2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Kartanesii8892 agir mi bi de yer kapliyor galiba degil mi benim evim ve mutfagim cok kucuk cunku az yer kaplayan bisey bulmam lazim ve tekerlekli dusunuyorum. Hayirli olsun saglikla gule gule kullansin alya kus❤😘
canımm tesekkur ederızz.tekerlekli bnem de aklıma geldı ama genelde balkonda durcak yazın pek.oynatmayacagz kısın da salonda. mutfakta pek yemek yemeyı sevmıyrum kapatınca yer kaplamıyor ama acıkken kaplıyor epey agır bebegın kendını atmasına engel bu da bız begendık 🤗 daha az yer kaplayan vardır tabı😇

Gayet guzel duruyor kuzu 😃 soyle bi evir cevir alyakusla test et bakiim rahat mi 😃 bak kurmuşsunmis gibi olmus
benden bi uçan kurtulur bir de kaçann😁😁😁 test edecez teyzesı😍 sever inş valla sevsın onda dursun hafıfyatarak . yandık vallahı sureklı atacak bebişler bseylerı bizimki de acayıp sevıyor atmayı cırtcırtlı önlugunu cekıp atıyo sureklı benı delı edıyo. oyuncakları falan. kumandayı attı ya bugun pılllerı cıltı😁

bu gece odasında yatacak kızım. Haydi bismillah. Şimdi yatakodamdaki beşiğinde yatıyor. memeye kalkınca odasına gecırcem. Odasındakı yatagın korumalıgını dıktırmedım daha. ama oraya kadar çarpacak gücte degıl daha. acaba cok uyanır mı. Hemen yan odada karsıkıler oturuyor tv sesı kendı koca seslerı gece uyutmadıgı bebegı. yanlıs anlasılmasın bebek uyumuyor degıl kendileri uyutmuyor..gece 12,1lere dek duran bebek de sureklı aglıyor. 1yasında.. gecelerı hep bebkle gezen bırılerı. eşimin kuzenı bunlar. Neyse ramazan ramazan gunaha gırmeyeyım koca seslerını kaparlar umarım. çocugun aglamasına bısey dıyemem ama gecenin bır köru de oturma odasında uyutmaya calısmasın kızını.. gitsın odasına. eger oyle yapmazsa yarın solıcem odanda uyut dıye. bugun odasında baslıcam demıştım cnkü.. sepet beşik dar gelıyor artık bıraz. umarım genıs genıs rahat eder uykuları daha kalıtelı olur kızımın. 😍

bu gece odasında yatacak kızım. Haydi bismillah. Şimdi yatakodamdaki beşiğinde yatıyor. memeye kalkınca odasına gecırcem. Odasındakı yatagın korumalıgını dıktırmedım daha. ama oraya kadar çarpacak gücte degıl daha. acaba cok uyanır mı. Hemen yan odada karsıkıler oturuyor tv sesı kendı koca seslerı gece uyutmadıgı bebegı. yanlıs anlasılmasın bebek uyumuyor degıl kendileri uyutmuyor..gece 12,1lere dek duran bebek de sureklı aglıyor. 1yasında.. gecelerı hep bebkle gezen bırılerı. eşimin kuzenı bunlar. Neyse ramazan ramazan gunaha gırmeyeyım koca seslerını kaparlar umarım. çocugun aglamasına bısey dıyemem ama gecenin bır köru de oturma odasında uyutmaya calısmasın kızını.. gitsın odasına. eger oyle yapmazsa yarın solıcem odanda uyut dıye. bugun odasında baslıcam demıştım cnkü.. sepet beşik dar gelıyor artık bıraz. umarım genıs genıs rahat eder uykuları daha kalıtelı olur kızımın. 😍
Ben dun basladim oteki günlere gore daha sık uyandi bakalim bu gece ne olacak 8 de uyumustu yarim saate bidaha dikti gozleri saat bu oldu odasindan cikarmadim geri uyutmaya calistim uyanmaz insallah artik gunduzd hep odasinda yatti , tekksilik baza var odamizda bende simdi oraya kivriliverecegim 😊

