2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar teşekkür ederim kızıma calpolu verdim daha verdikten 5dk sonra düşmeye başladı. Ilac hemen etki etmez heralde. Neyse ki düştü sonra uyuduk herzamankı gb uykusu da uzundu ben ölçtüm ateşini o uyudu bidaha ateşi cıkmadı 1kez memeye kalktı ama beni korkutan 8 gb kendisi uyanmak ster ben uyuturdum ama bugün emmek istedi sonra uyudu. 8den beri de arada uyanıp bakıp tekrar uyuyor calpol mu böyle yaptı acaba çok çok farklı geliyor bana ya da dünkü uykusuzluktan, ya da yorgun düştü bellki de :KK43: şimdi uyandırsam mı bilemıyorum
Geçmiş olsun canım bence de ateşi yoksa uyandırma dinlenmeye ihtiyacı var demek ki

Herkese günaydıın :) 2. Ay aşısından geldik neden geç yaptıklarını sordum. 20 bebeklik geliyormuş aşı o yüzden bütün bebekleri aynı güne topluyorlarmış..
P Puddingmuf evet gerçekten çocuklardan ev işinden pek zaman kalmıyor :) iyiyz biz de oğlum aşı oldu bugün bakalm başında bekliyorum şimdi 😊 resimdeki ben değilim rastgele bir fotoğraf koymuştum boş kaldı diye 😁 sen nasılsın ☺
Geçmiş olsun canım kuzuya

Canım calpol zorunlu olmadıkça verme ben aşıya gitmeden veriyorum rotanin yan etkisi neymid yarın bizde vurduracagiz
kuzum atesı cıktı 38lere ondamin verdım gece yaa. sorcam dr.a arkadasım bana demişti aşı için ates huysuzluk yapar dıye ıns yapmaz yazarım sıze de ilk dozds buymus bıde götururken buz kalıbı ile göturmemız gerekiyormus

Eklentiler

• 1553678176855-776630255.webp
    1553678176855-776630255.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 33
Ahh kızlar ne zor bir gece geçirdik.
Benim bebeğim ağlamıyor derken, helak oldu çocuk ağlamaktan.
3 gündür tuvaletini yapamıyordu ama huzursuzluğu yoktu. Yarın olsun Dr. Görüşeyim derken gece bir başladı.bak can çekişiyor yavrum, Allahım öldüm sanki. Doktordan daha önce öğrendiğim fitili alsın diye eşimi bağrış çağrış gönderdim eczaneye. Kendime de ne kızdım neden daha önce almadık diye:KK11:
Yarım saat arayla 2 defa uyguladım. Yapamam sanırdım yaptım vallahi.
Tuvaletini yaptı, yeşil şeyler gördüm onlar neydi bilmiyorum. Bilen yaşayan varsa yazabilir mi?
Kızım gece yarısı uyudu. Meme için bile kalkmadı. Kesintisiz 8 saat uyudu.
Dr. Zeytin yağı verin demiş. Veriyorum zaten. Fitili günde 2 demiş. Yaptım sabah. Şimdi uyuyor kuzum.
1 bardak su verin demiş. 1 bardak çok değil mi aa dostlar. Bir kaç çay kaşığı kadar verdim. Hazır su verdim. Kaynatmalı mıyım?
Çok zordu çok. Allah kimseye yaşatmasın. :dua:
Suyu hazır da olsa kaynatmalısın ne olur ne olmaz her su markası temiz olmayabiliyor şişeleme aşamasını falan bilmiyoruz o yüzden kaynasın canm çok geçmiş olsun 👍🏻

kuzum atesı cıktı 38lere ondamin verdım gece yaa. sorcam dr.a arkadasım bana demişti aşı için ates huysuzluk yapar dıye ıns yapmaz yazarım sıze de ilk dozds buymus bıde götururken buz kalıbı ile göturmemız gerekiyormus
Biz eczaneden aldığımız gibi sağlık ocağına gideceğiz

Teşekkür ederiz teyzesi yaralı kuş gibi yatıyor canım benim içim gitti 🙁
ah kıyamam cok güç öyle görmek bennde hüngüe hüngür kopmuştum zten duygusal anıma denk gelmişti allahtan rota agızdan salya sümük aglardım yoksa yne☺

ah kıyamam cok güç öyle görmek bennde hüngüe hüngür kopmuştum zten duygusal anıma denk gelmişti allahtan rota agızdan salya sümük aglardım yoksa yne☺
Aynen benim de gözlerim doldu zor tuttum kendimi :)) kesin rotanın da tadı iğrençtir zavallı çocuklar yaa 😁

Aynen benim de gözlerim doldu zor tuttum kendimi :)) kesin rotanın da tadı iğrençtir zavallı çocuklar yaa 😁
Evet ya kusuyorlar mış genelde ama azıcık da gitse fayda ediyormuş ona göre ayarlamışlar Kim bilir Bizlerde Bebekken nasıl ağladık ağlatıldık😂

