Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kız sen atıyor musun ben süngeri cıkarıp çekiyorum ve yıkıyorum neden atayım bıkerede o süngere gelmıyordu zaten cekınce ama kökten cıkardımm daha iyi çekim gücü öyle. sünger o beyaz olann.Kızlar ben otribebenin burun aspiratörünü kullanıyorum yedek uçlarımız bitti başka hangi markanın ucu uyar bu aspiratöre? Ebebekte otribebe bulamadım bu saatte de nerden bulcam başka bilemedim![]()
Onu combizla cikrtip oyke yikayip petegin uzerinde kurutuyirum :)Hiç aklıma gelmemişti yıkamakiçinde beyaz filtresi var ya o tıkanmıyor mu? Bi deniyim bugün çok sağol
komple cıkar ben beyazı kullanmıyorum süper cekıyooor asla boruya gıtmıyor kalıntılar gereksız bnce o fıltresiiiOnu combizla cikrtip oyke yikayip petegin uzerinde kurutuyirum :)
Ben o filitreyle bile cekim yapmaktan korkuyirum cocuk tikaniyir korkuyor cok cok tikali olmadikca kulak copuyle cikartiyorumkomple cıkar ben beyazı kullanmıyorum süper cekıyooor asla boruya gıtmıyor kalıntılar gereksız bnce o fıltresiii
canım ücretlı uygulamayı mı diyorsun. sıçrama haftaları fln. büyüme ataklarıCanim malesef gazlari oyle 1 kereyle bitmiyir karinlari dolu oluyor birde bir uygulamada bebeklerde o haftalrda meme reddi yapabiyirmus InsaAllah duzene girer![]()
cekerken parmagını agzına yan olarak ver canım oyle yapılmalı hava alması ıcın. ben zorlanmıyorum oyuzden daha rahat fitresız. hemen cekıyor. oyun oynarken guldurerek temızlıyorum önce serum fizyoloji sıkuyorum yumusayınca gelıyor zaten hemen aspiratöre. bıde hafıf yanagına fln üflüyorum önce hoşuna gıdıyor oyun sanıyor devamını daBen o filitreyle bile cekim yapmaktan korkuyirum cocuk tikaniyir korkuyor cok cok tikali olmadikca kulak copuyle cikartiyorum
Agir misafirlerdi canimMasaAllah canim nasil misafirler onlar oyle cicuklu kadin bukadar sey yapmasada olur yuklenme kendine![]()
Bazen uzuluyorum eskiye gore az degistiriyorum acaba rahatsiz oluyormu diye gece bikere degistiriyorm bazen uyuyor diye ellemiyorumGünde 5-6 defa değiştiriyorum. Bazen 4 oluyor. Hayır öyle dolu dolu olmasına gerek yok bizim pek olmuyor yani öyle. Kilo alimi iyi. Her bez cisliyse sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir de cis çok çok koyu veya pembe değilse. Yine de doktorunuza danış canım.
Bu arada dogum parasini ceken varmi ben daha alamadim 40 imi bekledimsadece yine renk değişyor canım pudra oluyor dıger tum guncelleme aynı. tema yapmıslar bıkactane ama bu pudra daha hoş gözümü yormadı sağol:) @Ytmz
Ben gece yatmadan once yani saat 23 ile 00 de degistiriyorum birde gece uc dort gibi degistiriyorum bazen uykusu bolunmesin usumesin diye sabah 6 da degistiriyorum kaka yapimlari bitti artik ucgune yapiyor ilk zamanlar saat basi degistiriyorduk bez dayanmiyordu bu arada emme isini nasil yapiyorsunuz kac beden bez kullaniyorsunuz biz ikide takili kaldik 3 e gecmekmi gerek pakette 2-8 kilo diyor amaBende bunu sormak için girmiştimgeceleri ne kadar sıklıkla değiştiriyorsunuz bebişlerin bezlerini. Ben gece uykusuna yatınca ilk uyanışında değiştiriyorum 4-5saat arası oluyor genelde . Sonraki 3 saatlikte değiştirmeyip sabah uyandığında değiştiriyorum. En fazla 6 saat kalıyor. Gece kaka yapmıyor zaten. 10-12saatte değiştirenleri duymuştum gece uykusunda. Tuvalet eğitimi için değiştirmemek faydalıymış. O kadar süre rahatsız olmaz mı ki. Tecrübeli anneler ilk çocuklarından edindikleri deneyimleri bizlerle paylaşırlarsa ne güzel olur.
