2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağol canım hemen atıyorum kendisine. Yarın üçüncü bir doktora gidicem

Haklısın canım bende bebeğin sakinleşmesini istiyorum doktora guvensem önerdiği mamayı da vericem ama sütten kesme durumu beni çok tereddütte bıraktı. O yüzden yarın başka bir doktora daha gidicem
Doktorlar hep birsey soyluyor canim biyere kadar dediklerini yapiyoruZ biyerden sonra kendi bildimizi duydumuzu yapiyoruz sen burdaki arkadaslarlada irtibatta ol onlarin listelerine bak isine yarayan doktoru bulana kadar en azindan kendin birseyler yap

Kizlar bebeginiz yuzunu kasiyormu bizimkinin eli surekli yuzunde hic cekmiyor gunun yarisi agzinda diger yarisinda yuzune surtmeyle geciriyor

Kizlar bebeginiz yuzunu kasiyormu bizimkinin eli surekli yuzunde hic cekmiyor gunun yarisi agzinda diger yarisinda yuzune surtmeyle geciriyor

Benimki de öyle. Hep bi eli yüzünde. Yumruk yapıyo tüm yumruğu sokacak nerdeyse ağzına :KK70:eldiven takıyordum tırnakları kesmeyi beceremediğimden. O eldiven sanki suya girmiş gibi ıslanıyordu. Dün kestim sonunda eldivenleri çıkardım ama eli yine ağzında

Kizlar cok siddetli deprem oldu cocukla yatiyorduk neye ugradigimi sasirdim unitedeki damat fincan takimi vardı devrildi elim ayagim tutmadı cocugu kucakladigim gibi sokaga cıktım korkuyorum devami gelecek diye yari uykulu naptimi bilemedim telefon ariyoruM baska odada bas ucumdaki telefonu tovbe yarabbim cok gerekli sankide bu arada 5.7 buyuklugundeymis deprem
Çok geçmiş olsun canim ://

Ya gerçekten bence bu tespitinde haklısın. Geçen hafta biz de meme reddi yaşadık. Regl olmadan bir gün önce başladı birkaç gün sonra geçti.
Aynen ben de şekilde yaşadım. Tadına baktım süt şekerliydi ama bebek farklı tadlar alıyor demek ki

Bakıldı canım iki kere lokasit çıktı . Maflor verdi ama yine çıkıyor bugün yine test sonucu alcaz o da akşama çıkacak.
Bakıyorum bende artık dört gündür daha sıkı diyet yapıyorum hala ishali vs geçmedi belki zaman ağlıyordur diye devam edicem yine

Hay Allah geçmiş olsun
Ya bebek zaten ishal olur canım o zaman bizimki doğduğundan beri ishal 😄 Her zaman cıvık hatta cıvındırık yaptı böyle bi patlatıyorfu her yer sıvama boook 😄😄 Anne sütü alan bebeklerde ishal şeklinde olması normalmiş

Tam bilgi sahibi değilim ama daha önce doğum yapan arkadaşlar demişti bir süre düzensiz regl olabilirsin diye. Sanırım biraz zaman alıyor tam döngüsünde olması
Ya ben regl oldum 5 gün sonra yeniden regl oldum kafayı yemek üzereyim. Doktora gitcektim eşim dediki normal dicek boşa para vercez dedi. Çünkü son zamanlarda ne için doktora gitsek doktorlarda bir huy edinmişler her şeye normal diyorlar.

Hiç uyumuyor Ya da meme emerken gözlerini kapatıyor emmeye devam etse bile 10 dk gözleri kapalı kalıyor dinleniyor onu uyudu sayabilir miyiz bilmiyorum
Canım benim kız uykusu geldi mi huysuzlanıyor eğer istediği ortamı yaratmazsam da asla uyumuyor (gazı olduğu zamanlar hariç) salonda uyumaktan nefret ediyor akşam oldu mu yatak odasında yatağında uyumak istiyor. Tabi bunu da kolik muzik dinleyip ayağımda sallanarak yapmak istiyor. Onun dışında gündüz uykusu yarım saat. Bazen 15 dk uyuyor bazen de 1 saat. Hatta 15 dk uyuyup uyandığında öyle bi suratı var ki sanki tüm gün uyumuş geriliyor gülüyor falan

Kızlar Dr dan sonuçları aldık Dr sütteki şekeri sindiremiyor olabilir . Kakada gizli kan ve reduktan çıkmış . Bebelac lf yazıp cumartesiye kadar deneyin eğer kakası duzelirse sütten kasıp mamayla devam ederiz demiş
Oturdum sinirden ağlıyorum. Böyle birşeyden sütten kesilir mi
Deneme tahtasimi bu küçücük çocuk şimdi güvenip mama vereyim
Geçmiş olsun canım başka doktor fikride al mutlaka ama gerekiyorsa da bebeğinin sağlığı için dene bakalım. Umarım kısa sürede iyileşir bebişin. Sende üzme kendini bu kadar bebeğin hisseder o da etkilenir.

D defne1453 canım eşimin kuzeni 2. Bebeğine maalesef anne sütü veremedi. Reçeteli keçi sütü içeren mama içiriyordu. Deneme yapmak zorundalar onda da 1 hafta mama verdiler çünkü anne sütündeki alerjik besinler 1 haftada cıkıyormuş bebeğin bünyesinden. Çocuk mamayla iyileşti. Sonra tekrar anne sütü verdiler aynısı olunca anne sütünden kestiler.