Herkese merhaba yazamiyorum ama firsat buldukca okumaya calisiyorum hepiniz iyisinizdir umarim bu sabah gogus agrisiyla uyandim sol gogsumde tae gibi bir kitle var sanırım mastit oldum cok canım yanıyor burda yasayan arkadaşlarım olmuştu ne iyi gelmişti nasıl bir yol izlediler acep fenayim
Gecmis oldun cnm... o göğüsü tersten emzir birebir geliyor mastite

Ben dun basladim oteki günlere gore daha sık uyandi bakalim bu gece ne olacak 8 de uyumustu yarim saate bidaha dikti gozleri saat bu oldu odasindan cikarmadim geri uyutmaya calistim uyanmaz insallah artik gunduzd hep odasinda yatti , tekksilik baza var odamizda bende simdi oraya kivriliverecegim 😊
kuzum hayırlı olsun alısır zamanla erkek adam O 💙💙benm ekstra yatak yok bak sende o sans var neguzel. telsızle duyarım ztn hık dese annelık içgüdümüzden dolayı uyanıyoruz ya 🤗 emzirme koltugunda emzırıcem uyandıgnda ztn gozler kapalı dalıyor yıne gerı hep. sabaha ayacak mevzuyu anam bıbakcak yatak baska gunduz uykularından alısık ama sabah orda uyanmak nasıl yapıcak acaba onu cok merak edıyorum 😂 kendı odamdaki stor gunes gecırmeyenden. onu alyanın odaya gecırıcem oyuzden bugun orda uyutmadm geceyı algılayamayablr dıye. uyudugu saatte epey aydınlık oluyor. nasılsa ben uyuyamıyorum artık 7de ayaktaym stor ısıme yaramıcak artk😁

Göz çevresi bizim de kizariyor mukus da bazen oluyor. Çoğu zaman yok. Ama ben doğduğundan beri süt ürünlerini çok çok az tüketiyorum korkumdan. Hatta bazen ara verip 3-5 gün hiç tuketmiyorum. Yaptığım yanlış aslında. Ama bu beslenme zorluğunu yaşadığım için rahat olamıyorum .
Ben mamaya da razıyım yeter ki sağlıklı ve iştahlı olsun.
İnşallah biz de kuzenin ve ablan gibi oluruz tabi.
Doktordan çıkınca yaz olur mu inşallah güzel haberler alirsin.
Canım idrar ve kültür istedi dr.onuda almak akşamı buldu iki gün sonra sonuçlar çıkacakmış.

Hayirli sahurlar genclerr:) Benim veledin 2 de kakasini yapasi tuttu da Altini da degistirince uyandi tabi. Uyutma cabalarindayim kendi kendine karanlikta guluyor oyunlar yapiyor . Su cocugun uyandigindaki enerjisinden buradaki sabahin korunde kalkan annelere ver ya Rabbim :D

Hayirli sahurlar genclerr:) Benim veledin 2 de kakasini yapasi tuttu da Altini da degistirince uyandi tabi. Uyutma cabalarindayim kendi kendine karanlikta guluyor oyunlar yapiyor . Su cocugun uyandigindaki enerjisinden buradaki sabahin korunde kalkan annelere ver ya Rabbim :KK70:
Aminn🙏🙏🙂

Hayirli sahurlar genclerr:) Benim veledin 2 de kakasini yapasi tuttu da Altini da degistirince uyandi tabi. Uyutma cabalarindayim kendi kendine karanlikta guluyor oyunlar yapiyor . Su cocugun uyandigindaki enerjisinden buradaki sabahin korunde kalkan annelere ver ya Rabbim :KK70:
Bizde de var isteyene yollayabiliriz😀 karanlıkta beni görüp (ki ben onu net göremiyorum) sevinçten ağzını açıp ksfayı sağa sola sallayıp duruyor:rolleyes:

Back
X