2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar aksam 12 de cocuga sut verdim bildiniz gibi az iciyor uyumus kalmisim 05:30 da uyandim sut verdim yine icmedi bu saat oldu icmiyor cocuk biberon almiyor kafasini gezdiriyor kasikla verdim oylede icmedi sizce neden icmiyor tadimi degisti dicm biberonu cekmiyor bile cocuk normalde az icti icin dort bes saat gectimi hizli hizli icerdi simdi yok neden olabilir cok uzuluyorum bezleri kupkuru acliktan olecek ama icmiyor kac saat oldu S Sevimlipanduf

Kontrollerine gittigimiz hastanenin cocuk cerrahi yapacak canim. Lokal anesteziyle ameliyathaneye alacaklarmis 10 dk bile surmeden verecegiz kucaginiza geri dedi. Onlar icin basit ama bir de benim icimde kopan firtinalari bilseler :KK43:
Daha sunet olmadiniz dimi bende uzuluyorum uc aylik olmasibi bekliyoruz ama simdiden derdi basti

Kontrollerine gittigimiz hastanenin cocuk cerrahi yapacak canim. Lokal anesteziyle ameliyathaneye alacaklarmis 10 dk bile surmeden verecegiz kucaginiza geri dedi. Onlar icin basit ama bir de benim icimde kopan firtinalari bilseler :KK43:
Bende onu merak ediyorum neden biz yanında değiliz eskiden evde yaparlardı yani ailesi olabilir bence yalnız vermek istemiyorum

Kizlar aksam 12 de cocuga sut verdim bildiniz gibi az iciyor uyumus kalmisim 05:30 da uyandim sut verdim yine icmedi bu saat oldu icmiyor cocuk biberon almiyor kafasini gezdiriyor kasikla verdim oylede icmedi sizce neden icmiyor tadimi degisti dicm biberonu cekmiyor bile cocuk normalde az icti icin dort bes saat gectimi hizli hizli icerdi simdi yok neden olabilir cok uzuluyorum bezleri kupkuru acliktan olecek ama icmiyor kac saat oldu S Sevimlipanduf
Emzirmeyi denedin mi canım

Benimki belki de biberonu ilk kez görünce garip geldiği için öyle içiverdi, bilmiyırum.. Çünkü annem önce biberonu almak istemediğini, ittirdiğini, sonra birden içtiğini söyledi..
Canım meme reddinde amman dikkatli ol, biberona alışmasın. Biraz inatçı ol, önünde sonunda memeyi tutmak zorunda kalacak.
Benim bebeğim de çok çok kusan bi bebek :KK43: 2 ayda 2400 kilo aldı. 3220 doğdu, önce 2800’e düştü, şu an 5440 kg.
Maşallah kuzum o senin bebisin de güzel kilo almış. Bende çok uğraşıyorum epey yorgun düştum memeyi alsın diye deneyip duruyorum. Çok şükür iki gündür emiyor yine. On gün sıkıntılı geçmişti daha da olma insallah

Günaydın kızlar, benim bebiste 5 6 kez sulu kaka oluyor. Su versem mi sizce ?
İshal kakada mukus ve bazen kan oluyor. Lokasit çıkıyor kakada. Süt alerjisi , laktoz intoleransi olabilir dedi doktor .Şimdi süt diyeti yapicam. Çok zor olacak zaten zar zor birşeyler hazırlıyordum. Bir sene en azindan böyle gidiyormuş sanırım.

Bende onu merak ediyorum neden biz yanında değiliz eskiden evde yaparlardı yani ailesi olabilir bence yalnız vermek istemiyorum

Denilene gore Ameliyathane ortami sterilmis.disardan birinin girmesi uygun degilmis. Ama benim gittigim çocuk cerrahı, dogal olarak elini kolunu tuttuklari icin ailelerin dayanamadiklarini fln soyledi. Allah tan hala yabancilama durumu, beni tanima durumu tam oturmadigi icin onu yalniz biraktik psikolojisine girmeyecek insallah. Eltimin çocuğu 8 aylikti sunnet oldugunda kucagindan zorla almislardi cok kotuydu :(
Bizimki sut icince uyuyor oyle cikarmaya calisiyorum nafile uyurken cikmiyor napacam
Bilmiyorum omza geldimi uyuyor cocuk
Ya benimkinde de ayni sorun var. Gece emiyor omzuma aldigim an uyuyor istedigm kdr ugrasayim o gaz agizdan cikmiyor. Sora karin agrisindan kivraniyor :(

benim kız 3-4 gündür emmek istemiyor emme için kucağıma aldığımda direk huzursuzlanıyor memeyi kavrayamıyor, ağzındaki memeyi deli gibi arıyor bulamıyor ağzını kapatsa ağzında olduğunu anlayacak, balık gibi kıvrılıyor kucağımda iki elimle zor tutuyorum, 10 dk içinde defalarca memeyi bırakıyor kafasını tutuyorum kendini geri atıp çıkmasın memeden diye bu kez memeye kafa atıyor, zorla iki damla içiriyorum emzireceğim derken ben ter içinde kalıyorum yoruluyorum, bunlar meme reddi anlamına mı geliyor :(

Ah canım bende 3-4 gündür ne çekiyorum tam ben yazmıştım şimdi meme reddi bu mu falan diye, benimki de emmek istemiyor memeyle kavga halinde aktif bir şekilde 3 dk meme de duramıyor atıyor kendini balık gibi kucağımda kıvrılıyor tutamıyorum bile iki elimle anca zaptediyorum

Canım uzun süre emmediği için ağzı kurumuş olabilir mi. Tecrübeli değilim ama ağzı kuruduysa sanki içemez gibi geldi. Bir yerde buna benzer bişey okumuştum. Emziğini yada gögüsümü ıslatıp versen

Canım uzun süre emmediği için ağzı kurumuş olabilir mi. Tecrübeli değilim ama ağzı kuruduysa sanki içemez gibi geldi. Bir yerde buna benzer bişey okumuştum. Emziğini yada gögüsümü ıslatıp versen
Kasikla veriyorum agzina yutmuyor agiz kenarindan siziyor

Back
X