2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İkinci çocuğun nasıl büyüdüğünü anlamıyorsun rahat geçiyor diyenleri bulursam sevgilerimi göndereceğim. Tamamen şehir efsanesi.
Bari 2 numaram gazsız olsaydı
İlki 4.5 ay kıvrandı bu ne kadar sürecek bakalım
ilkiyle arası kaç yaş canım ben gaz prob falan çok yasamadıgım halde 2.cocuk fıkrıne hıc sıcak bakamıcam gb gelıyor. Çok meşakatlıymıs yeni bır hayata ayak uydurmak bir bebege bakmak sanıldıgı kadar kolay değilmiş. her şey tüm düzen değişiyor suan yanında bır cocuk daha olsa ben de zorlanırdım cok. çevrede derler hep 2,3yas iyıdır yap dıye ama demesi kolay tabi

burda sabaha kadar uyuyan bebekleri okudukça benim oğlanda bi sorın mu var diye düşünöekten alıkoyamıyorum kendimi maksimum uyku 3 saat bazen 2 hatta saat başı bile kalktığı oluyor hep ni ıkınma kıvranma aglama
Benimki de ayni ya her Gün duzenli 3 saat kesintisiz uyusam cok sukur diyecegim 5-6 saat kesintisiz uyumak hayal gibi...ben de benimkin de bi sorun olduğunu dusunuyorum geceleri guzel gecenkeri duyunca :D

Benimki de ayni ya her Gün duzenli 3 saat kesintisiz uyusam cok sukur diyecegim 5-6 saat kesintisiz uyumak hayal gibi...ben de benimkin de bi sorun olduğunu dusunuyorum geceleri guzel gecenkeri duyunca :KK70:
kuzum gece gündüz ayrımı yapmayı başardım Ben 3.haftamızda bunun da etkisi var

Eklentiler

• IMG-20190224-WA0036.webp
    IMG-20190224-WA0036.webp
    118,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20190224-WA0037.webp
    IMG-20190224-WA0037.webp
    128,5 KB · Görüntüleme: 67
ilkiyle arası kaç yaş canım ben gaz prob falan çok yasamadıgım halde 2.cocuk fıkrıne hıc sıcak bakamıcam gb gelıyor. Çok meşakatlıymıs yeni bır hayata ayak uydurmak bir bebege bakmak sanıldıgı kadar kolay değilmiş. her şey tüm düzen değişiyor suan yanında bır cocuk daha olsa ben de zorlanırdım cok. çevrede derler hep 2,3yas iyıdır yap dıye ama demesi kolay tabi
İlk kızım 3.5 yaşında olacak.
Sen o çevreye bakma 3 yaş çok zorluyor beni bittim pestilim çıktı

İkinci çocuğun nasıl büyüdüğünü anlamıyorsun rahat geçiyor diyenleri bulursam sevgilerimi göndereceğim. Tamamen şehir efsanesi.
Bende anlamıyorum 2.çok güzel büyüyor ilkinden çok rahat olursun dediler biz daha kötü olduk hangi kafayla söylüyorlar bilmem ama yanında annesi kaynanası varsa tabi kolay olur kendi bakmayana çocuk yapmak kolay

Oglumla kizimmin yas farki 6 ama ne rahat ti simdi kizimla suankinin arasi 3 yas anam agkilyor en az 4 yas olmali noktaaaaaaaa..:((

Ne gibi belirtileriniz var canım?
Kilo alimi emmesi nasıl,?
Doktor ne demişti ilk kontrolde.?
Kusur bakma yazdıysan da kaçırdım galiba
kusma ama az degil oldugu gibi sütü çıkarıyor bazen,aşırı gaz ıkınırken yine kusuyor bir de doktor dışkıda yeşillik görüp ondan şüphelendi abimizde de süt alerjisi var deyince relaktaz damla verdi önce değişiklik olmadı dışkı testinde de riskli bi sonıç çıktı bir ay diyet yapıp bakalım dedi ayın 2 ay kontrolunde tekrar test yapıcaz

