• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ozguvenden degilde canim ortalik gercekten bozuk duydukca adam herkesi oyle saniyor anneme bile guvenmem modunda gitmez canim git demedim gidelimmi beraber evliligimiz kotuye gidiyor dedim ordaki gavatmi bilecekmis diyor :-)
Mesela bir arkadaşınla falan da mı buluşmazsın hiç ay çok şaşkınım, sen de destekleme eşini bu konuda allah aşkına ortalık kötüyse kötü A anneveoglusu nun dediği gibi sen biraz tatlı tatlı söylenerek yola getirmeye çalış ya da çocukluğuyla ilgili ailesiyle ilgili de bi güven problemi var ki bu konuyu aşamamış, oğlunun da eşin gibi olmasını istemiyorsan muhakkak bu konuyu aşmalısınız

Kızlar 9 hafta oldu doğum yapalı. Doktora gittim tuhaflık hissetigimden hafif mesane ve rahim de sarkma varmış. Bebek altı aylık olunca gel geçici mi kalıcı mı bakalım dedi. Normal doğumda oluyormus cunku
Sonra eşimle ilişki için denedik ve ben çok zorlandim yapamadım .daha önce ilk ilişkide bile sıkıntı yasamamistik. Zaten esimde birşey hissettim orda dedi. Çok rahatsız oldum . Canım sıkıldı epey. Çok tedavisi olan birseyde değil sanırım.
Normal doğum diye tutturmamak lazımmış benim beş saat içinde dogumum gerçekleşti ama toparlanmam çok uzun sürdü. Üzerine hemoridde var :KK43:
Tekrardan başka bir doktora görünecek de yoruldum valla fırsat da olmuyor bebekten.

İşte günlük olarak ruh halim değişiyor. Sabhları kesinlikle iyi olmuyorum mesela, kaç sabah eşime verelim bunu birine ama akraba falan olmayacak, görmek bilmek istemiyorum dedim. Sonra bir kaç saatlik krizlerden sonra ne saçma sapan düşünmüşüm diyorum. Stabil değil ruh durumum çok uçlarda gidip geliyor ama asla bebeğe sert davranma, bağırma ne bileyim surat asma, kendi haline terketme gibi şeyler yapmıyorum. Olur da ağlarken yakınen ilgilenmem gerekse bile " annenin canı sıkkın, napıcaksın sen bu anneyle, her şey daha güzel olacak" gibi şeyler söyleyerek ilgileniyorum. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bir kaç gün bırakıp kafamı toplamayı çok isterdim ama anne sütü de aldığı için mümkün olmuyor.
Cnim arkadaşların dediği gibi herşey anne sutu değil.senin ruhun iyi olucakki bebeğine ve kendine huzur vermem lazım.annen kardeşin varsa bebeği onlara bırak git biraz kafanı topla.

Ozguvenden degilde canim ortalik gercekten bozuk duydukca adam herkesi oyle saniyor anneme bile guvenmem modunda gitmez canim git demedim gidelimmi beraber evliligimiz kotuye gidiyor dedim ordaki gavatmi bilecekmis diyor :-)
Cnim seni kışkırtmak için olmasın lütfen yanlış anlama ben olsaydım ortalığı savaş alanına cevirirdim.yap itibariyle sert bir mizacim var esim ise daha sakin biridir .boşuna dememişler Allah dağına göre kar verir :KK70:kocanın bi ornegi de bizde var malesef

Kızlar 9 hafta oldu doğum yapalı. Doktora gittim tuhaflık hissetigimden hafif mesane ve rahim de sarkma varmış. Bebek altı aylık olunca gel geçici mi kalıcı mı bakalım dedi. Normal doğumda oluyormus cunku
Sonra eşimle ilişki için denedik ve ben çok zorlandim yapamadım .daha önce ilk ilişkide bile sıkıntı yasamamistik. Zaten esimde birşey hissettim orda dedi. Çok rahatsız oldum . Canım sıkıldı epey. Çok tedavisi olan birseyde değil sanırım.
Normal doğum diye tutturmamak lazımmış benim beş saat içinde dogumum gerçekleşti ama toparlanmam çok uzun sürdü. Üzerine hemoridde var :KK43:
Tekrardan başka bir doktora görünecek de yoruldum valla fırsat da olmuyor bebekten.

