2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa ben de 2 gun takiyorum ise yaramio diip geri ciksriyorum 15 günü bilmiordum bi de uyurken cikatiyor musun canim
Hiç çıkarmıyorum canım az önce okudum bende 15 günde etki ediyormuş

Nasıl çıksın sesim kuzum işe başladım resmen mekik dokuyorum iş ev arası. Sena da bayaa hareketlendi hiç bırakmıyor yakami :)
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Allah kuvvet versin canım maşallah Sena ya

İyiyim canım ben evdeyim ücretsiz izin başlayacak Mayıs ortasında

Çıktık çıktık kuaförlerin tatil günü Ya salı günü kapalıymış 😭😭 markete gidelim dedik yağmura yakalandık 😢 bu Bebeler ne zaman şort tişört giyecek Ya aldıklarım küçülecek hala havalar düzelmedi 😭😭😭
Havalar isinsa da hemen giydirme üstündekileri yavaş yavaş incelt azalt canım ayağında hep çorabı olsun

Keşke kolye alsaymışım. Ben bileklik aldım boynunu rahatsız eder diye. :KK43:
Zaten 33 cm e kdr olan boyunu alcan kuzum oylelikle bebk agzina fln alamiyormus daha kullanisli oluyomus bende bi ins sayfasinda aciklamada gordum bazisi sikayet etmis hani etkisi olmadi diye meger sorunlu bolgeye dogru kullanilmaliymis

Bugün 4 ay muayenemizi ve aşılarımızı olduk. 400 gram almışız bu ay. Ebe kız cok az dedi ama aile hekimi normal dedi, 3 aydan sonra kilo alımları 400-600 arası normalmiş. Kafam karıştı.
Neyse o değil de, kan damlası verdiler. Vegaferon. Kullanan var mı kan ilacı. Bunda paraben varmış. Bi emin olamadım içirsem mi napsam

Arkadaşlar trendyolda bebek ürünlerinde indirimler var. Marka vermek serbestmi bilmiyorum o yüzden yazmayayım, fiyatları çok uygun bakmak isteyen olursa.

Benim canım çok sıkkın kendimi alışverişe vereyim bari 😃 İyi oldu söylediğin

Havalar isinsa da hemen giydirme üstündekileri yavaş yavaş incelt azalt canım ayağında hep çorabı olsun
Ya işte sorunum bu ben inceletmiyorum hala 2 kat giydiriyorum 😭😭 şuan kombi kapalı ev 26 derece ben tişörtle duruyorum ama kız da uzun kollu zıbın ve üzerinde badi var altında da iki ince penye pijama

Benim cadı da 3.30da emerken yapti. Sardik basa :) birsey dikkatimi çekti. Senin bücürle benimkinin huylari benziyor sanki 🤣🤣

Teşekkürler, sizlerede gecmis olsun ❤

Kizzz bu havada sapka mi takilir. Birde oglun var. Erkekler sevmez sicagi.
Ben doğduğundan beri evde takmıyorum. Baslarda banyo yapip uyutunca uyanana kadar takiyordum. Simdi onuda yapmıyorum. Birak bacim oglani boğma:)
Vallahi annemin yüzünden oldu buraya kırkına kadar yanımda kaldı yok çocuğun kafasını ört kafası üşür yok çocuğun şurası ört üşür o bana öğretti 😂😂

Ya işte sorunum bu ben inceletmiyorum hala 2 kat giydiriyorum 😭😭 şuan kombi kapalı ev 26 derece ben tişörtle duruyorum ama kız da uzun kollu zıbın ve üzerinde badi var altında da iki ince penye pijama
Kizz haa iki kat mi bunalir cocukk , ben 2 bucuk aylikti birakrim giydirmeyi disari cikarkende giydirmiyorum evde bazen kisa kollu giydiriyorum , uzin kollu zibin gok hile sifir kol be kisa kol ev 23 ile 25 arasi degisiyor kombi kapali

Benim cadı da 3.30da emerken yapti. Sardik basa :) birsey dikkatimi çekti. Senin bücürle benimkinin huylari benziyor sanki 🤣🤣

Teşekkürler, sizlerede gecmis olsun ❤

Kizzz bu havada sapka mi takilir. Birde oglun var. Erkekler sevmez sicagi.
Ben doğduğundan beri evde takmıyorum. Baslarda banyo yapip uyutunca uyanana kadar takiyordum. Simdi onuda yapmıyorum. Birak bacim oglani boğma:)
Bende takmadım evde hiç şapka falan şimdi benim kızın kulakları birazcık kepçe ablamlar da sen şapka takmadın ondan oldu bu kızın kulakları böyle dediler 😂😂

Ben altını 1 ay önce teke düşürdüm üst zıbın ve üst var

Kizz haa iki kat mi bunalir cocukk , ben 2 bucuk aylikti birakrim giydirmeyi disari cikarkende giydirmiyorum evde bazen kisa kollu giydiriyorum , uzin kollu zibin gok hile sifir kol be kisa kol ev 23 ile 25 arasi degisiyor kombi kapali
Ya ne biliyim üşürse diye 😭 hele kısa kollu giydirmek mi henüz mümkün değil 🙈 bayram için elbise aldım sıfır kollu elbise şimdiden bayramda hava nasıl olur onu nasıl giydireceğim diye düşünüyorum 😂😂

Back
X