorum da yemege de ınmıyorm.hala ugeasmayım dıye dedıPapatyamaviss bilir kafeler sokagında:) evımızın alt kısmı ztn yakın. arabaya bıncz max. 1dkda ordayız oyle yanı. Ben de yıne kuruyrm kafamda bıze ınmedı yemege gıdıyor derlerse dıye gıtmesek dedım. Yanlıs mı yaptım yanı uzak yer olsa esım de gdelım demezdı ha onlara ınmısım ha kafeye fark yok. Gitmek de ıstıyorum ama görusmedık dye kendımı kasıyorım ıste yine.
BGunaydin
Dun kontrolum vardi..onceki sefer 1 hafta onde demisti..simdi gunuyle uyumlu cikti.. 1900 gram 42 cm olmus minik kizim :)
Calisir raporumuda aldim 26 aralik son.. 17 aralikta tekrar kontrol var..o zaman nstye giricekmisim..
benimde 24 aralık son 7 veya 10 aralıkta kontrole gidicem :) maşallah kuzuya ben ptesi boyunu sormayı unuttum :) kilo konusunda endişeli olduğumdan boy aklıma gelmedi :)Gunaydin