Ahh kızlar ne zor bir gece geçirdik.
Benim bebeğim ağlamıyor derken, helak oldu çocuk ağlamaktan.
3 gündür tuvaletini yapamıyordu ama huzursuzluğu yoktu. Yarın olsun Dr. Görüşeyim derken gece bir başladı.bak can çekişiyor yavrum, Allahım öldüm sanki. Doktordan daha önce öğrendiğim fitili alsın diye eşimi bağrış çağrış gönderdim eczaneye. Kendime de ne kızdım neden daha önce almadık diye:KK11:
Yarım saat arayla 2 defa uyguladım. Yapamam sanırdım yaptım vallahi.
Tuvaletini yaptı, yeşil şeyler gördüm onlar neydi bilmiyorum. Bilen yaşayan varsa yazabilir mi?
Kızım gece yarısı uyudu. Meme için bile kalkmadı. Kesintisiz 8 saat uyudu.
Dr. Zeytin yağı verin demiş. Veriyorum zaten. Fitili günde 2 demiş. Yaptım sabah. Şimdi uyuyor kuzum.
1 bardak su verin demiş. 1 bardak çok değil mi aa dostlar. Bir kaç çay kaşığı kadar verdim. Hazır su verdim. Kaynatmalı mıyım?
Çok zordu çok. Allah kimseye yaşatmasın. :dua:
Geçmiş olsun canım 1 bardak çok gibi dr a sorun bence bu suyu kaynatma konusu benimde kafamı karıştırıyor bende hazır suyu kaynatıp veriyorum. Mamasınıda aynı şekilde hazırlıyorum.

Evet ya kusuyorlar mış genelde ama azıcık da gitse fayda ediyormuş ona göre ayarlamışlar Kim bilir Bizlerde Bebekken nasıl ağladık ağlatıldık😂
Aa öyle mi iyi bari bizimki d vitaminini bile tükürüyor çünkü 😁 ay evet okulda filan da korkunçtu 😁ben kapıya gelen aşıcıları hatırlıyorum ağızdan damlatıyorlardı ya ne berbat bi tadı vardı

Geçmiş olsun canım 1 bardak çok gibi dr a sorun bence bu suyu kaynatma konusu benimde kafamı karıştırıyor bende hazır suyu kaynatıp veriyorum. Mamasınıda aynı şekilde hazırlıyorum.
çok çok geçmiş olsun çok zor bir durum ya ılk yasadıgımda içim gitmişti elim ayagıma dolanmıstı bence de yanlış bir anlaşılma olmuş 1çay kaşığıdır o dili sürçmüştür dr.un ya

Ben ilk doğumdan sonra bakırlı taktırdım. Kanama süresini hem arttırıyor hem süreyi uzatıyor.
Adet dönemi yoğun ve sancılı geçenlere hormonlu öneriliyor dediğin gibi azaltıyor.
Benim doktorum spirali anestezi altında taktığı için açlık şart demişti
Anesteziyle mi bana 5 dkda krem vs surmeden direk taktilar valla :/ hormonluda hic adet gorulmeyebilirmis ebe adet gormemekte hic sorun degil dedi

Simdi baktim gittigidiyorda sampuan ve nemlendirici balm set var dedigin markanin 99 lira
Bu nemlendirici balm mi seninki baska urun mu acaba
Canim siparisim simdi geldi valla ikiside 200 ml koca krem sampuan 100 lira aldim guzel ozenli paketlenmiş almak istersen aklinda olsun D defne1453

Herkese günaydıın :) 2. Ay aşısından geldik neden geç yaptıklarını sordum. 20 bebeklik geliyormuş aşı o yüzden bütün bebekleri aynı güne topluyorlarmış..
P Puddingmuf evet gerçekten çocuklardan ev işinden pek zaman kalmıyor :) iyiyz biz de oğlum aşı oldu bugün bakalm başında bekliyorum şimdi 😊 resimdeki ben değilim rastgele bir fotoğraf koymuştum boş kaldı diye 😁 sen nasılsın ☺️

Gecmis olsun kuzuya atessiz atlatir ins :) valla salak gibi dogum sonrasi demir hapi vitamin kullanmadim simdi etkilerini cekiyorum :( havalar cok guzellesti burada cocuklarla hep disaridayim :)

Günaydın kızlar teşekkür ederim kızıma calpolu verdim daha verdikten 5dk sonra düşmeye başladı. Ilac hemen etki etmez heralde. Neyse ki düştü sonra uyuduk herzamankı gb uykusu da uzundu ben ölçtüm ateşini o uyudu bidaha ateşi cıkmadı 1kez memeye kalktı ama beni korkutan 8 gb kendisi uyanmak ster ben uyuturdum ama bugün emmek istedi sonra uyudu. 8den beri de arada uyanıp bakıp tekrar uyuyor calpol mu böyle yaptı acaba çok çok farklı geliyor bana ya da dünkü uykusuzluktan, ya da yorgun düştü bellki de :KK43: şimdi uyandırsam mı bilemıyorum
Ateş yormuştur onu canım. Biraz daha izle bakalım

Back
X