Yaa ben de 2 gun takiyorum ise yaramio diip geri ciksriyorum 15 günü bilmiordum bi de uyurken cikatiyor musun canimBen hemen etki edecek sanıyordum 15 günde etki ediyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben de 2 gun takiyorum ise yaramio diip geri ciksriyorum 15 günü bilmiordum bi de uyurken cikatiyor musun canimBen hemen etki edecek sanıyordum 15 günde etki ediyormuş
Hiç çıkarmıyorum canım az önce okudum bende 15 günde etki ediyormuşYaa ben de 2 gun takiyorum ise yaramio diip geri ciksriyorum 15 günü bilmiordum bi de uyurken cikatiyor musun canim
Allah kuvvet versin canım maşallah Sena yaNasıl çıksın sesim kuzum işe başladım resmen mekik dokuyorum iş ev arası. Sena da bayaa hareketlendi hiç bırakmıyor yakami :)
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Havalar isinsa da hemen giydirme üstündekileri yavaş yavaş incelt azalt canım ayağında hep çorabı olsunÇıktık çıktık kuaförlerin tatil günü Ya salı günü kapalıymışmarkete gidelim dedik yağmura yakalandık
bu Bebeler ne zaman şort tişört giyecek Ya aldıklarım küçülecek hala havalar düzelmedi
![]()
Zaten 33 cm e kdr olan boyunu alcan kuzum oylelikle bebk agzina fln alamiyormus daha kullanisli oluyomus bende bi ins sayfasinda aciklamada gordum bazisi sikayet etmis hani etkisi olmadi diye meger sorunlu bolgeye dogru kullanilmaliymisKeşke kolye alsaymışım. Ben bileklik aldım boynunu rahatsız eder diye.![]()
Tamam kuzumEşim almıştı canım gelince sorayım atayım etiketlerim
Arkadaşlar trendyolda bebek ürünlerinde indirimler var. Marka vermek serbestmi bilmiyorum o yüzden yazmayayım, fiyatları çok uygun bakmak isteyen olursa.
Ya işte sorunum bu ben inceletmiyorum hala 2 kat giydiriyorumHavalar isinsa da hemen giydirme üstündekileri yavaş yavaş incelt azalt canım ayağında hep çorabı olsun
İyi geliyor dimi. Bide bebek kiyafeti bakmak tam terapi.Benim canım çok sıkkın kendimi alışverişe vereyim bariİyi oldu söylediğin
dik oturmuyor canım gerıye dogru oturtyrm dr.umuz alıstr dedı masallah dıyeym hıc yamulmuyor 6.ayda boyle gderse dengesını tamamlar ble dedı bakalımm@Kartanesii8892 oturtmaya baslamak icin cok erken degil mi
İyi geliyor dimi. Bide bebek kiyafeti bakmak tam terapi.
Vallahi annemin yüzünden oldu buraya kırkına kadar yanımda kaldı yok çocuğun kafasını ört kafası üşür yok çocuğun şurası ört üşür o bana öğrettiBenim cadı da 3.30da emerken yapti. Sardik basa :) birsey dikkatimi çekti. Senin bücürle benimkinin huylari benziyor sanki
Teşekkürler, sizlerede gecmis olsun ❤
Kizzz bu havada sapka mi takilir. Birde oglun var. Erkekler sevmez sicagi.
Ben doğduğundan beri evde takmıyorum. Baslarda banyo yapip uyutunca uyanana kadar takiyordum. Simdi onuda yapmıyorum. Birak bacim oglani boğma:)
Kizz haa iki kat mi bunalir cocukk , ben 2 bucuk aylikti birakrim giydirmeyi disari cikarkende giydirmiyorum evde bazen kisa kollu giydiriyorum , uzin kollu zibin gok hile sifir kol be kisa kol ev 23 ile 25 arasi degisiyor kombi kapaliYa işte sorunum bu ben inceletmiyorum hala 2 kat giydiriyorumşuan kombi kapalı ev 26 derece ben tişörtle duruyorum ama kız da uzun kollu zıbın ve üzerinde badi var altında da iki ince penye pijama
Bende takmadım evde hiç şapka falan şimdi benim kızın kulakları birazcık kepçe ablamlar da sen şapka takmadın ondan oldu bu kızın kulakları böyle dedilerBenim cadı da 3.30da emerken yapti. Sardik basa :) birsey dikkatimi çekti. Senin bücürle benimkinin huylari benziyor sanki
Teşekkürler, sizlerede gecmis olsun ❤
Kizzz bu havada sapka mi takilir. Birde oglun var. Erkekler sevmez sicagi.
Ben doğduğundan beri evde takmıyorum. Baslarda banyo yapip uyutunca uyanana kadar takiyordum. Simdi onuda yapmıyorum. Birak bacim oglani boğma:)
Benim annem cok pimpirikli degildi de , ben kafama gore yaptim yine o gittikten sonraVallahi annemin yüzünden oldu buraya kırkına kadar yanımda kaldı yok çocuğun kafasını ört kafası üşür yok çocuğun şurası ört üşür o bana öğretti![]()
Ben altını 1 ay önce teke düşürdüm üst zıbın ve üst varYa işte sorunum bu ben inceletmiyorum hala 2 kat giydiriyorumşuan kombi kapalı ev 26 derece ben tişörtle duruyorum ama kız da uzun kollu zıbın ve üzerinde badi var altında da iki ince penye pijama
Ya ne biliyim üşürse diyeKizz haa iki kat mi bunalir cocukk , ben 2 bucuk aylikti birakrim giydirmeyi disari cikarkende giydirmiyorum evde bazen kisa kollu giydiriyorum , uzin kollu zibin gok hile sifir kol be kisa kol ev 23 ile 25 arasi degisiyor kombi kapali