Kızlar önerebileceğiniz ateş ölçer var mı? Ben bir tane aldım alından ölçüyor eczaneden iki kullanmaya bozuldu. Kaliteli, ömürlük bir şey arıyorum ama hangisini alsam karar veremedim. Doktorum kulaktan ölçenden almamı önerdi daha sağlıklı sonuçlar elde edersin dedi ama kafam karışık.

Archpa Archpa canım geçmiş olsun bebeğinin alerjisi şimdi nasıl uzun zamandır yoktun
Canım süt ürünleri tüketmiyorum bazen sütlü çikolata yiyorum dayanamıyorum canım çekiyor browni falan 😔 Cevize mi fındığa mı ne alerjimiz var biide. Amann yıldım valla canım künefe istiyor pasta istiyor off off.. Kızla ugrasmaktan buraya bakmaya vakit kalmıyor ki gazlı bebek benim ki huzursuz.. bi kaç gündür yeni bi gaz ilacı aldık o biraz kesti vaktim oldu geldim burdayım :)

Kızlar önerebileceğiniz ateş ölçer var mı? Ben bir tane aldım alından ölçüyor eczaneden iki kullanmaya bozuldu. Kaliteli, ömürlük bir şey arıyorum ama hangisini alsam karar veremedim. Doktorum kulaktan ölçenden almamı önerdi daha sağlıklı sonuçlar elde edersin dedi ama kafam karışık.
Ay canım Allah için doktorlar her şeyi biliyorlar! Yahu yiğen geldi bize 14 aylık. Ateşi var alından ölçerle zor ölçtük yırttı kendini kımıl kımıl! Kulaktan ölçerle hiç durmazdı. Uyurken kulağına değdirsen uyanırlar uyanıkken durmazlar zaten ateş huzursuzluk yapıyor. Alından ölçer al ben jumper aldım hiç yanıltmadı bizi hep doğru gösterdi

Maflor verdi kuzum şişe bitti bugün hergun düzenli kullandım ama bizde ishali kesmedi malesef.dort gündür su yapıyor kaka değil. Bugün son degistigm biraz koyuydu.
Bağırsak tepkili dediğin kan vs geliyorsa dimi sizde belirtileri neydi.
Ben dediğin alana bir gosterim o zaman . Alerjiye yollarlar diye boşuna gitmek istememistim.
Bizde ishal için çocuk doktoru rota ve adino virüsüne baktirdi onlardan birşey çıkmadı
Canım bizde de mukuslu ishal vardı. Meme reddi, daha sonra biberon reddi iştahsızlık yani.
Başka belirti yoktu. Bizimki anı gelişen bir alerji oldu. Fazla cikolata yedikten sonra olmuştu. Yoksa gazı bile yoktu yavrumun.

Evet bence de gastroenteroloji doktoruna götür canim. Onlar bilirler. Ben oğlumun kaka fotoğraflarını çekip goturmustum sen de öyle yapabilirsin.

Canım süt ürünleri tüketmiyorum bazen sütlü çikolata yiyorum dayanamıyorum canım çekiyor browni falan 😔 Cevize mi fındığa mı ne alerjimiz var biide. Amann yıldım valla canım künefe istiyor pasta istiyor off off.. Kızla ugrasmaktan buraya bakmaya vakit kalmıyor ki gazlı bebek benim ki huzursuz.. bi kaç gündür yeni bi gaz ilacı aldık o biraz kesti vaktim oldu geldim burdayım :)
Canım zor bir durum Allah kolaylık versin.
İncir ve hurma yiyebilirsin dokunmazsa.ben de sütlü, şerbetli tatlıları ve çikolatayı çok severim ama yemiyorum . İncir,hurma, helva yiyorum hiç canım çekmiyor artık çikolata falan. Şeker ihtiyacımi karşılıyor.

Kızlar Dr dan sonuçları aldık Dr sütteki şekeri sindiremiyor olabilir . Kakada gizli kan ve reduktan çıkmış . Bebelac lf yazıp cumartesiye kadar deneyin eğer kakası duzelirse sütten kasıp mamayla devam ederiz demiş
gecmiş olsun canım niye sütten kesiyor onu anlamadım hem mama hem süt kullanılıyor genelde sen diyet yaparsın en az 1 yıl 2 yıl böyle emzirenler var ne kolay doktorlara hersey ya sıkma canını sen mamayı kullan canım diyetle sütünü de denersin baktı ki diyet yaptıgın halde sütün bebegi sıkıntıya sokuyor o zaman kesersin gerekirse

S sgokcen canım biz baya araştırdık hem kulak hem temazsız hem de koltukaltı ölçerleri filan sonra medisana nın alından ölçenini aldık. Memnunuz koltukaltından ölçen eski tip bi tane daha var bizde sonuçları aynı çıkıyor ikisinin

Bu kadar üzme kendini canım. İnşallah gerek kalmaz. Birkaç doktordan daha fikir alırsın hepsi hem fikir olursa denersin. Yeterki bebeğin iyi olsun huzurlu olsun.

Yesil kaka, yesil kaka diyip duruyordum ya kizlar. Bir yazi okudum fazla sut emdiginin bir gostergesi yesil kakaymis. Bagirsaklarda emilemeyen sut yesil olarak cikiyormus. Ben de neden gece ve sabah sari oluyor da gün icinde yesil diye dusunuyordum. Gunduz emzirip duruyorum ben, gece daha az emiyor ya onun icin demek kii

Back
X