2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Duygularıma tercüman olmuşsun eşim ve kayınvalideye okudum aynı hislerdeyim dedim

Bende 3. Kişiyim size katılıyorum

Bende katılıyorum size kızlar

Ben tek çocukta bile zorlanıyırum hani sizin yazdıklarınızı okudum tek çocuk hiç çocukmuş veya ne kadar çok zamanımız varmış falan diye şey diyorum hani benim niye zamanım yok :))

İkinci geldiğinde ne dediğimizi anlayacaksin

Sezeryanla dogum yapanlar acil yardim dikisiniz hemen üstünde sislik var mi sizinde normal mi? Valla bugun yeni gordum korktum hic uzanmadim oturdum emzirmek icin ya da ayakta islendim acaba ondan mi.oldu cok üzgünüm
Tüm dikişlerin şişkin değildir benimde bastakilerde şişlik var normal bence de da gordu iyi dedi dikişler için

Ben tek çocukta bile zorlanıyırum hani sizin yazdıklarınızı okudum tek çocuk hiç çocukmuş veya ne kadar çok zamanımız varmış falan diye şey diyorum hani benim niye zamanım yok :))
Selam kizlar
Valla canim tek cocuklu olmanin tadini cikar deyim bende
bugun benim kiz kudurdu 9dan beri yarim saat ya uyudu ya uyumadi isler yetismiyor bitmiyor yemek yok oglani zor doyurdum simdi sira aksama geldi aksamdan oncesinde yine acikiyoruz ikimizde ne yesem gazli ne yiyecegimide sasirdim ne ypacagimi sastim kaldim :(

İlk kızımda ben de öyle diyordum 2.doğunca anladım ne kadar boş vaktim olduğunu:)
Bugün büyük kızımla markete gittim sosyalleştim ne büyük olay :)

Selam kizlar
Valla canim tek cocuklu olmanin tadini cikar deyim bende
bugun benim kiz kudurdu 9dan beri yarim saat ya uyudu ya uyumadi isler yetismiyor bitmiyor yemek yok oglani zor doyurdum simdi sira aksama geldi aksamdan oncesinde yine acikiyoruz ikimizde ne yesem gazli ne yiyecegimide sasirdim ne ypacagimi sastim kaldim :KK43:
Ay dün benim kız da öyleydi guzel uyuyor dedim dedim nazar ettim galiba dedim dün akşama kadar 20+20 40 dk uyudu hadi uyumasın başka işim gücüm yok ilgilenirim ama sürekli ağladı kucakta gezdir gezdir durdum, dün gece eşim şehir dışında kalkacaktı biz de güneşle tek evde ilk kez tek kalacaktık benim stresim muhtemelen bebeğe geçti dün akşam 11 e kadar ağladı yavrum, Bugün iyiyiz çok şükür sabah 6 da mesaiye başlamış olsak da iyiyiz uyuyor şimdi, ben çok bişiy istemiyorum zAten gelenim gidenim olmaz oyle temizliğin kolesi de değilim ayda bir yaparım dip köşe yeter, sadece bana insan gibi wc ye gitme, normal oturarak bir kahvaltı veya çay içme hakkı zamanı versin yeter diyorum

Sezeryanla dogum yapanlar acil yardim dikisiniz hemen üstünde sislik var mi sizinde normal mi? Valla bugun yeni gordum korktum hic uzanmadim oturdum emzirmek icin ya da ayakta islendim acaba ondan mi.oldu cok üzgünüm
korkutmak istemem canim ablaminda ustunde sislik vardi iltihap olmustu elleriyle hemsireler sıkmisti cok zorlanmisti cekmisti herkes bir degil canim tabii doktoruna bir goster hemen ihmale gelmez dikis bu

İlk kızımda ben de öyle diyordum 2.doğunca anladım ne kadar boş vaktim olduğunu:)
Bugün büyük kızımla markete gittim sosyalleştim ne büyük olay :)
Bak sen yine çıkmışsın ben bebeğin aşıları doktoru dışında bi kere avm ye eşimle çıktık o kadar başka da balkona çıkıp hava almak bile lüks oldu İnan, biraz önce söylemesi ayıp bi wc ye gireyim dedim uyuyordu bi de telefondan da pış pış sesini açtım ne ara uyandında o kadar ağladın yani morarıyor ağlamaktan sesini duyunca wc den nasıl çıktığımı bilemiyorum bi de kusuyor ya benim ki ağlaya ağlaya kusar boğulur korkum da var

Ay dün benim kız da öyleydi guzel uyuyor dedim dedim nazar ettim galiba dedim dün akşama kadar 20+20 40 dk uyudu hadi uyumasın başka işim gücüm yok ilgilenirim ama sürekli ağladı kucakta gezdir gezdir durdum, dün gece eşim şehir dışında kalkacaktı biz de güneşle tek evde ilk kez tek kalacaktık benim stresim muhtemelen bebeğe geçti dün akşam 11 e kadar ağladı yavrum, Bugün iyiyiz çok şükür sabah 6 da mesaiye başlamış olsak da iyiyiz uyuyor şimdi, ben çok bişiy istemiyorum zAten gelenim gidenim olmaz oyle temizliğin kolesi de değilim ayda bir yaparım dip köşe yeter, sadece bana insan gibi wc ye gitme, normal oturarak bir kahvaltı veya çay içme hakkı zamanı versin yeter diyorum
Aynen ya bende diyorum sadece ben olsam iyi oglum var ac bekliyor herseyide yemiyor ona biseyler hazirlamam lazim gelen giden benimde olmuyor anca haberli gelen olursa olur h.sonu flaan ama iste kicimi yere koymadan kizim uyaniyor miz miz ikinmaktan uyumuyor iste

