Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi Dr buna da şükür diyorum süt alerjisi olacak diye korktum zaten her şeyi yiyemiyorum 3 ay boyunca dikkat etmem gerekiyor
Kızlar gece bebeklerinizin üstünü nasıl örtüyorsunuz. Ben çift kat battaniye örtüyorum ama kollar açıkta kalıyor. Oda 22-23 derece. Gece bazen benim kollarım omzum üşüyor tamamen yorganın içine giriyorum ama kızımın kolları içerde durmuyor acaba o da üşüyor mudur ki. Kıyafetide kısa kollu zıbın üstüne bir tane pijama. İnşallah üşümüyordur.
Canım şimdi gördüm şükür iyiyz ben uykusuzluktan baş ağrısı çekiyorum bugün çocuk dr gittik damla yazdı süt artmamasına yönelik bakalım nasıl olacak bu ay
Belki gazı vardır canım? Karnı agriyordur belki de. Her gün yeni huy çıkarıyorlar .
Oğlum da iki gündür ağladığı zaman sanki etini koparirxasina ağlıyor. Hiç öyle yapmazdı. Bir yeri mi ağrıyor diyorum ama sonra geçiyor.
Yok canım edebiyat öğretmeni ve başak burcu Bence benimkinin hammaddesi ile alakalı bu durum Çünkü ne zaman bana bir şiir okusana dediğimde ben şiir bilmem ki der, edebiyatçısın nasıl bilmezsin diye ısrar edince de benim güzel ağacım şiirini okur Malzeme bu napalım alıştım ben
kuzum bu dkyı bi sorayım arkadasıma da ama dedıgın gb cok kalmasın kız burusur bde bl..hbaby spa merkezı var tam adı yazmayım reklama gırmesın bılen bılr franchising bı yer o da eskısehır şubesıni acacak onlarn sımıdını aldım eşim bız de acalık dıyor ama franchising dye epey malıyetlı bn de düşünmuyor degılım bnu
Belki gazı vardır canım? Karnı agriyordur belki de. Her gün yeni huy çıkarıyorlar .
Oğlum da iki gündür ağladığı zaman sanki etini koparirxasina ağlıyor. Hiç öyle yapmazdı. Bir yeri mi ağrıyor diyorum ama sonra geçiyor.
Her okuduğum yorumlara enfeksiyon şüphesi ile yaklaşıyorum ama benim kızım da aynı idi 3, 4 gündür ağlaması gerçekten etini koparır gibiydi idrarını yaparken dikkat et o zaman mı acaba? Her idrarını yaparken değil de belli saatlerde karnı tok olsa bile çığlık çığlığa. Aç olduğunda ağlıyorsa da o ağlama anında meme de almıyor. Ayakta pışpışlayınca biraz susuyor kucağa alıp yatınca tekrar başlıyor ama gaz değil
benım dedıgım marka canım evet dediğim arkadasımın abısının ordaki şube. eşi ıle işletıyolar. çok yogunmus ınst.da da var sayfası bebısler fln yuzuyor cok tatlı