Geçmişolsun canım

Selamlar kızlar nasılsınız? Bugün aşımız vardı fakat sağlık ocağında verem alışı olmadığı için yarına kaldı tüm aşılarımız. Bebeğim bu ay 600 gr almış. Sadece anne sütü ile beslendiği için yeterli bir kilo dedi fakat üzüldüm.açıkcası çok kilolu bir bebeğim olsun derdinde değilim ama ilk 3 ay birer kilo alsaydı daha mutlu olurdum. Şuan ki kilomuz 4300 gr. Bunu nasıl arttırabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
Benim bebeğim de öyle canım. İlk ay 450 gr ikinci ay 650 gr aldı. Şimdi 4800 gr. Ben kilosuna takılmıyorum çok. Her bebeğin bünyesi farklı bence. Sağlıklı çok şükür. Önemli olan bu. Fazla vermeye çalıştığımda istemiyor zorla verirsem de kusuyor. Sadece anne sütü alıyor bebeğim. Acaba sütüm az ondan mı kilo almıyor diye aralarda sağıp biberonla ilave verdim. Fazla verdiğimi kustu. Midesi o kadar alıyor demek ki. Doktorum da bu ay 650 gr görünce iyi dedi. Takılma bence sen de

kızlarr, özellikle tecrübeli anneler; kızıma 3,6ay kıyafetler olmuyor. Kısa ve dar kalıyorlar. 60cmi de mi gecti boyu anlamadım. 6ay kıyafetlerı oluyor ama onların da kolu uzun kalıyor ve cok az bol. çoktan 3bedene de geçtik bezde. ben ne yapıcam bunun ortası yok mu 4ay,5ay dıye kıyafet seçeneği? buhafta alışverişe çıkıcaz kızıma. her aldığımı da denetme şansım yokki koca çocuk degıl

kızlarr, özellikle tecrübeli anneler; kızıma 3,6ay kıyafetler olmuyor. Kısa ve dar kalıyorlar. 60cmi de mi gecti boyu anlamadım. 6ay kıyafetlerı oluyor ama onların da kolu uzun kalıyor ve cok az bol. çoktan 3bedene de geçtik bezde. ben ne yapıcam bunun ortası yok mu 4ay,5ay dıye kıyafet seçeneği? buhafta alışverişe çıkıcaz kızıma. her aldığımı da denetme şansım yokki koca çocuk degıl
H&m e baktın mı cnm ordaki bedenlerde vardı sanki öyle ara bedenler

H&m e baktın mı cnm ordaki bedenlerde vardı sanki öyle ara bedenler
yok canımm daha çıkmadık bayadır alısverıse. netten almak ıstemıyorum şu aşamada hızlı buyuyorlar ya. beden olarak var mı bakayım netten. buhafta alısverıs yapıcaktık arkadaslar aradı gelıcez dıye kaldı buhafta kesınlıkle yapmam lazım bıseyciği kalmadı :KK43: teşekkürr edermm

Pamuk Panda Pamuk Panda Cnim sizin doğum kilonuz nekadardi? kac aylik bebeğin? canim demmeki sutunun yağı az,bizim burda helva değilde helvaya benzer bi tatlı yapıyorlar çok yağlı süt için onu yapabilirsin.her nekadar saçma gelse de yağlı yemekler sutu baya kalitelestiriyor.bunu kizimda gordum.bu bebegimde fazla kilom var diye yemedigim için bebegim bu aralar çok az grm şeklinde alıyor.bazı bebeklerde metabolizma olarak alırlar bazilari da çok beslenmeye rağmen almazlar.eğer çok kafaya yakicak olursam aptamil kullanabilirsin.

