2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
benim de 7 8 kilo vermem gerek resmen kalınlaştım ya incecik belim vardı bir zamanlar kıyafetler olmadıkca sinir oluyorum zayıflayacagım diye alışveriş de yapmak istemiyorum😕
Benimde 12 kilo vermem gerek ama nasıl olacak bilemiyorum iştah açık hareket az kötü hava koşulları nedeniyle bende almıyorum birşey

Bizimki kucağımızdayken hastaneye göre yaklaşık 200gr eksik tartıyor bebişi.. acaba beni ne kadar eksik tartıyordur:KK43: doğumdan sonra 1buçuk kilom kalmıştı şimdiyse hızla artıyor kilocuklarım😕 ne kadar yersem yiyeyim sanki hiç doymuyor gibiyim sizde öyle misiniz. Hamileyken 1kase çorbaydı sadece akşam yemeklerim.. özüme geri döndüm galiba :KK70:
Bende doymayanlardanim😒

2 ay 8 günlük olacaktı bugün :) çok şükür bitti ne çektik be 😂😂
Maşallah güzel kızına:) annesi daha 1. Raund bitti bunun dişi var ek gıdası var yürümesi var... biz daha çok çekerizde onlar sağlıklı olsun yeter ki:))
Bence de ayakları sıcak tutmak önemli çift patikli arasına çorap giydiriyorum bende değilse durmuyor çorap :))

Aynı gün doğum yapmışız. :) Maflorda mı probiyotik. Bizimkinin de ağzına geliyor ama kusmasi çok yok, belkide hırıltı o yüzden oluyor. Bende bir doktora sorayım. O ilaçtan sonra reflü azaldı mı.
Seninki zamanında Doğum muydu canım ?

Yaz gelse benimki tek zıbınla kollar bacaklar açık yatar herhalde hiç sevmiyor sıcağı sıkıntıyı ev az sıcaksa kucakta bile durmak istemiyor bezini falan açınca mutluluktan ölecek sanki:)
ooh negüzel üfür üfür yazı sevmem ama kızım ıcın ıstıyorum vallahi. bizimki de bayılıyor gece gaz agrısı tutunca bezını cıkardım allaha emanet.ki temzdi yani azcık cişten rahtsz olmaz sonra sakinledi uyumaya calsrkn bahladım altnı 😂 genelde banyo yapcak sanıyor cok sevıyor suyu boyunsımıdı de aldk ama küvete koymak nasıp olmadı daha. iyileşsn bırakcam takılsın öyşle. bebek spası 😍

A anneveoglusu of canım ya Damla’yı süt arttırımı için sana mı verdi adı nedir? Bu süt ne narin böyle soğukta kesilir üzüntüde kesilir su içme yemek yeme kesilir. Eskilerde böyle dert yokmuş sanırım bizim sütler herseyde etkileniyor 😀 sıkma canını sende benim kızda alt sınırda kilo alıyor. Elimden geleni yapıyorum olmayınca olmuyor

Kız ne güzel işte adam düşünüyor bize de yaranılmaz hee😂😂 Ama dediğin gibi sürekli çiçek de bir yerden sonra insana fuzuli'ye gelebiliyor Ben de kız diyordum eşimi en son dedim bırak çiçeği falan Git bana kuzu etı faln al gel o daha makbul olur😂😂😂 Gerçekten ben artık acıyorum çiçek fiyatlarına
😂😂 Aynen geçen bende dedim evde yumurta yoktu onu alacağına yumurta alsaydinya.

calpolü verdım 10,11.15 arası uyumustu smdı yne uyudu ılactan bılıyorumve bunu hiç sevmıyorum vucıdu uyuştu kesın of of uyumasını istemıyorum 😓

Canım bi de ama cidden sıcacık tutuyorum bebişi hani burada tek alt giydiriyorum diyorsunuz ben şaşırıyorum evim şuan 24 derece ama bebeğimde iki kat patikli alt ve bi tane de çorap var üzerine, üzerinde de uzun kollu zıbın, üzerine badi üzerine tulum var ve buna rağmen genellikle penye battaniyesi olmadan tutmuyorum muhakkak örterim, kendim de öyleyim üşürsem hemen karnım ağrıyor
Biz gibisin cocugun heemn yuzu eller ayaklar buz oluyor ayni sekilde benimde kuzum gecen yazini okumustum meme reddi yasiyorsun emmiyormu artik ? Nasil besliyorsun

calpolü verdım 10,11.15 arası uyumustu smdı yne uyudu ılactan bılıyorumve bunu hiç sevmıyorum vucıdu uyuştu kesın of of uyumasını istemıyorum 😓
Sen ıslak bez falan koy alnına. Benimkide hiç ateslenmedi elim ayağıma dolanır sanırsam. Kaynanan yakındı gene sana yardımcı olur. Tecrübeli sonuçta.

Sen ıslak bez falan koy alnına. Benimkide hiç ateslenmedi elim ayağıma dolanır sanırsam. Kaynanan yakındı gene sana yardımcı olur. Tecrübeli sonuçta.
yokyok sogukkanlı olmak lazım gercekten boyle anlarda cnki stresı hıssedıyorlar acayıp dun aksam çok zor uyudu dedım ya benden meme ıstedı hep emeken hava yuttu hep emdı 2saate yakn ben stres oldum agladı hep eşime verdım 1dkda sustu uyudu. sabah da gazı tutunca hıc stres yapmadım guzel guzel konustum fısıldadım hep öyle sakınledı uyudu.. sımdı dekv.yi cagırmadım uyudu ztn. gece o durdu bizde kızım uyurken bız cıkmıstık dısarı. sımdı yne yormak ıstemedım eşim gelecek sınav bitmiş😇

Back
X