• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet kuzum. Benim muayeneler tahliller (detayli ult haric) dogum 1diyetisyen 1discu randevusu kapi suslemesi ve lohusa serbeti dahil fiuati basta odedik biz. Miktar yaziyo faturafa elimde sozlesmede var zaten :)
hiç aklıma gelmedi başta demedi kimse bana bunu yani ablam dahi demedi belki de baştan satınalım yoktur bılmyrm ama çok güzel baştan olması canım Allah korısun herhangı aksı durumda cayma hakkı da vardır heralde böyle durum. Gidince soracaktım bizde de normal doğum paketı var organızasyonlu da var ama gerek görmedım organızasyona. kendımız susleme yapıcaz. bizim pakette de kapısüsü takıyastığı fotograf çekimi fotograf albümü var ama ben yıne de yastık ve süsü kendım yaptım evde de kullanmak ıcın. Siz basındsn odemıssınz ohneguzel

:KK43: of ya anlıyorum senı çok garıp bısey Neden öyle oluyor ki rahim ağzı 4cmdi enson elımle hareket ettiği yerı gosterdım eşime sankı tam ucunda gbydı çok ilginç. Aceleciler vallahi sıkıldılar artık. azönce saglı sollu tekmeler attı ama cıkar benı burdan der gbydı. bide hıçkırıyordu ah dedim annem açlıktan suları mı içiyorsun sen sabah sabah:KK48:

İlk defa erken gelecek hissi oluştu ya :( çoğu bitti, kurtarırlar artık kendilerini ama inşallah zamanında gelirler sabırsızlar :))

hiç aklıma gelmedi başta demedi kimse bana bunu yani ablam dahi demedi belki de baştan satınalım yoktur bılmyrm ama çok güzel baştan olması canım Allah korısun herhangı aksı durumda cayma hakkı da vardır heralde böyle durum. Gidince soracaktım bizde de normal doğum paketı var organızasyonlu da var ama gerek görmedım organızasyona. kendımız susleme yapıcaz. bizim pakette de kapısüsü takıyastığı fotograf çekimi fotograf albümü var ama ben yıne de yastık ve süsü kendım yaptım evde de kullanmak ıcın. Siz basındsn odemıssınz ohneguzel
Aynen benim sansim bastan odendigi icin su sonradan gelen zamlardan etkilenmedik hic. Cayma bedeli varda yuzde 10 o da sadece. Sen de bi sor bakalim ❤

Canım doğuma hazırlık sancısı bunlar bebek hareketi olmaz doğum sancisinda diye biliyorum ama emin degdeği benim ilk doğum sezeryanla oldu

Ben de öyle duymuştum hareket olmaz diye. Bu bayaa hareketliydi canım. Bu hazırlık sancısıysa gerçek sancının şiddetini düşünemiyorum :)

Canim bende 20araliga kadar caliscam daha bekletiyorum ya hali hemen kirleniyi diye. Ev temizligi icin sirket bulcam bide halilari vercem bende ama araligi ortalasam diye dusunuyorum
Oylemi diyosun..dogruda diyosun :) ama iste ya diyorum olursa falan filan diye..neyse bu haftayi es gecim ben..onumuzdeki haftaya baska is cikarirsam frenlerim kendimi :KK48:

canım cok normal ozellıkle sabh kalkınca ve bagdas kurunca cok agrıyor ve bu sancı olarak nst ye yansımıyor doktor bakmıstı rhım agzın kapalı demıstı

2 gün önce nat yapıldı hiçbir şey çıkmadi dediğin gibi canım. Şimdi de geceki kadar olmasa da adet sancısı gibi hafif bi sancı var. Bebek de çok aşağıda hareket ediyo yine ama acıtmıyo şu an

Neyseki evindesin artik kv kp de yok :) belim bazen cok kotu cuma gunu kitlendim resmen hemen yine doktora gittim malesef yapilcak bisey yok. Egzersiz ilik su kompresi ve hamile bel destek kemeri tak dedi bugun takmaya basladim bakalim ❤

Hamile bel destek kemeri nedir ilk defa duydum resmi var mi acaba bende alayim :)

