2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sağol canım gidemedim ya benim bebiş zor bir bebek ama eşime söyledim onu hastanelerde rahatsız olmasın diye erteledikçe yine ona zarar veriyoruz çünkü gün geçtikçe ona bakmam zorlaşıyor. Bir ara geçiyor gibi oluyor ertesi gün yürüyemez oluyorum. Allah hepimize şifa versin de kuzulara layıkiyle bakabilelim
Geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarım

Kiz tadinda bozukluk yok sekerli sut
Bence de tatla veya mamayla alakası yok. Mama da icegini sanmıyorum anne sütü icmeidgine göre. Tabi dene sen yine de deneyeceksen. Bir an önce doktora götür derim ben de arkadaşlar gibi. Çocuk beslenemiyor baksana canım.

Kızlar sabah bebeğimin bezini açtım. Yemyeşil kaka :KK43: Koyu yeşil renkteydi. Neden olmuştur ki :KK43: Alerji filan mı yoksa başka bir sebebi olabilir mi
Benim kızımda 1 kaç seferdir yeşil ve katı yapıyor canım sarılıkta oluyor ama yeşili daha fazla ben üşütmekten şüpheleniyorum çünkü hafif öksürüyor gibi öğleden sonra kontrole götüreceğiz. Neden olurmuş soracağım bakalım.

Kızımın kaşlarında konak başladı ya nasıl geçer ki kafasında yok daha. Zeytinyağı da iyi gelmezmiş mantara çevirebilirmiş banyo sonrası düzeliyor sonra tekrar başlıyor
Benim kızımın kafasında var canım. Banyodan yarım saat önce bebe yağı sürüp yumuşatıp, ince dişli tarakla taradık. Sonra da banyo yaptırdık. Birkaç kez yaptık. Şimdi baya azaldı. Bitene kadar devam :rapci:

Sorma canım ya hava bir türlü ısınmiyor çocuğu arabasına koyup gezemedik bir türlü
Sen hangi ildesin canım
Biz hataydayız yine türkiyenin bir çok yerine göre sıcak burası şu an ama bize soğuk geliyor bu mevsimde yaz havası yaşanırdı çünkü normalde. Bir de hava hafif serin bile olsa rüzgar çok burda :(

Canım nasıl biliyor musun emme refleksi yokmuş gibi davranıyor korkutuyor beni dün akşamdan beri, meme ucunu ağzında çiğnemeye çalışıyor ağzını aça kapata emmeye çalışıyor değişik davranıyor
Canım onu bizimki de yapıyor arada ağzında geveler gibi sakız çiğner gibi
Ben o meme reddi günlerimizden sonra korkumdan biberon veremiyorum
Ne içiyor ne kadar besleniyor merak içindeyim
perşembe kontrol var

Benim kızımda 1 kaç seferdir yeşil ve katı yapıyor canım sarılıkta oluyor ama yeşili daha fazla ben üşütmekten şüpheleniyorum çünkü hafif öksürüyor gibi öğleden sonra kontrole götüreceğiz. Neden olurmuş soracağım bakalım.
İnşallah sizin de önemli bir şey yoktur. Bizimkinin tamamı yeşil. Doktordan sonra beni de etiketlermisin canım merak ettim.

Benim 2. numara bebek arabasını bildiğin sevmedi. Büyük kızım kapıdan çıkar çıkmaz uyurdu. Kardeşinin gözleri fal taşı gibi açık.
Derdini anladım aslında tedirgin oluyor.
Bakışlarından o kadar belli ki
Max 10dk yürüyebiliyoruz.
Sanırım kanguru bakacağım.
Boba 4g kullanan var mıdır:)

Benim 2. numara bebek arabasını bildiğin sevmedi. Büyük kızım kapıdan çıkar çıkmaz uyurdu. Kardeşinin gözleri fal taşı gibi açık.
Derdini anladım aslında tedirgin oluyor.
Bakışlarından o kadar belli ki
Max 10dk yürüyebiliyoruz.
Sanırım kanguru bakacağım.
Boba 4g kullanan var mıdır:)
Biz kullanıyoruz canm boba 4g :) eşim baya araştırmıştı en ortopedik olanlardan biriydi parasının hakkını veriyor. Benim bel ağrımdan dolayı ağırlık taşımam yasak şu an ama eşim taşıyor oğlumuzu gayet memnun😁

