Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen ruyamda ne gordum tamda hatirlamiyorum ama sonda takilmadi diyordum allahim hala o ameliyat ortami geliyor cok zor vedalasmadim esimle doguma girerken birde acil olunca alal acele sokuslari beni dahada cok strese soktu o buz gibi batikonmuydu neydi karnima surusleri ortamin soguklugu uzerime atilan yesil ortuler :-(( birdaha dogum yapacak olsam dahada urkutucu ilkinde bilmiyordum oyle gumburtuyle girdim :-(
bunu arkadasım da yasamıstı ama kısa sürdü lohusalıktan dolayı o bıraz farklı sanırım benımseyememk genelde kısa sürer dıye duydum hep 3ay olucak ıns daha da alısır arkadasımjzİtiraf edeyim
İlk doğumundan sonra benzer şeyler yaşadım.
Bu gebeliğimde psikiyatrik tedavi gördüm. Çok şükür farklı hissediyorum.
Koalinayı anlıyorum ben
Amin kuzum insllah duzelirler Allah kolaylik versin cokta sabir versin bazen insanin sabri tukeniveriyorCnim aklına gelebilecek herşeyi yaptım inan.Bizimkinin gaz sancısı çok şiddetli hiç bişey fayda etmiyor.hani uyansa aglamasa sorun yok ama okadar bagiriyorkk elim ayağıma karışıyor.Valla kolik olması vs hiç sorun degil yeterki hasta olmasın Allah yokluklarini arattirmasin sağlık sıhhat versin hepsine benim oglanada inşa :) Bak cnim senin oğlan uyuyorsa bırakın uyusun gerçekten uyuyan çocuk az beslensede çok çabuk elden ayaktan çıkıyor.Uyumayan bebek de hiç buyuymuyir
Ayy iyiki spinal falan dememisim acele oldu icin hemen bayiltilar iyikide oyle olmus gozlerim ha acik olmus ha kapali. Uyutuldugum daha iyi onlarin sesini duyup soguklugu hissedip dahada psikolojim bozulurmus ameliyattan ciktim odaya giderken sedyeden dusecektim titremekten nerdeyse allahim cok zor ya hala atlatamadim ben surekli gozumun onunde yesil ortuler :-(Sorma ben de zor atlattım o psikolojiyi. Spinal denendi kemiklerimi kırıyolar sanki, girmedi içeri bi türlü. Diyorum yeter genel anestezi yapın, hala deniyorlar. Kemiklerim gebelikte çok yaklaşmış mı ne birbirine. Genel anestezi yapılırken ölüyorum sandım bi triplere girdim. Allahım kaç hafta o psikolojiden çıkamadım. Sırf sezaryen olmak yüzünden bi daha ne zamana ikinciyi isterim bilmem
Osekilde yaptiginda biberon ver aliyorsa tadda bir sorun yoktur bizimki bir aydir yapiyor agliyor kucaktan dusecek duruma geliyor gaz sancisi diyorlar ama bu aralar biberondada yapmaya basladi az iciyor az bagriniyor iyice huyu degismeye basladi cocugunKizlar 2 aksamdr sadece aksam beslenmelerinde kizm emiyr az birsey hemen agliyor sonra yine emiyor yine agliyir ya onceki aksam sucuk yemistim ondan mi ? Bu aksam da baharatli yedim bilemedim bugun aklima geldi ya bunlarin tadi sutumun tadin bozdu ya da 2-3 ay arasinda bebekler meme reddi yapar dediler ondan mi biliyorum ama gunduz memeyi gayet guzel aldi, sagdigim sutler vardi onlardan verdim
Cok kotu olmus goruntu hoş ama karisik geldi digerine alistigimiz icin sanirsamBu kk ya nolmuş ben görmeyelikayboldum forumda :)))
Bu kk ya nolmuş ben görmeyelikayboldum forumda :)))
Ayyy biz de uc aylik olsun yapalim dedik cok kucukler kiyamiyorum :-( cok cis yapiyorlar kavrulacak kuzumun bamyası :-( benide etiket yaparmisin cocuk huysuzmu oluyor kac gune geciyor vsKizlar haftaya benim oglan hem sunnet olacak hem dil bagi halledilecek. Dil bagini onemsemedi bile doktoe 1 dklik is seni yormaz dedi. Sunnet icinse 1 gun dedi. Off 5-10 dk lik ismis aslinda ama icim gidiyor cok aglayacak diye![]()
Allah korusun canim Ugusukluk beni deli ediyor yillarca suruyorMus birde kasiniyor zor tutuyorum kendimi acisida var cocuk tekmeliyor arada saolsunDur canım daha sezaryen dikişimiz iyileşmedi![]()
Bizimkin de darlik varmis canim enfeksiyon kapmasindan iyidir dedi çocuk cerrahi bir de 3 ayi gecerse lokal anestezi de sıkıntı olabilir dediAyyy biz de uc aylik olsun yapalim dedik cok kucukler kiyamiyorum :-( cok cis yapiyorlar kavrulacak kuzumun bamyası :-( benide etiket yaparmisin cocuk huysuzmu oluyor kac gune geciyor vs