Oylemi diyosun..dogruda diyosun :) ama iste ya diyorum olursa falan filan diye..neyse bu haftayi es gecim ben..onumuzdeki haftaya baska is cikarirsam frenlerim kendimi :KK48:
Bu dusunceler hangimizde yok ki :) nasip kismet oldugu kadar oyle bisey bile oksa temizlik 1gunde yapikir biz dogumdayken bile halikarda 2 3gune gelio nasilsa :))

Hamile bel destek kemeri nedir ilk defa duydum resmi var mi acaba bende alayim :)
İs yerime geldi bugun gondereyim nete yazinca cikio hemen baby jeminkini aldim ben belden gelip gobek altinda bagliosun :) fiyatlari baya artmis hala indirimi bitmediyse ben trendyoldan 28liraya aldim

Ya kızlar benim kafa çorba oldu. 10 Kasımda 32.hafta çalışabilir raporu aldım. Ne zaman işe başlayacağım şimdi ben?

Ya kızlar benim kafa çorba oldu. 10 Kasımda 32.hafta çalışabilir raporu aldım. Ne zaman işe başlayacağım şimdi ben?
Canim ben 19aralikta aldim calisabilir raporunu ayni gun is yerime verip is basi yaptim. Onceki 2 hafta yillik izinliydim

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazmıyordum sanırım.. Bebişin alışverişi, eksikleri, ıvır zıvır derken bu zaman oldu..
Ben tam 32. haftamda çalışamaz raporumu aldım, 2 haftadır evdeyim. İyi ki almışım diyorum, hiç pişman değilim. Çünkü görev yaptığım okul gidiş geliş toplamda 150 km ve çok yoruluyordum.
Bu geçtiğimiz hafta sonu eşimle doğal doğum kursuna katıldık. Toplamda farklı farklı haftalıklarda 8 çifttik. Bi sürü şey öğrendik, ilk kez eşimle beraber evladımız için ortak bi şey yaptık ve çok çok çok özel bi histi.. Gebeliğin başlarında “asla normal doğum yapmam” diyen ben şimdi kesinlikle yapabilirim moduna geçtim :) Korkularınız varsa böyle bi etkinliği sizlere de öneririm ;)

Bu arada bi sorum var; aranızda çatı ağrısı yaşayan var mı? Benim özellikle dünden beri birden çoğalan bi ağrım başladı. Artık her hareketimde hissediyorum kemiklerin ağrısını.

Bebeğim 2480gr mış. 45 cm. :dua:
Haftaya yapılması gereken bir kültür testimiz var , sizi de bilgilendirmiş olmalı doktorunuz. Haftaya egzersiz de gösterecek doktor. Doğumdan konuşuyoruz , suyu gelse de endişelenme diyor. Cep telefonundan uzak , karanlık ortamda stres yapmadan geçirmeliymişim o süreci....

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazmıyordum sanırım.. Bebişin alışverişi, eksikleri, ıvır zıvır derken bu zaman oldu..
Ben tam 32. haftamda çalışamaz raporumu aldım, 2 haftadır evdeyim. İyi ki almışım diyorum, hiç pişman değilim. Çünkü görev yaptığım okul gidiş geliş toplamda 150 km ve çok yoruluyordum.
Bu geçtiğimiz hafta sonu eşimle doğal doğum kursuna katıldık. Toplamda farklı farklı haftalıklarda 8 çifttik. Bi sürü şey öğrendik, ilk kez eşimle beraber evladımız için ortak bi şey yaptık ve çok çok çok özel bi histi.. Gebeliğin başlarında “asla normal doğum yapmam” diyen ben şimdi kesinlikle yapabilirim moduna geçtim :) Korkularınız varsa böyle bi etkinliği sizlere de öneririm :KK66:

Bu arada bi sorum var; aranızda çatı ağrısı yaşayan var mı? Benim özellikle dünden beri birden çoğalan bi ağrım başladı. Artık her hareketimde hissediyorum kemiklerin ağrısını.
Biz de gideceğiz :KK9:
2 Ders İçin anlaştım. yeterli. çocuk doktoru ve dopum hemşiresi nin dersleri

2 gün önce nat yapıldı hiçbir şey çıkmadi dediğin gibi canım. Şimdi de geceki kadar olmasa da adet sancısı gibi hafif bi sancı var. Bebek de çok aşağıda hareket ediyo yine ama acıtmıyo şu an
progestan verır belkı 20gun önce bana progestan verdı adet sancılarım oldugu ıcın canım gecmzse bır git istersen

Back
X