Canım nasıl oldu bebeğin zorladı mı dün, Çarş günü benim bebiş de olacak bu 3 aşıyı, bi de ayni gun eşimle yıldönümümüz 7. Yılımız bitiyor bi organizasyon yapsak bebekten dolayı elimizde patlar mı bilmiyoruz kahvaltı da olur dedim ben hemen etkisini gösteriyor mu aşı
Cok sukur gectu agrisu dunde saat 10 bucuktan aksam 11 e kadar faln surdu . Cocugun harekiyse her hareketunde agliyir malesef. 4 saatte bi calpol verdim .. aralik annelerinde de denk geldu okudum bugun onlarda daboyle olmus. Emmesi de azdi dun

Haklısın canım. Annem geldiği günlerde kendim çıkarmayı düşünüyorum bakalım.

Aslında öyle canım gerçekten. Çok hassasım her an herşeye aglayabiliyorum. Ve böyle bir halde oğlumu böyle görmek beni ciddi anlamda üzüyor. Lohusalık geçince o da ben de daha rahatlamış olacağız diye umuyorum.

Evet daha önce krese başlamış olsa iyi olurdu ama bir daha ki dönem başına kadar ben göndermeyi düşünmüyorum.
Allah kolaylik versin hepimize canım.
Aminn inşaallah canım..

Bebekle eş zamanlı göndermemiş oluyoruz o hisse kapılmaz gibi geldi. Evde baya kalmış oluyorlar bebekle
Şöyleki ben özel anaokuluna göndereceğim. Baharda misafir olarak gelebileceğini söylediler.
4 yaşında da tüm gün gidecek.
Ben de seneye devlet okulu alırsa ona almazsa özele yollayacağım dört yaşamamış oluyor çünkü daha eylulde.
Artık evde çok sıkılıyor çünkü etkinlik yapamıyorum onunla. Okul şart.
Evin yakınında jimnastik okulu var olmazsa ona gönderirim belki bu sene birkaç gün ben de.

Kızlar haftaya perşembe ilacli emar çekileceğim. En az 15 saat hatta mümkünse 24 saat emzirme dedi doktorum. Şimdiden sagip saklayıp vereceğim inşaallah. Tabi bir kısmı mama olur. Çünkü o derece sütüm yok malesef. Sağan ve aynı zamanda emziren arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz?

Mesela bebeğimi aç bırakmadan her gün nasıl sagabilirim bir ögunluk 60 cc falan?

Canim benimkide cok hapsuruyor bide burnunda hirlamasi vardi aşı günü aile hekimimize soyledim baktı bol bol emzir dedi kucuktur bisey verilmez burnunada sutunden damlat dedi yaptim sanki hirlamasi azaldi
Bizim de burnumuz hışır hisirdi. Doktorumuz buhar verdi. İlaç değil Normal serumu çekip verdik şükür geçti.

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Anne olunca buraya bakamıyorum hatta telefonu elime alamıyorum çünkü ne zaman bir boşluk bulsam popomun üzerine otursam kızım durmuyor :) Ev işlerine de hafiften başladım. Gözüm kiri görmezdi aylardır şimdi eski enerjime yaklaştım gözüme giriyor evdeki en ufak dağınıklık :) Bu arada 40ımız çıkmak üzere kanamam neredeyse hiç yoktu bugün regl gibi başladı acaba gerçekten regl mi görüyorum? Siz de böyle oldu mı?
Benimki de son bir hafta başladı. Baya yoğundu. Bir hafta sürdü kırkın çıkmasına 1-2 gün kala kesildi.

Poposuna zeytinyağ sürdüm ama kulak çöpüyle değil Ya hem içeri de değil normal parmağımla pişik kremi sürüyor gibi sürdüm, kimyon yaptım üzerine de bi damla zeytinyağı koyup karıştırdım o şekilde bi kaşık verdim
Kakasini yapti bizimki cok az ama kabiz gibi degil yine ayni civiklikta ama niye yapamiyorsa senin dedigin gibi uyurken bile inliyoruz ilkgunkuler gibi insallah duzelir

Ben bittiğini anlayana kadar sağıyorum iyice boşalınca öyle yumuşuyor benimde öne doğru eğilince yada mesela sol tarafı sağarken sol dirseğimi yere dayayıp hafif soluma uzandığımda gelen sütte artış oluyor birde ufak şişlikler oluyor göğsümde onlara parmağımla basıyorum yani ben sağmıyorum resmen çamaşır gibi sıkıyorum kuzumun boğazından 1 damla fazla süt geçsin diye
Her bir göğsü ne kadar sağiyorsun toplamda? Aralıklarla mi tek seferde mi

Ben bugün yaptım oğluma az da olsa rahatladı. Başta yapmak istemedim ama sonuçta doktor fitil yazsa kullanmiycak mıydım yine kullanırdım aynı şey
Öyle kuzum fitil daaha kotuya napacan mecburkaldin
Mi yapiliyor hersey insallah dahada iyi olur

Back
X