2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebeğinde reflü teşhisi konan var mı? Bebeğim süt alırken ağlıyor istemiyor. Gaz sancısı yok baska bir durum var baktım netten reflü belirtilerinin çoğu var. 1 haftada 5 gram almış sinirlerim çok bozuk. 130 cc içen bebek 60 ı ağlaya ağlaya zorla içiyor. Yarın doktora gidecem ama doğduğundan beri ilaç kullanıp duruyoruz yıldım gerçekten çocuğuma yazık ya anne karnında daha korunaklıymış :KK43:
biz de reflü var canım cok kusuyor :( şükür emmede sorun yok ama emdiğini kusuyor,ıkınıyor kusuyor doktor kilo alımı yeterli diye ilaç vermedi ama sürekli tetikteyiz kusar diye şimdi yine üzt baş degiştim battı

Kızlar bebeğinde reflü teşhisi konan var mı? Bebeğim süt alırken ağlıyor istemiyor. Gaz sancısı yok baska bir durum var baktım netten reflü belirtilerinin çoğu var. 1 haftada 5 gram almış sinirlerim çok bozuk. 130 cc içen bebek 60 ı ağlaya ağlaya zorla içiyor. Yarın doktora gidecem ama doğduğundan beri ilaç kullanıp duruyoruz yıldım gerçekten çocuğuma yazık ya anne karnında daha korunaklıymış :(
Benim bebişe reflü denildi ama reflü süt içmesini değil midede tutmasını engelliyor benim bildiğim son günlerde benim bebeğimde meme reddi var memeyi kavramakta emme pozisyonunda durmakta güçlük çekiyeouz ama son bi kaç gün haricinde emme de problem yaşamadık, sorun emdikten sonraydı kusmasın diye doktorun bi kaç tavsiyesini uyguladım kucakta emdikten sonra 30-40 dk tutuyorum, gündüzleri pusette geceleri reflü yatağında yatıyorum bu şekilde kusmakarımız azaldı tabi belli olmuyor gene 3-4 kez kusuyor direk süt olarak ve fışkırarak geliyor sütler ağzından burnundan

Kızlar bebeğinde reflü teşhisi konan var mı? Bebeğim süt alırken ağlıyor istemiyor. Gaz sancısı yok baska bir durum var baktım netten reflü belirtilerinin çoğu var. 1 haftada 5 gram almış sinirlerim çok bozuk. 130 cc içen bebek 60 ı ağlaya ağlaya zorla içiyor. Yarın doktora gidecem ama doğduğundan beri ilaç kullanıp duruyoruz yıldım gerçekten çocuğuma yazık ya anne karnında daha korunaklıymış :KK43:
Bizde de reflu vardi biberonla vermeyi kestim buyuk dercede azalma oldu

Asi olanlar yazabilir mi ? Bebegim cok sakin normal bir sakinlik degil. Asidan bu yana 9 saat gecti 2 kere emdi

benim kız 3-4 gündür emmek istemiyor emme için kucağıma aldığımda direk huzursuzlanıyor memeyi kavrayamıyor, ağzındaki memeyi deli gibi arıyor bulamıyor ağzını kapatsa ağzında olduğunu anlayacak, balık gibi kıvrılıyor kucağımda iki elimle zor tutuyorum, 10 dk içinde defalarca memeyi bırakıyor kafasını tutuyorum kendini geri atıp çıkmasın memeden diye bu kez memeye kafa atıyor, zorla iki damla içiriyorum emzireceğim derken ben ter içinde kalıyorum yoruluyorum, bunlar meme reddi anlamına mı geliyor :KK43:
Canım sanırım öyle oluyor tarif ettiklerinin aynısını 10 gün yaşadım. Bazen alıyordu geveleye geveleye içiyordu . Yada sürekli ara verip veya uykuluyken iyi tutuyordu. Bu iki gün tekrar daha az zorlayıp alıyor çok şükür . Sizinde çok sürmez inşallah sağlık sorunu yoksa atak dönemlerinde oluyormuş diyorlar

Asi olanlar yazabilir mi ? Bebegim cok sakin normal bir sakinlik degil. Asidan bu yana 9 saat gecti 2 kere emdi
bızım de boyleydı aguladı cok güldü atesı cıktıgı halde. ama emmesi azalmamıstı aksıne coktu

