canım ya yüzünde döküntü de olduysa üzülerek söylüyorum alerji olma riski yüksek çok saçma ya nasıl bi aleeji doktoru sana yol gösteremiyor bize liste vermişti doktor.atıyorum sen süt içmedin ama bi paket bisküvi yedin çikolata yedin diyetin boşa gider inşallah iyi bi dıktor bulursun seni dogru yönlendirecek bana da yaz canım sonucuTamam canım inşallah doğru düzgün yol gösterecek bir doktor bulurum da şu karışıklıktan kurtulurum, gittiğim bu iki Dr sadece süt ürünlerini biraktiriyor . Özellikle sordum et vs. Herşey ye dediler
Evet gösteriyorum canım diğer hastahane de yapılanları da. İnşallah dediğin gibi iyi bir doktora denk gelirim. Alerji var diyen Dr da yol göstermiyor, habire test istiyor üçüncü kez kaka vercez
Meme redddi var ya daha kötü olur diye çekiniyorum yavrm ya iki gündür azcik daha alıyor gibi . Öte yandan mama iyi gelirse ağrıları azalırsa da iyi olacak. Kıvranıp duruyor artık yüzünde pütür pütür oldu. Dr net birşey söylese de olmadı mama deniycez artık. Dr da karar veremedi ne yapacagna