Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar akşam.8den beri ugrasiyorum benim cinste uyumuyor da simdi zorla emzik tutturdum atmazsa uyudu atarsa aranacak yineSevindim ozaman kollarim koptu sol omzuma yatiyor sagıda begenmiyor aciyor artik ne olduysa 47 kilo birseyim zaten
6dan beri uyumuyoruz bizde omuzda uyuyo yatırıyorum 5dk sonra gözler sonuna kadar açık şimdi salladım uyuttum oda 10 dk sürdü babasına verdim sen uyut diye kol bacak hiç bisey kalmadı bugün bendeAl benden de o kadar akşam.8den beri ugrasiyorum benim cinste uyumuyor da simdi zorla emzik tutturdum atmazsa uyudu atarsa aranacak yine
Benimkinde sunu farkettim emerek uyumak istiyor.Karni doyana kadar emiyor uyku moduna gecmek icin emzik yerine kullanmak istiyor memeyi,süt gelince kiziyor6dan beri uyumuyoruz bizde omuzda uyuyo yatırıyorum 5dk sonra gözler sonuna kadar açık şimdi salladım uyuttum oda 10 dk sürdü babasına verdim sen uyut diye kol bacak hiç bisey kalmadı bugün bende
Damakli emiyor benim ki canim.Bebegi emzik emen anneler damakli mi emiyor damaksiz mi bebeginiz
Bizim 5. Gun 11 di en üst 14 e cıktı 2 gun arayla kan alip bakiyodular kilo alimi da yoktu 15. Gün 11 di dr düşmeye başlayınca artık yükselmez dedi 1. Ay kontrolünde gözlerde çok az kalmıştı en son göz geçermiş zaten 40 mızda hiç kalmamisti
Bebegi emzik emen anneler damakli mi emiyor damaksiz mi bebeginiz
canım ben de seni merak etmiştim epeydir yoktun öncelikle gecmiş olsun kızındaki belirtiler nelerdi ve süt alerjisi oldugunı nasıl tespit ettiler benim büyük oğlumda var doktor küçükten de şüphelendi sürekli kusms gaz huzursuzluk yeşil dışkı sık sık hafif pişik oluyor .bir aydır diyetteyim ben ama değişiklik olmadı kontroller haftaya kendi doktorı dışınds gastroentolojiye dr gidicez,stres yapma erken teshis etmişsiniz diyetinr dikkst et inşallah çabuk gecer.Bu arada migrosta çeşitli vegan ürünler var aklınds bulunsunKızlar selamlr nasılsınız? Kk ya neler olmuş böyle değişmiş site :) Herkes iyidir umarım çok uzun zamandır foruma bakamıyorum çünkü kızımda süt alerjisi varmış bir de kolikmiş gerçekten çok zordayım relactaz ve biogia ayrıca kimyon suyu kullandık ettik işe yaramıyor. Kendime ayıracak beş dakikam yok bu yüzden sizlerin sohbetlerini de çok özledim
Ben de burdayıım bi gözüm kapalıHerkes uyudu sanirimbiz hala bekliyoruz gaz ciksin sabah oldu yaa
Bende bekleyenlerdenim tabi yeni kalktık sayılır ama olsun kaka bekliyoruz biz :))Herkes uyudu sanirimbiz hala bekliyoruz gaz ciksin sabah oldu yaa
Spinalin iyi bir tarafı daha o zaman, benim uyuşukluk geçene kadar üşümem bitmişti..:))UçuyordumTitredikce kesik aciyor kipirdiyamiyorsun altta hortum allahim tovbeler olsun hala o anlar gozumun onunde
![]()
Benimki dr browns silikon emziği emiyor. Ama çok huysuz olursa veriyorum. 3-4 günde bir 10-15 dakika ancak emiyordur. Sanki onu emince daha çok acıkıyor gibi:))Bebegi emzik emen anneler damakli mi emiyor damaksiz mi bebeginiz
Canım geceleri uykuya daldığında süpürge sesini kapatsan uyanıyor mu? Dikkatini çekecek bir şey koysan uyanıkken yatmaz mı kendi. Benim kız dönencesini takip etmeye başladı mesela 10-15 dakika oyalanıyor onunla. Sürekli kucakta çok zor işin valla..Allaha sukur krizlik kadar kotu degil ama şöyle uyandigi zaman ille kucaga gelecek hophop ziplatacan gezecen yada omzuna yatiracan ozaman bizden iyisi yok ama koltuga yatir yada oturarak kucakla nafile karni tokken almiyor acken aliyor bizim sipada simdi sut icsin almaz aradan yarimsaat kirkbes dk gecmesi gerek cnm sen bebis nasil uyaninca napiyor cok merak ediyorum bizimkimi boyle sadce
Benimkide aynı memeye saldırıyo resmen ac heraalde diyorum emmiyo sadece ağzında bekletiyo öyle uyuyo biz emzikte kullanıyoruz aslında ama şu iki gündür aşıdan sonra huyu değişti emziği almiyo çılgınlar gibi parmak emiyo parmak yetmiyi yumruğunu ağzına sokmaya calisiyoBenimkinde sunu farkettim emerek uyumak istiyor.Karni doyana kadar emiyor uyku moduna gecmek icin emzik yerine kullanmak istiyor memeyi,süt gelince kiziyor
Sallıyorum uyuttum saniyorum meğerse pusuda oluyormus yatirinca sapirdata sapirtada araniyor emzik veriyorum istemiyor tutamadigi icin damakli verdim bir de damaksiz deneyecegim