Herkeze iyi geceler bugün bunalım tavan yaptı.en son eşime bana bisey olursa oğluma baka bilirmisin. Annen bakmaz cici anne al ama kırkımın çikmasini bekle falan dedim.Esimin cevabı aşkım sen yine yeşilçam filmi mi izledin oldu. :halay:Bunalım falan kalmadı
Bende bir keresinde bunalım halimle bana bişey olursa bebeğimize bakabilir misin dedim aldığım cevap "önce sana bişey olsun sonrası kolay bakacak birini bulurum o iş bende" oldu. :oha:Bunalımdan çıksam mı daha mı derinlere girsem bilemedim. :mad:

Biz kullanıyoruz canm boba 4g :) eşim baya araştırmıştı en ortopedik olanlardan biriydi parasının hakkını veriyor. Benim bel ağrımdan dolayı ağırlık taşımam yasak şu an ama eşim taşıyor oğlumuzu gayet memnun😁
Bana da en iyisi gibi geldi ben de bir bakayım teşekkürler:)
Zaten tam kucakçı itiraz edeceğini sanmam

Kızlar 6 yaşında bi oglum var.kıskançlık çok olmasa da benimle bişey yapmak istediğinde bebege karsı ofladığı oluyor:))şimdi oglumu ayagım da sallıyodum oda peluş oyuncagı almış sallıyo ayagına yastıgını kıymuş.
Sonra emzirmeye başladı geldi uykuyusu geldi battaniyeye sar .bunlar normal mi.yoksa içten içe bişeyler mi anlatmaya çalışıyo.

Biz hataydayız yine türkiyenin bir çok yerine göre sıcak burası şu an ama bize soğuk geliyor bu mevsimde yaz havası yaşanırdı çünkü normalde. Bir de hava hafif serin bile olsa rüzgar çok burda :KK43:
çok güzel bir kentte yaşıyorsun Mersin gibi suriyelilerden dolayı eminim orası da çok bozulmuştur
ben aslen mersinliyim neyse benim üniversitede kız kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım var hala da görüşürüz Samandagli o yıllarda onun yanına geldim ve o da bana hatayı gezdirdi gerçekten çok güzel bir memleketiniz var özellikle sofrası harika

çok güzel bir kentte yaşıyorsun Mersin gibi suriyelilerden dolayı eminim orası da çok bozulmuştur
ben aslen mersinliyim neyse benim üniversitede kız kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım var hala da görüşürüz Samandagli o yıllarda onun yanına geldim ve o da bana hatayı gezdirdi gerçekten çok güzel bir memleketiniz var özellikle sofrası harika
Evet gerçekten suriyeliler nedeniyle çok bozuldu. Yaa benim kayınvalide tarafı samandağlı çok severim ben de teşekkür ederiz gerçekten sofrası harika 😁😁 bizim burda zaten en ufak şeyler bile yemek için bahane edilir hobi olmuş artık yemek yemek o yüzden de kilo vermek zor oluyor :)) ben de mersini beğenirim çok gezme şansım olmadı şehir merkezini kızkalesinde kalmıştık ailemle:) mersinli yakın arkadaşım vardı benim de ondan dolayı sempatik gelmiştir hep :)

Canım onu bizimki de yapıyor arada ağzında geveler gibi sakız çiğner gibi
Ben o meme reddi günlerimizden sonra korkumdan biberon veremiyorum
Ne içiyor ne kadar besleniyor merak içindeyim
perşembe kontrol var
Sütümü sağdım mecburen dün akşamdan beri duzgun emmedi taş gibi olmuş göğsüm :( ama vermedim henüz on süt daha kolay geliyor Ya onu gene ağzına damladıkça en azından yutuyor zorlayacağım öncelik emmesi, eğer çok aç kalır gibi olursa vereceğim sağdığım sütü :( ağzına iyice baktım yara falan bişiy mi var pamukçuk vs mi olmuş diye yok da bişiy, hergun huy değiştiriyorlar :(

Back
X