Yurt dışında öyle Turkiyede bulamazsın. Bende şaşırdım:)Yok canim ben tr de degilim isvicre de yaptim dogumlarimi buradayim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurt dışında öyle Turkiyede bulamazsın. Bende şaşırdım:)Yok canim ben tr de degilim isvicre de yaptim dogumlarimi buradayim ben
ahahha bunu herkes dıyor ben ıstemıyor değilim sağol teyzesi ❤Allaha emanet eşimin reklam işleri yapan eski bi öğrencisi var abi dıyor ajansa yazdırsana yazın. Kociş bak bı dızıde fln oynatırlarsa güzel olur dıyorum ben kızımı göndermem nazar olur dıyorişte ben de bunu anlamıyorum okuruz üflerız allaha emanet
![]()
Evet canım doğum kontrol hapları tümör yapabiliyor.
Hamile kalmadan önce kistim vardı kadın dogumcum doğum kontrol hapı vermedi sebebini de böyle açıkladı.
Yurt dışında öyle Turkiyede bulamazsın. Bende şaşırdım:)
Kesi yeri yirmi güne iyileşti ve yerinde iz kaldı. Dokuza yakın dikiş var. Estetik açıdan iyi değil. Hala içi tam iyileşmedi.Trde herkese kesiama kesinin cok kotu bir durumunu ben yasamadim Sen yasadinmi
Bana da kesi atıldı kesmeseydim yırtıksız doğmazdı dedi doktorum. Dikişlerin iyileşmesi zaman aldı biraz hala ilişki sırasında batmalar oluyor bideTrde herkese kesiama kesinin cok kotu bir durumunu ben yasamadim Sen yasadinmi
Tavsiye eden arkadasima sordum bende oyle yan etkileri olmadi dedi sadece beli agrimis biraz. Tabi kisilere gore farkeder ama yan etki olasiligini goze almak lazim![]()
Canim ya cok gecmis olsun. Izi nasil gordun :) ama iyilesir biliyomusun daha yeni sayilirKesi yeri yirmi güne iyileşti ve yerinde iz kaldı. Dokuza yakın dikiş var. Estetik açıdan iyi değil. Hala içi tam iyileşmedi.
Geçmiş olsun hayırlı olsun devlette mi özelde mi Bende yaptıracağım da burda çocuk cerrahi yok konyaya gidemiyoruz arabımızı sattık 3 ayı geçmeden olsun istiyordumsünnet olan var mı? biz dün sünnet olduk 31ocak doğumluyuz.
Bendede batmalar oluyor canım. Atiyorlar onu aşağıda kadının hastaları bekliyor hemen sonuç almak için kesiyorlar. Doğum hızlı olsun diye. Gelişmiş ülkelerde kesi sayısı çok dusukmusBana da kesi atıldı kesmeseydim yırtıksız doğmazdı dedi doktorum. Dikişlerin iyileşmesi zaman aldı biraz hala ilişki sırasında batmalar oluyor bideYırtık olunca da makata kadar yırtılabiliyormuş ve iyileşmesi kesiden daha zormuş öyle okumuştum
Makata doğru kesiler görünüyor. Pansuman gibi birşey suruyorsun hatta mikrop kapmasin diye. Bariz görünüyor.Canim ya cok gecmis olsun. Izi nasil gordun :) ama iyilesir biliyomusun daha yeni sayilir
Bana da kesi atıldı kesmeseydim yırtıksız doğmazdı dedi doktorum. Dikişlerin iyileşmesi zaman aldı biraz hala ilişki sırasında batmalar oluyor bideYırtık olunca da makata kadar yırtılabiliyormuş ve iyileşmesi kesiden daha zormuş öyle okumuştum
hahah aa ben şeymasubaşı gb kızımla tatıllerde fotolar yüklicemValla biraz buyusun youtubeda videolarda cekersiniz alyayla Johny johny yes papalaralya sayesinde milyarder olurmussunuz bakarsin:)) benim kizim bu kadar guzel olsa ben reklam yildizi yapardim kesin:)) benimki cirkin halalarina cekmis
Allah nazarlardan korusun yavrularimizi♡
Biz de Henüz siftah yok!♡♡ Ben spiral icin gittigimde ebeler sevistinizmi diye sordular bi iki kere iste dedim korundunuz mu peki geri cekilmeyle deyince suan hamile olabilirsin bunu biliyosun dimi dediler ben bayilacaktim su mu getirdilermasallah size :) simdi yine mi ayni yontem
Bende ikinci düşünüyorum sonra tamam diyorum. Çocuk bakmak çok zor. Kolumda yatıyor şimdi yatağa bırakayım kalkıyor. Mahvoldum iki ay içinde.Ikisinide deneyimlemis biri olarak oyumu c sikkindan yana kullaniyorum; birdaha dogurmamak![]()
Makata doğru kesiler görünüyor. Pansuman gibi birşey suruyorsun hatta mikrop kapmasin diye. Bariz görünüyor.
Geçmiş olsun canım. Öncesi kötü olmuş bayağı deseneBende de yirtik boyle oldu makata kadar :/ kesi daha kisaydi
seçim sonuçlarina bağlı diyorsun yaniBiz de Henüz siftah yok!
Şu seçimler bitsin de hayırlısıyla artık bakarız