Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Cuma günü belli olacak stresle bekliyorumÇok geçmiş olsun canım İnşallah ilaçlar fayda eder
Ben şimdi denedim bu emzirmede 2-3 dk emiyor, sanırım o on sut denilen kolay gelen kısımı emip diğerine geçmiyor zorlanıyor gene bende silikonu takmak zorunda kaldım, kaynatma zaten canım sonra kullanılmıyor denedim ben değişik bişiy oluyor
Biz bir kutu kullanmistik yeni doğduğu günlerde. Doktor önermişti.Kızlar oğlumda bir süredir mukuslu yeşil kaka problemimiz vardı. Ayrıca çok fazla kaka yapıyor. Eşim çocuk dr na sormuş. mamayı değiştirmemizi devam ederse tahlillerinin yaptırmamızı söylemiş. İnek sütü alerjisi olabilirmiş ve evolvia mama önermiş. Aranızda bu markayı kullanan varmı
Ben napicaM ya iki yasina kadar makinaylaMi dolanacagim :-( simdide biberona kiziyor meme reddi diyorlar ama bence red falan degil bu az geliyo diye sinir oluyor biberon deligini 2 ye yukselttim
Kesmedi bardaktan verim icinede pipet koyayimm bari)
Seninki gene emmiş benım ki hiç tutamıyor aranıp duruyor ofMantıklı canım. Yavaş yavaş deneye deneye hallederiz bence. Biraz sabretmek lazım. Ben de drnedim 2 dk falan emdi, sonra ters ters bakıp basladı yaygaraya, geri verdim silikonu![]()
Bendeki lansinohmatrush S Sevimlipanduf kızlar hangi marka uç kullanıyorsunuz benim kızda 1 tanesini tutamıyor göğsümün silikon uçla vermeye çalışıyorum o da sanki büyük geliyor
Seninki gene emmiş benım ki hiç tutamıyor aranıp duruyor of
matrush S Sevimlipanduf kızlar hangi marka uç kullanıyorsunuz benim kızda 1 tanesini tutamıyor göğsümün silikon uçla vermeye çalışıyorum o da sanki büyük geliyor
Bende onun yorumlarında bebeğin kolay kavradığını okumuştum deneyeyim o zaman benimki normalde emmiyor uçla emse razıyımBen avent kullanıyorum canım küçüğünden almıştım güzel tutuyor
Ya gerçekten bence bu tespitinde haklısın. Geçen hafta biz de meme reddi yaşadık. Regl olmadan bir gün önce başladı birkaç gün sonra geçti.Canım benim kızım da bi ara emdi falan sonra tamamen bıraktı biberonla devam ettik. Sonra biberon reddi oldu. Meğer regl olcakmışım.. reglden 2 gün önce başladı reglimin 2. Gününden sonra düzeldi. Doktorlar yok diyorlar ama bence sütün tadı değişiyor regl döneminde. Netten araştırdım bu yaşadığım durumu çoğu kişi yaşamış. Belki sende regl olacaksındır
Er ya da gec gelecek, niye senden emsin ki rahati varken :)))Mantıklı canım. Yavaş yavaş deneye deneye hallederiz bence. Biraz sabretmek lazım. Ben de drnedim 2 dk falan emdi, sonra ters ters bakıp basladı yaygaraya, geri verdim silikonu![]()
İyiki söylediniz inceledim 5.hafta atak haftasıymış. Bugün 33 günlüğüz tam 5.hafta uyku düzeni bozuldu beni emmesiBebeklerin büyüme atağı haftaları varmış canım biliyor musun? O haftalar dışında dene bence yenilikleri
Ya ben de alıcam yarın, bugün baya araştırdım tiny love gymini almaya karar verdim sizinki ne marka? Bir de boyutları çok ufak olmasın istiyorum bir süre kullansın bariOyun halısını bulandan allah razı olsun benim kız tam 40 dk kendi kendine oyalandı ben evi süpürdüm bulaşıkları makineye attım çamaşır astım aralarda sürekli gelip gelip baktım :) oh be :)
Canım neden ishal kesici vermediler bebeğine?Tamamdır canım yarın günışığında çeker atarım bizim yeni çıkmaya başladı bu kızarıklıklar
Sağol canım inşallah. Belki iki haftadır boşuna paraliyorum dedikleri şeyleri tuketmiyorum ama sorun başka besini tuketmemde demek ki. Bu kızarıklıklar da yeni başladı , kulak arkasında da oluyor . Artik daha ne olsun ki alerji demek için. Alerji doktoru yol gosterseydi belki ilerlemezdi bu kadar
Günlük mantıklı canım tutucam bende aklımda tutmaya çalışıyorum da yorucu oluyor .bizde kakada kan geliyor bazen ama ilk başlardaki kadar çok görmüyorum .geçen cumartesi çok huzursuz oldu zaten kanda geldi . İshali var birde geçmiyor bir türlü , yeşil geliyor birde
Ben doktor doğru düzgün yonlendirmedigi için diyette hata yapıyorum muhtemelen çünkü iki doktora gittim ikisi de . Süt ürünleri yeme sadece dediler. Yumurtayı da ben kendim kestim hergun yediğim için belki dokunuyordu diye.
Mukuslu kaka da çok oluyor ama artık bir kaç gündür sıvı yapıyor hep mukustan anlayabilirsem neyin dokundugunu, inşallah cozerim kısa sürede ağrıdan eziyet çekiyor yavrucuğum
Bizimki kolik değil bence canım ağrıları ağlamaları yeni başladı, meme reddi falan hep benzer zamana geldi. Karnı ağrıyor sanki ondma ağlıyor hep. Karnı tok altı temiz olsa bile mizmizlaniyor ağlaması bile sakin durudgu zaman çok az
Aynı durumdayız bende çıkamıyorum gutbeyteyimAmin amin bide bizimkinini okulu değişti bu yıl benim hamilelikte hep yatmam gerekti şimdide bebeğin bırakacak kimsem yok malum gurbet arkadaşlarını yada ailelelerini çok iyi tanımıyorum o yüzden korkum iki kat artıyor..
masallah simdi geldik cok agladik arabaya binince sustu suan mizirdaniyorSorma canim ya her bez acisimda aklima geliyor. Yuzde on beeesss, yuzde on beeees diye bakiniyorumartik baska bir sıkıntı yok gibi diye oluruna biraktim
Bizim cuma günü oldu canim. Bir adet sol koluna, bir adet sag bacaga, bir adet sol bacaga...eve gelince agri,ates olmadi ama cok halsizdi. Uyuyordu kalkinca elini kolunu kaldircak hali yoktu. Sabah 9 .30 da oldu asiyi aksam 18 civari halsizligi geçti.
bzmde arabaya bininve susutu suan agliyor atesimiz yok ama cikmaz insallah masallah bebisineBizimki sadece aşı vurulma anında ağladı. O da normal canı acıdığı için. Sonrasında kucağıma aldım sakinleştirdim. Daha odadan çıkmadan susmuştu canım. Ateş filan da olmadı bizde maşallah![]()
Bende onun yorumlarında bebeğin kolay kavradığını okumuştum deneyeyim o zaman benimki normalde emmiyor uçla emse razıyım