Pamuk Panda Pamuk Panda Cnim sizin doğum kilonuz nekadardi? kac aylik bebeğin? canim demmeki sutunun yağı az,bizim burda helva değilde helvaya benzer bi tatlı yapıyorlar çok yağlı süt için onu yapabilirsin.her nekadar saçma gelse de yağlı yemekler sutu baya kalitelestiriyor.bunu kizimda gordum.bu bebegimde fazla kilom var diye yemedigim için bebegim bu aralar çok az grm şeklinde alıyor.bazı bebeklerde metabolizma olarak alırlar bazilari da çok beslenmeye rağmen almazlar.eğer çok kafaya yakicak olursam aptamil kullanabilirsin.
benım sütüm çok yaglı. ondan mı kızım her ay 1200 alıyor canım. baya ılerde dedı dr alımı ama boyle olunca da kıyaftte zorlanıyoruz. komsunun kızı 3.5aylkk 1ay büyük ama aynılar. enson 15gun once kılosu 5800lerdeydı.

Pamuk Panda Pamuk Panda bol anne sutu canim kilosu normal arttirmana gerek yok emzir sadece ne kadara lirsa her bebek farkli benimki ilk ayda 4.300 gr di 3 kilo dogmuatu simdi merak ediyorum2. Ay kac kilo olduk acaba @Kartanesii8892 canim bebisin toplu masallah oyle olur genelde benim ablamin bebisi 6 aylik 1 yas kiyafeti oluyordu

Pamuk Panda Pamuk Panda bol anne sutu canim kilosu normal arttirmana gerek yok emzir sadece ne kadara lirsa her bebek farkli benimki ilk ayda 4.300 gr di 3 kilo dogmuatu simdi merak ediyorum2. Ay kac kilo olduk acaba @Kartanesii8892 canim bebisin toplu masallah oyle olur genelde benim ablamin bebisi 6 aylik 1 yas kiyafeti oluyordu
öyle ya canım ama oyle kof durmuyor tombık ama ıtıcı degıl kılosu boyu varya orantılı Allahtan:). sımdıden diyorum babasına bızım kız yapılı manken olcak dıye kzdıryorum:)

yok canımm daha çıkmadık bayadır alısverıse. netten almak ıstemıyorum şu aşamada hızlı buyuyorlar ya. beden olarak var mı bakayım netten. buhafta alısverıs yapıcaktık arkadaslar aradı gelıcez dıye kaldı buhafta kesınlıkle yapmam lazım bıseyciği kalmadı :KK43: teşekkürr edermm
Ay bende baktımda 2şer ay bedenler 4-6 var. Çok güzel elbiseleri varmış bu arada yaz gelsede giydirsek😊
ama görmeden alınmaz tabiki markaların kalıpları farklı benim kızımda 2 aylık bazı markaların 0-3ayı küçük geliyor bazılarında ise hala yenidoğanlar oluyor.

Selamlar kızlar nasılsınız? Bugün aşımız vardı fakat sağlık ocağında verem alışı olmadığı için yarına kaldı tüm aşılarımız. Bebeğim bu ay 600 gr almış. Sadece anne sütü ile beslendiği için yeterli bir kilo dedi fakat üzüldüm.açıkcası çok kilolu bir bebeğim olsun derdinde değilim ama ilk 3 ay birer kilo alsaydı daha mutlu olurdum. Şuan ki kilomuz 4300 gr. Bunu nasıl arttırabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
Canim bu relaktaz damladan alip kullansana istah aciyor galiba temizlik yapiyorum arastiramadim ama doktor verdi emzirmeden once damlat diye

Cnim bilgilendirme için çok teşekkür ederim.cnim bizde redden çok istahsizlik var, acaba ona da iyi gelir mi?
Buyuk ihtimalle canim bu istah acacakki cocuk red etmicek reddetme sebebi gazmiş o istahini kaciriyormus cunku bende doktora sut icimi azaldi dedim bunu verdi emzirmeden once agzina bes damla vereceksin dedi

Back
X