Canım bu süt arttırmak için değil mi?
QUOTE]
Evet canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu süt arttırmak için değil mi?
QUOTE]
Evet canım
Ben özelde çalışıyorum bugün süt parasını aldımSut parasini devlet memurlari alamiyor diye biliyorum ben. Yani ben almadim
Nedense sütün sadece bünye ile ilgili olduğunu düşünüyorum:)Kızlar çok su içtikleri için sütü olduğunu düşünenler cidden ne kadar su içiyorsunuz, ben 2-2,5 litre su içiyorum, 1 litreye yakın da meyve suyu ve rezene filan içiyorjm günlük
Bende kesinlikle suyla ilgisi olmadığını düşünmeye başladım artık, sadece uykunun süt yaptığını düşünüyorum 1 saat bile uyusam doluyor göğüslerim, ama su içsem de içmesem de ayni oranda sütüm oluyorNedense sütün sadece bünye ile ilgili olduğunu düşünüyorum:)
Birde bebek ilk günlerde yapışırsa memeye sütü iyi getiriyor.
Insallah dedigin gibidir canim. Ben ameliyat olmustum da gogsumden hemen kotu seyler geliyor akloma:)Göğüslerin dolduğu için olabilirim canım benimde emzirdikten sonra sanki damarlar sızlıyor gibi oluyor anneme sorduğumda göğüslerin doluyor ondan dedi tabi ne kadar doğru bilemiyorum
Bugün PTT ye eşim sordu yatmamış onu aldın mıBen özelde çalışıyorum bugün süt parasını aldım
aldım ben canım 845 lira süt parasıBugün PTT ye eşim sordu yatmamış onu aldın mı
Bende mevlutu cok geciktirmicem..annem diyo komsularida cagirmak lazim geldiler..biz zaten kalabaligiz..evde 2+1 bi salon var.. coluk cocuk.gelirlerse amaninnnnBeni de hep tanidiklar, komsular, arkadaslar ariyor. 40i ciksin gelecegiz gormeye diye. Ben de herkesi ayri ayri agirlamaya calismak zor ve stresli olacak diye. 40 i ciktiktan sora ki hafta sonu o da 47 günlük fln oluyor okuma yapip hepsini cagirayim diye dusundum. Çocuğu yatak odasina koyarim en son bir iki dk cikaririz tamam insallah
3 lt yi kesin geciyor benim..hamileliktede cok ictim.Kızlar çok su içtikleri için sütü olduğunu düşünenler cidden ne kadar su içiyorsunuz, ben 2-2,5 litre su içiyorum, 1 litreye yakın da meyve suyu ve rezene filan içiyorjm günlük
Evet aslinda..olmayacagi varsa naparsan yap olmuyo..Nedense sütün sadece bünye ile ilgili olduğunu düşünüyorum:)
Birde bebek ilk günlerde yapışırsa memeye sütü iyi getiriyor.
Teşekkür ederiz teyzesi hepsine maşallahKaç günlük canım? İyileşiyor demekki
Benim 15 gün içinde düştü pek kaşıntı da olmadı
oy maşallah ya, yarın 1 aylık olcak daha 2 saat kesintisiz uyku görmedim
şu 300 tl nin dışında bide 180 tl mi var? Nerden alcaz canım bjnları? Ben başvurmadım henüz ya
En iyisini yapmışsın :)) ben şunu anladım doğum yapınca: yeni doğum yapmış kişiye tebriğe gideceksem 2-3 ay bekliycem en az kesinlikle hemen gitmemek gerekiyormuş bebeğe de anneye de yazık. O yorgunluk uykusuzluk üstüne misafir hiç çekilmiyor..Hanımlar nasilsiniz?
İki çocuklu hayat beni fena çarptı. Birde bebek görmek için misafirler eklenince iyice kaybettim kendimi. Ne yediklerime dikkat ediyorum ne de giydiklerime. Duş almak bile lüks oldu son günlerde.
Beni arada dürtün ki kendime geleyim. En son çarşamba günü bakabilmisim buraya çook msj birikmiş okuyup geleyim dedim baktım öyle gelemeyecegim. Ben de daaan diye daldım
Damarlarda tikaniklik yada tam acilmayan damarlar olabilir sana tavsiyem buzdolabi posetine su koy buzluga at buz tutunca gogsun buz gibi olana kadar heryerine gezdir daha sonrada sicak su koy sicak su torban varsa buseferde onu uygulaUclari degil ki canım aciyan ozellikle geceye dogru damarlarim sizliyor,zonkluyor sanki![]()
Hanımlar nasilsiniz?
İki çocuklu hayat beni fena çarptı. Birde bebek görmek için misafirler eklenince iyice kaybettim kendimi. Ne yediklerime dikkat ediyorum ne de giydiklerime. Duş almak bile lüks oldu son günlerde.
Beni arada dürtün ki kendime geleyim. En son çarşamba günü bakabilmisim buraya çook msj birikmiş okuyup geleyim dedim baktım öyle gelemeyecegim. Ben de daaan diye daldım
Bazı annelerin vücudu cömert bazı annelerin cimri oluyor :)Evet aslinda..olmayacagi varsa naparsan yap olmuyo..