Yani ne desem yalan olur ben hic emzirmedim karnim 9aylik gibiydi dikisler zorladi gogsum dehset aciyordu agzina aldigiyla benim geri cikarmam bir oluyordu hep biberon verdim saga saga gogsum acisi gecti ama buseferde emmeyi bilmiyordu daha sonra ugrasa ugrasa memeyi alabildi biraz emzirdim suan gaz sancisindanmi yoksa biberondaki gibi cok gelmedigi icinmi bilemiyorum cocuk memeyle kavga etmeye basladi kucagimdan kendini yere atacak duruma geliyor agliyor bende artik biberonla veriyorumOnuda denedik sık sık emzirdim ama gecmedi kilo da almayınca cok üzüldüm o kadar emzirmeye. Şimdi mama takviyesi yapıyorum kilo alsın diye Philips avent biberon aldık unutur mu beni acaba
biz de bugün yaptırdık sizle aynı doğum günümüz zaten ilk oğluöda e ates ne baska sorun yasamadık bunda da olmaz inşallah hemşire ates yapar dedi ama kontrol ediuyorum sürekli
Bizimki aciktimi ellerini agzina sokuyor mizirdaniyor cok agliyor doymasa anlarsin kafaya takma oyuzden az icer ona yeter sık sık icer bizimki biberonla iciyor az iciyor kime gore az iciyor burada duyuyorum canim gogsunu verip birde 150 cc sut verdim diyeni masallah diyelim bizimki 60cc ile doyuyor aciktimi eller agizda oluyor isirmaya basliyor midesi bosalmadan mi iciyor yoksa midesimi okadarlik bilmiyorum sen sıkma canini bebekler belli ediyorİki gecedir cisinde pembelik oluyor canım. Yani çiş var ama koyu renk ve üstünde pembelik vardı. Ama aynı bezde kaka da vardı. Doyuyor mu doymuyor mu bu yüzden anlam veremedim.
Bizde 2 deyiz şuan 3-6 diyor ama paket bitince 3e geçeceğim artık. 2-8 hiç görmedim ben çok geniş bi aralık olmuş o hangi marka ki. Bide Erkek bebeklerde çok sıkı kullanmamak gerekiyormuş diye okudum dar geldiğini düşünüyorsan 3e geç bence. Kaç kilo seninki. Emme işi derken geceyi mi sordun cnm. Benimki emmiyo hala arada çekiyo sadece. Gecede az karnını doyurup öyle değiştiriyorum. Sonra kalan sütü veriyorum. Biberonla uyuyor. Direk bezini açsam çok ağlıyor acıkınca yıkıyo ortalığı.Ben gece yatmadan once yani saat 23 ile 00 de degistiriyorum birde gece uc dort gibi degistiriyorum bazen uykusu bolunmesin usumesin diye sabah 6 da degistiriyorum kaka yapimlari bitti artik ucgune yapiyor ilk zamanlar saat basi degistiriyorduk bez dayanmiyordu bu arada emme isini nasil yapiyorsunuz kac beden bez kullaniyorsunuz biz ikide takili kaldik 3 e gecmekmi gerek pakette 2-8 kilo diyor ama
Ay mahvoldu kiz benimki 2. Ay asida aresi cikmadi ama bacaklarini her kipirdattigunda oyle bir agliyirdu ki icim yaniyirdu 2-3 gun surdu surekli aglamasi
Ay benim kızda acıktı mı dilini çıkarmaya başlıyorBizimki aciktimi ellerini agzina sokuyor mizirdaniyor cok agliyor doymasa anlarsin kafaya takma oyuzden az icer ona yeter sık sık icer bizimki biberonla iciyor az iciyor kime gore az iciyor burada duyuyorum canim gogsunu verip birde 150 cc sut verdim diyeni masallah diyelim bizimki 60cc ile doyuyor aciktimi eller agizda oluyor isirmaya basliyor midesi bosalmadan mi iciyor yoksa midesimi okadarlik bilmiyorum sen sıkma canini bebekler belli ediyor
Ac olduklarini
Filtee yerine pamuk koyuyorum benHiç aklıma gelmemişti yıkamakiçinde beyaz filtresi var ya o tıkanmıyor mu? Bi deniyim bugün çok sağol