Bende 40 gün kadar emmişim sonra mamayla beslenmişim canım ama benden çok daha uzun süre anne sütü alan ablam ve kız kardeşim benden çok hasta olurlar bağışıklığım onlardan daha kuvvetli. Elbette sadece anne sütü vermek istiyoruz ama olmayınca mamada kurtarıcımız aç kalmasından iyidir
Canım mama markanız nedir.
Umarim kullanmak zorunda kalmayiz fakat ben ne olur olmaz diye etrafima sordum. Töpfer diye bir mamayi cok ovduler
Teşekkür ederim canım bakıyım bende dediğin markaya
Merhaba , bebegim 43 gunluk. Beni artik max 5 dk emiyor. Bazen istemesede ara sira firzat bu firsat diyerek emzirmek istiyorum. Almiyor. Huysuzlaniyor biberonu ise aliyor. Acaba bebegim biberona mi alisti. Acilen keseyim mi iberonu. Fikri olan var mi. Eger biberona alisma tehlikesi varsa sagdiginiz sutleri ne yapacagiz ? Sagdigimda max 60 ml cikiyor normal bir miktar mi. Bana az gibi geliyor.
Canım biz 34 günlüğüzbazen işyerine gitmem gerekiyor 2 günde bir gibi 2 saatliğine sütümü sağıp anneme bırakıyorum annem biberonla veriyor.dr brown marka biberon aldım aventi kullanmadı çünkü. Halam Doğum sonrası 1 hafta hastanede kaldı onun bebeği bu marka ile evde bir hafta emdi. Anneside eve gelince onu emmeye devam etti. Biberonun içinde yeşil bir pipet var. Anne memesi gibi geliyormuş süt o yüzden sıkıntı yaşamışlar. Bi bak istersen, benim kızımında emme süresi düştü sanırım büyüdükçe daha kuvvetli çekiyorlar o yüzden düşmüş olabilir. Ama benim ilk bebeğim çok tecrübem yok bide ben genelde sabah sağıyorum akşama doğru azalıyor çünlü sütüm. Emzirdikten. Sonra bazen 40 cc bazen 60-80 cc çıkıyor gün gün değişiyor nedenini bilmiyorum ama. Sende fırsat buldukça emzir derim. Biberon kolayına geliyor bebeğin. Kaç günlüksünüz