İlk kızım 3.5 yaşında olacak.
Sen o çevreye bakma 3 yaş çok zorluyor beni bittim pestilim çıktı
aynen ilki en azımdan kreş veya anaokuluna başlayınca mantıklı en azından o yokken bebekle ilgilenirsin böyle büyüğün aklı eriyor diye o daha cok ilgi odağı olabiliyor bebegi anca emzir yatır oluyor ilki gibi çok bebege zaman ayıramıyorsun bu yüzden de vicdan yapıyor insan :( bebekleyken de aynı sekilde diğeri ihmal ediliyor sanki

Bende anlamıyorum 2.çok güzel büyüyor ilkinden çok rahat olursun dediler biz daha kötü olduk hangi kafayla söylüyorlar bilmem ama yanında annesi kaynanası varsa tabi kolay olur kendi bakmayana çocuk yapmak kolay
haa ha dün eşim bebege diyor ki oglum abin gibi akıllı olursun diye erken düşündük seni iflahımızı söktün diyor,ben daha rahatım pimpirikli degilim ilki kadar ama 2. bebek rahat olur lafı boş genelleme

Selam kizlar dün aksam 10dan gece 5 e kadar benim bücür yarim saat ya uyudu ya uyumadi en sonunda internetten uyumayan bebekler icin bi dua varmis onu actim okudum 5te pes etti şükür ama benjde bitirdi
Bugun 40imiz cikiyor cok sukur
Uyumayan bebeklere sasan arkadaslar sukredin valla halinize
Uyuyanda normal , uyumayanda artik o bebegin karakteri veya sikintisi varsa onunla alakali

Selam kizlar dün aksam 10dan gece 5 e kadar benim bücür yarim saat ya uyudu ya uyumadi en sonunda internetten uyumayan bebekler icin bi dua varmis onu actim okudum 5te pes etti şükür ama benjde bitirdi
Bugun 40imiz cikiyor cok sukur
Uyumayan bebeklere sasan arkadaslar sukredin valla halinize
Uyuyanda normal , uyumayanda artik o bebegin karakteri veya sikintisi varsa onunla alakali
canım yanlıs anlasılmasın bn şaşıyorum demedım. cok normal bebeklerın genelı böyle benımnıcın sans bu şükür. bır de duzenı bastan oturdum epey arastırıp. aynen dedgn gb bı sıkntı olmasa ztn uyur her bebek ablamın kızı da 4ay gecelerı kolık atagı oluyordu ondan bılıyrm zor yanı gercekten

haa ha dün eşim bebege diyor ki oglum abin gibi akıllı olursun diye erken düşündük seni iflahımızı söktün diyor,ben daha rahatım pimpirikli degilim ilki kadar ama 2. bebek rahat olur lafı boş genelleme
Ikinci bebekte annenin tecrübesi oluyor derdinden anliyorsun falan o acidan rahat ama bebegin azgin huysuzsa 2. Cocuk farketmiyorki rahatligi

canım yanlıs anlasılmasın bn şaşıyorum demedım. cok normal bebeklerın genelı böyle benımnıcın sans bu şükür. bır de duzenı bastan oturdum epey arastırıp. aynen dedgn gb bı sıkntı olmasa ztn uyur her bebek ablamın kızı da 4ay gecelerı kolık atagı oluyordu ondan bılıyrm zor yanı gercekten
Yok canim sana demedim durbidk mi ne bir arkadas yazmis bi iki sayfa oncrsinde yani oluyor bebegin huyuylada alakali birsey
Eltimin 3 cocuugu var 1. Ile 3. Canina okudu 2. Si emdir yatirirdi nr gaz cikarma be bisey

