Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu yesil kaka 3 gndur bizde de var emiyo sadece ve kaka sik yapiyoKızlar oğlumda bir süredir mukuslu yeşil kaka problemimiz vardı. Ayrıca çok fazla kaka yapıyor. Eşim çocuk dr na sormuş. mamayı değiştirmemizi devam ederse tahlillerinin yaptırmamızı söylemiş. İnek sütü alerjisi olabilirmiş ve evolvia mama önermiş. Aranızda bu markayı kullanan varmı
Ben sikayet ettim ama daha cabuk gorulsun de foto kaldirilsin diye
Oda burda askerlik yapiyo sansimizaa :)))
Yarina bu saatlerde doner ayrica argo kelimeler o sekilde fotolar yasak diye biliyorum kizlar dikkat edinBen sikayet ettim ama daha cabuk gorulsun de foto kaldirilsin diyeaciklamayada o sekilde bildirdim de yinede ufak bi ceza vermisler 1 guncuk sadece geri donecek hemn
bsebse
Tamam canım inşallah doğru düzgün yol gösterecek bir doktor bulurum da şu karışıklıktan kurtulurum, gittiğim bu iki Dr sadece süt ürünlerini biraktiriyor . Özellikle sordum et vs. Herşey ye dedilervegan ürünlerde bırak sütü hayvansal hiçbir madde yok ben büyük oglum için alıyırum yine de içeriğine bak tabi
Evet gösteriyorum canım diğer hastahane de yapılanları da. İnşallah dediğin gibi iyi bir doktora denk gelirim. Alerji var diyen Dr da yol göstermiyor, habire test istiyor üçüncü kez kaka vercezİnşallah üçüncü Dr icine siner canım tahlilleri filan gösteriyorsun dimi
Meme redddi var ya daha kötü olur diye çekiniyorum yavrm ya iki gündür azcik daha alıyor gibi . Öte yandan mama iyi gelirse ağrıları azalırsa da iyi olacak. Kıvranıp duruyor artık yüzünde pütür pütür oldu. Dr net birşey söylese de olmadı mama deniycez artık. Dr da karar veremedi ne yapacagnaMama versen bir hafta sen gozlemlesen sutu sag dolaba at yine cnm
Yeşil kaka senin yediklerinle yada bebişin soğuk almış olmasından da olabilir devam etmez inşallah. Nedir bu alerjiyaa bebişlerimizin hemen hemen bir çoğunda var gibi. Eskiden yokmuydu buYa bu yesil kaka 3 gndur bizde de var emiyo sadece ve kaka sik yapiyo
Evet evet cabuk geciyo yaa bisey kalmadi bile:)Aa evet hatırladım konuşmuştuk :)) benimki de eylülde gidecek inşallah hayırlısıyla
Eskiden olmuyordu yada biraz sari ama koyi yesil gibi flndi 2 3 gundur bildigin fistim yesili cim yesili sadece 2 3 bez ard ardada oldu arada sarili karisik da odum kopuyo boyle oldukca normal besleniyofim her zamanko gibi griptim sadece ondan mi oldu diyorim acabaYeşil kaka senin yediklerinle yada bebişin soğuk almış olmasından da olabilir devam etmez inşallah. Nedir bu alerjiyaa bebişlerimizin hemen hemen bir çoğunda var gibi. Eskiden yokmuydu bu
Aynen oda bilmiyormus iste olsundu biraz dinlensin geri doner :)Yarina bu saatlerde doner ayrica argo kelimeler o sekilde fotolar yasak diye biliyorum kizlar dikkat edin
oyy ne güzel olmaz bence alerjı ya biz bile buhavada hemen etkılenıyoruz kuzum. biz de ilk kez geçen hafta cıktık esım ve kızımla kahvaltı ve gezmeye. 3saat uyudu kızım dısarıda. dinlenmek için bol bol dısarı cıkmak lazım anlaşılanBugün ilk defa kızımla yürüyüşe çıktık. Çok korkuyordum ama üstesinden geldim. Arabasını sevmeyen bebeğim yürüyüş esnasında uyudu.
Dönüşte gözü kızardı yaşardı yine. Bahar alerjisi yoktur umarım babası gibi. Yarın Dr. Gidiyoruz.
S SevimlipandufBizim de gündüz uykularımız çok kötüydü hatta yatağa koyana kadardı ben çareyi yüzüstü yatırmakta buldum en azından yarım saat uyuyor bazen 45dk canım
Ağzına burnuna dikkat ediyorum 40 kere kontrol ediyorum en azından uyuyor ve gazda iyi çıkıyor
Evet evet cabuk geciyo yaa bisey kalmadi bile:)
Hastaliktan sonra ise usuttugu icindir canim kakada kan vs varmi diyede dikat et bizimki full yesil yapiyordu allaha sukur temi geldi sonuclarSerum fizyo. Le dolasiyorum zaten ama cok geride olanlar kaliyo kuruyo bide yesil kakamiz basladi hasta oldugundan beri endiseleniyorim da ama bisey de yapmiyorim napsam bilemedim bende
Bugün denedim bunu aslında gene uyumadı
Bana bebeginin yuzundeki puturtuyu ozelden atsana bizdede var ama kuru ciltli oldugu icin sampuan sabun dokunmus cosmet atomia kullaniyoruz genelde kizarikliklar banyodan sonra daha cok olusuyor belki seninde oyle birseydirTamam canım inşallah doğru düzgün yol gösterecek bir doktor bulurum da şu karışıklıktan kurtulurum, gittiğim bu iki Dr sadece süt ürünlerini biraktiriyor . Özellikle sordum et vs. Herşey ye dediler
Evet gösteriyorum canım diğer hastahane de yapılanları da. İnşallah dediğin gibi iyi bir doktora denk gelirim. Alerji var diyen Dr da yol göstermiyor, habire test istiyor üçüncü kez kaka vercez
Meme redddi var ya daha kötü olur diye çekiniyorum yavrm ya iki gündür azcik daha alıyor gibi . Öte yandan mama iyi gelirse ağrıları azalırsa da iyi olacak. Kıvranıp duruyor artık yüzünde pütür pütür oldu. Dr net birşey söylese de olmadı mama deniycez artık. Dr da karar veremedi ne yapacagna