canım ama herkrsın bır değil benm amelıyat harıkaydı drmla eşimi bile çekiştirdik :) bebegmın cıkısını hıssettım acı yok hıs vardı ve ılk aglamasını duydum yanagıma dokundu ve sustu anında videomuz da var acıp acıp ızlıyor aglıyorum bunları yasmak da cokguzeldii. bide genel anestezide üşünüyor sanrm ben hıc üşüme vs yasamadım o etkı olmuyor spınaldeAyy iyiki spinal falan dememisim acele oldu icin hemen bayiltilar iyikide oyle olmus gozlerim ha acik olmus ha kapali. Uyutuldugum daha iyi onlarin sesini duyup soguklugu hissedip dahada psikolojim bozulurmus ameliyattan ciktim odaya giderken sedyeden dusecektim titremekten nerdeyse allahim cok zor ya hala atlatamadim ben surekli gozumun onunde yesil ortuler :-(
Saglikocagindaki ebe cocukdoktoruna bitiklik varmi gosterin demisti cocuk doktoruda yenidogan bebeklerde bitiklik olur zamanla acılır uc aydan sonra halen devam ederse ozaman sunnet gerektirir demisti sanirim sizinki bundanda ciddi boyutta nekadar erken okadar iyi okadar pismanim dogar dogmaz yaptirsaydik aci hissetmiyordu cocuk sariliktan dolayi iyne yaptilar aglamamisti uyuyordu 7/24 bi ı dedi iyne cikti uyku devam keske ozaman yapilsaymis. Uykuda aci duymazdi yavrumBizimkin de darlik varmis canim enfeksiyon kapmasindan iyidir dedi çocuk cerrahi bir de 3 ayi gecerse lokal anestezi de sıkıntı olabilir dedisadece 1 gün zorlar seni dedi ama bilemiyorum ki bi dıkım seyi var zaten...tabi ki canim etiketlerim insallah
Masallah şans hep sana gulmuş bizi geri tepticanım ama herkrsın bır değil benm amelıyat harıkaydı drmla eşimi bile çekiştirdik :) bebegmın cıkısını hıssettım acı yok hıs vardı ve ılk aglamasını duydum yanagıma dokundu ve sustu anında videomuz da var acıp acıp ızlıyor aglıyorum bunları yasmak da cokguzeldii. bide genel anestezide üşünüyor sanrm ben hıc üşüme vs yasamadım o etkı olmuyor spınalde
Bizimkin de darlik varmis canim enfeksiyon kapmasindan iyidir dedi çocuk cerrahi bir de 3 ayi gecerse lokal anestezi de sıkıntı olabilir dedisadece 1 gün zorlar seni dedi ama bilemiyorum ki bi dıkım seyi var zaten...tabi ki canim etiketlerim insallah
S SevimlipandufPamuk Panda sarilik sonuclarimizi doktoruyla konustuk kizlar. Sizde de vardi uzamis sarilik sanirim. En son deger 6 ydi. Diger testlerde hic bir sey cikmamis Çok sukur. Kafaniza takacak bir sey yok desi anne sutu sariligiymis yani. Emzirmeye devam mi dedim bazi doktorlar kesiyormus ya anne sutunu. Hayir emzirmeye devam edin dedi.
Canım kan sonuçları normal çıktı yani şöyle sarılığımız var 9,5 çıktı ama sarılığa neden olan ne onu araştırıyorlar trombositler tiroid karaciğer enzimleri hepsine bakıldı normal çıktı, bugun ultrason var karın ultrasonu gene karaciğer böbreklere bakılacak, topuk kanı sonuçları da Bugün çıkacak, idrar istediler ama 3 hafta önce vermiştik daha idrarı vermek istemiyorum bi daha çünkü zAten son 3 haftada olan bir sarılık değil öncesinde de vardı hiç geçmedi eğer idrarda bişiy çıksaydı o zaman denilirdi eğer ultrason ve topuk kanında da bi neden çıkmazsa anne sütü sarılığı denilip geçilecekmişCanım doktora sarılık sonuçlarını gösterecektin ne oldu acaba
Canım bana doktor dedi ki yani ben yanlış anlamadıysam anne sütü sarılığı varsa seni metabolik hastalıklar bölümüne yönlendireceğim dedi seninde oyle bişiy oldu mu bizim değerimiz 9,5S SevimlipandufPamuk Panda sarilik sonuclarimizi doktoruyla konustuk kizlar. Sizde de vardi uzamis sarilik sanirim. En son deger 6 ydi. Diger testlerde hic bir sey cikmamis Çok sukur. Kafaniza takacak bir sey yok desi anne sutu sariligiymis yani. Emzirmeye devam mi dedim bazi doktorlar kesiyormus ya anne sutunu. Hayir emzirmeye devam edin dedi.