2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar 😍 Kendime babet almak için girip sonra güneşe bişeyler alırken buluyorum kendimi bu annelik hep böyle bişey mi 😍😍 ama şu sandaletin tatlılığı pofuduk ayaklarını düşünüyorum içinde yazın💛 yarın mağazaya gidip no deneyip gelip netten sipariş vereceğim nette indirimli

Eklentiler

• AAA3C899-710F-4CF5-8FD8-F456DF3B8D4B.webp
    AAA3C899-710F-4CF5-8FD8-F456DF3B8D4B.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 57

Eklentiler

• IMG_20190508_071052_HHT.webp
    IMG_20190508_071052_HHT.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20190508_071059_HHT.webp
    IMG_20190508_071059_HHT.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20190508_071115_HHT.webp
    IMG_20190508_071115_HHT.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 64
Dr bu enfeksiyondan dolayı ateşini takip et dedi 38 olursa gel. Dün sabah temassızla koltuk altı 37.6 diğeriyle 36.5 ama huzursuz da değildi gülüyor falan gün boyu onunla kontrol ettim artık şükür çıkmadı hiç
Ya benim ki hem alin hem kulaktan ölçer ama çok iyi birşey değil ondan emin olamıyorum koltuk alti digitallede hep daha düşük çıkıyor çozemedim hiç. İnşallah böyle çıkmadan devam etsin de 🙏🙏

Günaydın kızlar 😍 Kendime babet almak için girip sonra güneşe bişeyler alırken buluyorum kendimi bu annelik hep böyle bişey mi 😍😍 ama şu sandaletin tatlılığı pofuduk ayaklarını düşünüyorum içinde yazın💛 yarın mağazaya gidip no deneyip gelip netten sipariş vereceğim nette indirimli
Güle güle giysin Güneş hanım sağlıcakla çok tatlı ❤

Eki Görüntüle 2266376 Eki Görüntüle 2266377 Eki Görüntüle 2266378

İcadimi gururla sunarım. Sırt ağrısına, kol ağrısına, uyumayan bebeğe son. Sabah erken uyandı nasıl uyuturum derdine son. :-) Kurdaleyle bağladım. Battaniye uçlarını ikikere katlayarak düğüm yaptım. Altına da minder koydum kopmalara karşı. Çok yavaş sallıyorum zaten. Çocuk hiç sarsilmiyor. Uyuyunca yatağa koyuyorum. Uyumaya devam ediyor. Beşik, ana kucağı herşeyi denedim battaniyeyi çok seviyor. Sünnete girmeden önce bile böyle uyuttuk. Fikir olması açısından paylaşıyorum. Sallamaya alistirmayin diyorlar ama bana hiç yardım eden yok gün boyu çok yoruluyorum. Hele uykusu olunca çok huysuz oluyor. Dün gece yaptım. Rahatladim valla dünya varmış :KK68:

Eklentiler

• IMG_20190508_071052_HHT.webp
    IMG_20190508_071052_HHT.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20190508_071059_HHT.webp
    IMG_20190508_071059_HHT.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20190508_071115_HHT.webp
    IMG_20190508_071115_HHT.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 33
Bence erken canım ya daha anne Kokusuna bağına ihtiyaçları var. Uyku düzenini oturtmuşken bozma derim 😉
canım 4,6ay arası itiraz olmadığı için en kolay zamanmş büyüyünce itiraz olabilir etmeyebilir de belki ama şuan tek fark yatak yatak odamda da ayrı beşikte ve rahat hareket edemiyor kendini uyandırıyor odasında yatakta rahat hareket açısından. mutlu kaygısız uyanıyor ağlama gb durumlar olmadı uykuya dalmak için çağırıyor benim odadakı beşiği sepet beşik yüzünü yaslıyo kenarlara o da korkutuyor beni çok mesela 18.30dan 12ye dek uyanmadan uyudu yatağında. 12den sonrası 2 sa birdi. çok kararsizim yaa

Kahve cikokata veya aci cok tuketiyor musunuz ? Bir onlari kesmeyi deneseniz. Ben 3 gun boyunca kahve ve cikoata cok yemistim parca parca kan geldi. Kestkm hemen gecti. Degisik bir etki yapiyormus bebekte
Doğumdan beri 1 yudum kahve içmedim. 4 ayda belki 2 kare çikolata yemişimdir. Acı ve baharat tüketmiyorum

canım 4,6ay arası itiraz olmadığı için en kolay zamanmş büyüyünce itiraz olabilir etmeyebilir de belki ama şuan tek fark yatak yatak odamda da ayrı beşikte ve rahat hareket edemiyor kendini uyandırıyor odasında yatakta rahat hareket açısından. mutlu kaygısız uyanıyor ağlama gb durumlar olmadı uykuya dalmak için çağırıyor benim odadakı beşiği sepet beşik yüzünü yaslıyo kenarlara o da korkutuyor beni çok mesela 18.30dan 12ye dek uyanmadan uyudu yatağında. 12den sonrası 2 sa birdi. çok kararsizim yaa
Kenarlara yaslamasi bende de var. Burnunu yastığa yasliyor veya kapatıyor yüzünü. Öyle daha çabuk uykuya geçiyor.

Ya benim ki hem alin hem kulaktan ölçer ama çok iyi birşey değil ondan emin olamıyorum koltuk alti digitallede hep daha düşük çıkıyor çozemedim hiç. İnşallah böyle çıkmadan devam etsin de 🙏🙏

Ben de emin olamıyorum ateş ölçerlere ya. Temassızla alından ölçtüm 37.8 çıktı. Civalıyla kol altından ölçtüm 37.2 çıktı. Biraz bekleyip yine ölçtüm aynı. Verdim ateş düşürücüyü napayım

Hımm park beşik olayı vardı sana mı hediye gelmişti yanlış hatırlıyor da olabilirim 🙈onu odaya alabilirsin belki

Ben de emin olamıyorum ateş ölçerlere ya. Temassızla alından ölçtüm 37.8 çıktı. Civalıyla kol altından ölçtüm 37.2 çıktı. Biraz bekleyip yine ölçtüm aynı. Verdim ateş düşürücüyü napayım
Ben de salı gidicem doktora asiya bakalım bizim nasıl olacak. İyi yaptın kuzum

Sağlık ocağına kan verdim geldim doğumdan sonra vegaferon kullanıyordum onu da bitirmedim onun dışında hiç vitamin kullanmadım bakalım nasıl çıkacak değerler

günaydın kızlar daha önce oda değişikliği yalan tecrübeli anneler e sorun var kızım dün gece ilk kez 2saatte bir uyandı akşam 18.30dan sonra 12ye doğru uyandı ama 12den sonra böyle yaptı son uyanılktn da bir saat önce uyandı. hiç böyle yapmazdı bız gece 11,12 gb beslenıp bıdsha sabah 4ya da 5te beslenırdık. yenı odasını mı yadırgadı. heryer karanlık yatagı mı garıpsedı acaba her gidişte emmek ıstedı uykuya oyle geçti 2dk da olsa emdı. hatta sonuncuda onunla uyuyakalmışım bı baktım 2saat olmuş hep böyle mı olucak alışma evresinde. böyle olcaksa yaza dek odamda yatıracağım sürekli git gel total de uyku sürem iyi ama sorun bölünmesi oldu. kendi sepet beşiğinde uyku geçişlerinde dalıyordu şimdi habire beni çağırıyor. sadce birinde daldı tekrar
Merhaba
Odasını neden ayırıyorsunuz?

Back
X