Sana oyle mi dediler :D yine insaflilarmis, bide bunun sen hamileyken ah vah edip,cooook zorlanacaksin hic kolay olmayacak,perisan olacaksin temali konusma yapan versiyonlarida var tum hamileligim sayelerinde endise icinde gecti :olamaz:

kuzum gece gündüz ayrımı yapmayı başardım Ben 3.haftamızda bunun da etkisi var
Tesekkur ederim canim okuyacagimm:) benimki de gece gunduz ayrimini biliyor gibi aslinda da ilk zamanlar sarilik sebebiyle sık sık uyandiriordum ya biyolojik saati ona alisti belki de :KK43: bir de gaz ilacina bagisiklik mi kazaniliyor acaba su iki uc gundur yine gaz sıkıntısi var , gerci bi arkadas buyume atagi demisti gercekten de haftasi ona denk geliyor. Ay annelik tam bi delilikmis ya o mu bu mu su mi derken senin dedigin gibi 2. Çocuk su an icin uzaaak uzaaak bi plan :D

aynen ilki en azımdan kreş veya anaokuluna başlayınca mantıklı en azından o yokken bebekle ilgilenirsin böyle büyüğün aklı eriyor diye o daha cok ilgi odağı olabiliyor bebegi anca emzir yatır oluyor ilki gibi çok bebege zaman ayıramıyorsun bu yüzden de vicdan yapıyor insan :KK43: bebekleyken de aynı sekilde diğeri ihmal ediliyor sanki
Benim ilk iki oğlumun arası 3 buçuk yaş. Ilk altı ay zordu. Ama sonrası kolay. Büyük oğlum evde tek olduğu için hep paçalarımdaydi. Sürekli ilgi istiyordu. Birlikte oynamaya başladıkları zaman sen otur onları seyret. Tek sorunun kavgaları.
Yaş farkı çok olunca arkadaş olamıyorlar.
En iyi 3 4 yaş fark. Az sabredin. Çoğunuzun 2. ayı bile oldu. Güzel günler yakın. Iki kardeşi oynarken görünce mutlu olacaksiniz. Tabi bende:))

Tesekkur ederim canim okuyacagimm:) benimki de gece gunduz ayrimini biliyor gibi aslinda da ilk zamanlar sarilik sebebiyle sık sık uyandiriordum ya biyolojik saati ona alisti belki de :KK43: bir de gaz ilacina bagisiklik mi kazaniliyor acaba su iki uc gundur yine gaz sıkıntısi var , gerci bi arkadas buyume atagi demisti gercekten de haftasi ona denk geliyor. Ay annelik tam bi delilikmis ya o mu bu mu su mi derken senin dedigin gibi 2. Çocuk su an icin uzaaak uzaaak bi plan :KK70:
o düzene alısmıs olabılır canım bence de. bu zamanladegısır ınsallah sıcrama haftaları var evet bızım o haftalara gireli baya oldu ama yasamadık sıkıntı kızımın huyu geregı sanırım sakin baya ben de oyleymısum yarın ıcın verem asısına cagırdılar cok endıselıyım huysuz olucak dıye ılk asıda aglamadı bıle bu nasıl olcak bakalım off okdr sakınkı kızım uyumazsa dye korkuyorum ıns etkılemez uykusunu atesı cıkmaz

Canım başın sağolsun allah sabır versin. Raabim yardımcın olsun. Gönlüne göre versin. Bilmiyorum sorulurmu ki ama neden kaybettin bebeğini.
Bir nedeni henüz bulunamadı. Kordon dolanması, plesanta ayrılması rahimde şu olmaması gibi bir neden yoktu. Sadece bir sabaha karşı kalbi durmuş. bir tuhaflık hissedip ertesi sabah hastaneye gittiğimde kalbi durmuş dediler ve sezeryan oldum. Çok saglikliydi normal dogumumu bekliyordum. Sonra bebekte yapılan incelemelerde de bir sağlık sorunu bulunamadı ölüme iliskin

Back
X