Cnim benim oglumdada (solunum yetersizliği nedeni belli değil hızlı nefes alıp verme) sürekli popuda pisik kakada arada makus,cnim saydikarinin hepsi neredeyse bizde mevcut. daha iki gün once kana bakıldı emmemeden dolayi hiç bi doktor da söylemiyor su testi yapalım.
peki diyet nasil yapacağım? diyyeten kaç gün sonra bebektedüzelme oluyir?
çok aydınlatıcı anlatmissin çok teşekkür ederim.
Bizde dün doktora gittik bana sadece süt ürünleri diyeti verdi. Yumurta et yiyebilirsin dedi on gün sonra bakacakmis . YouTubeda bir doktor da en az 72 saat geçmeli diyet üzerinden diyordu. Bazen iki haftayı da bulabiliyormus

Bizde dün doktora gittik bana sadece süt ürünleri diyeti verdi. Yumurta et yiyebilirsin dedi on gün sonra bakacakmis . YouTubeda bir doktor da en az 72 saat geçmeli diyet üzerinden diyordu. Bazen iki haftayı da bulabiliyormus
sizindemi alerji çıktı? belirtileriniz neler? emiyirmu bebeğin

Primadan bez kazandık telefonla arayıp adres aldılar kaç beden istediğimi sordu tabi o tam o an kız kucağımda ağlıyordu adresi veremedim mesajla iletişime geçtik :) çekiliş yönünden şanslıyımdır 👌😊
Tebrikler :)1 yillik bez kampanyasından mi kazandin

@sevilmiş cnim biz günlerdir neler çekiyoruz ,dediklerin meme reddi cnim

Archpa Archpa cnim istahsizlikmi başladı sizde? aynen anne karni çok korunaklı,bizde cok sey atlattik kendi kendime diyirum ki bebegim sana hiç iyi bakamadım :KK43::KK43:

sizindemi alerji çıktı? belirtileriniz neler? emiyirmu bebeğin
10 gün olacak emmiyor. İki gündür biraz daha emiyor ama bugün emmedi akşamüstü avazı çıktığı kadar ağlayıp durdu normalde o kadar ağlayan bir bebek değil belli ki canı yanıyor.
Önce yeşil kaka geldi sonra nokta şeklinde kan gördüm.doktora gittik lokasit çıktı Dr maflor verdi. Bir hafta sonra yine gittik o sırada iyice emmemeye başladı. Doktor süt alerjisi olabilir dedi şimdi perhiz yapıp bebeğin durumuna bakicaz. Suan kakası mukuslu geliyor ve ishal olarak. Bazen kan görüyorum içinde.
Süt alerjisinde vücut direnmek için mukuslu kaka yapıp lokasiti artiriyormus sanırım.siz de belirti neler? İshal var mı .

10 gün olacak emmiyor. İki gündür biraz daha emiyor ama bugün emmedi akşamüstü avazı çıktığı kadar ağlayıp durdu normalde o kadar ağlayan bir bebek değil belli ki canı yanıyor.
Önce yeşil kaka geldi sonra nokta şeklinde kan gördüm.doktora gittik lokasit çıktı Dr maflor verdi. Bir hafta sonra yine gittik o sırada iyice emmemeye başladı. Doktor süt alerjisi olabilir dedi şimdi perhiz yapıp bebeğin durumuna bakicaz. Suan kakası mukuslu geliyor ve ishal olarak. Bazen kan görüyorum içinde.
Süt alerjisinde vücut direnmek için mukuslu kaka yapıp lokasiti artiriyormus sanırım.siz de belirti neler? İshal var mı .
Cnim ishal olup olmadığından emin değilim bazen çok sulu oluyor. bide arada mukuslu geliyor.en azından umut ediyorum ki alerjiden olsun yoksa gerçekten oglum emmeyi bırakacak.

O kadar yoruldum ki eşim yokken yarın gelecek en azından akşamları biraz o bakıyor ben dinleniyordum geberdim yemin ediyorum kollarımda derman kalmadı pes ettim artık koydum ayağıma sallıyorum :(

Cuma günü 2.ay yapılacak aşıları olacağız. Birisi verem aşısı sanırım. Aşı olanlar nasıl,geçti? Ateş oluyor mu? Aşı sonrası bir kaç,gün yıkamayacakmışız sanırım bebeği

Cuma günü 2.ay yapılacak aşıları olacağız. Birisi verem aşısı sanırım. Aşı olanlar nasıl,geçti? Ateş oluyor mu? Aşı sonrası bir kaç,gün yıkamayacakmışız sanırım bebeği
Üç gün yıkanmayacak gitmeden bir çay kaşığı ağrı kesici verdim hiçbir sorun yaşamadık

Mamadusbaby veya solomombaby kullanan var mı hanımlar? Mamadus alacaktım 2 günde fiyat artmış. Yenidoğan aparatlı-aparatsız ayırmışlar. Bu yenidoğan aparatı şart mı

Back
X