2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Sevimlipanduf güzel bi noktaya parmak bastın 😃 ben de aldığım yazlık cicileri giydirmek istiyorum ama nerdeee istanbul hala soğuk. Sıcak günlerde ev 26-27 derece oluyo. Ben bi kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu ince sweat altına da tek alt giydiriyorum. Fazla mı giydiriyorum bi de erkek benimki 🙄
Bende yarımnkollu zibinlara bu hafta gectim üzerine bir sweat altında patikli ince alt ve esortman altı giydiriyorum ama burası soğuk merkezi ısıtma ev akşamları yakiyorlar tek

günaydın kızlar daha önce oda değişikliği yalan tecrübeli anneler e sorun var kızım dün gece ilk kez 2saatte bir uyandı akşam 18.30dan sonra 12ye doğru uyandı ama 12den sonra böyle yaptı son uyanılktn da bir saat önce uyandı. hiç böyle yapmazdı bız gece 11,12 gb beslenıp bıdsha sabah 4ya da 5te beslenırdık. yenı odasını mı yadırgadı. heryer karanlık yatagı mı garıpsedı acaba her gidişte emmek ıstedı uykuya oyle geçti 2dk da olsa emdı. hatta sonuncuda onunla uyuyakalmışım bı baktım 2saat olmuş hep böyle mı olucak alışma evresinde. böyle olcaksa yaza dek odamda yatıracağım sürekli git gel total de uyku sürem iyi ama sorun bölünmesi oldu. kendi sepet beşiğinde uyku geçişlerinde dalıyordu şimdi habire beni çağırıyor. sadce birinde daldı tekrar
seni istiyor kokunu istiyor emzirmesen sadece kucagına alsan bilr uyur ben kıyamıyorum minicik kuzuların anneden ayrı olmasına :( sen kararlıysan simdş bırakma biraz böyle devam eder sonra alışır büyüdükçe zorlaşır senden ayrılması

A anneveoglusu ve sünnet yaptıran anneler doktor bize bir saat önce lidorin sürün demiş aldık kremi size söyledi mi nasıl sürdünüz kremi

Canım bize sprey yazdı sünnetten once iğneyi vurmadan önce bu spreyi sıktı sonra uyuşma iğnesini yaptı bu gün dimi sünnet sizin sağlıkla geçsin şimdiden hayırlı olsun geçmiş olsun pasama

Eklentiler

• IMG_20190508_093445.webp
    IMG_20190508_093445.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20190508_093434.webp
    IMG_20190508_093434.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 29
Bende yarımnkollu zibinlara bu hafta gectim üzerine bir sweat altında patikli ince alt ve esortman altı giydiriyorum ama burası soğuk merkezi ısıtma ev akşamları yakiyorlar tek

Havaya ve evin durumuna göre giydirmek en mantıklısı. Zaten her bebeğin ne giymesi gerektiğini kendi annesi anlarmış

Ay maşallah 15.yıl 👏🏻👏🏻👏🏻 Kronik yorgunluk diye bişey var sanırım üzerimde hep yorgun hissediyorum kendimi akşam yatarken de Yorgun’um sabah kalkarkende 😢 akşam için hazırlanacağım makyajımı da yapacağım uzun bir aradan sonra yüzüme gözüme renk gelsin

Darısı sizlere olsun Allah razı olsun

Senin nasıl geçti evlilik yıldönümun

Banyo konusu açılmışken gündüz yaptırmak mı iyi gece mi? Akşam olursa üşür deniyor ama hep akşam yıkayıp uykusuna yatırıyorum

Ben geceleri yaptırdım hep hafta sonu sadece eşim evde iken gündüz yıkanmışdir oglus ben banyo sonrası miss gibi uyurum ondan gece yikayinca vücudu dinlenir diye düşünüyorum

Ben adem gunesin goruslerine 0ek katilamiyorum ya , etrafimda bissuru insan var cocuk bi yasinda 2 yasinda gece bi o memeden bu memeye, annenin gigusler hep acik uyudugunu bilmiyo baba yataktN ayriliyo, a nneyle babaninda gece sarilmaya 2 sohbet etmeye hakki var onların da bi hayati var , ve anneler bu durumdan memnun degil adem hunes yatirin diyo ama gidin sorun annelere hepsi aikayet eder , bende suan ayirdim ama ben onun odasinda yatiyorum hala yanındayim zaten odalar dip dibe @Kartanesii8892 benim abantajim yatak olmasi odamda hala onunlayim belki sen bayramdan sonraya birakabilirsin yada 1 2 gun daha bak tepkisine

Ben geceleri yaptırdım hep hafta sonu sadece eşim evde iken gündüz yıkanmışdir oglus ben banyo sonrası miss gibi uyurum ondan gece yikayinca vücudu dinlenir diye düşünüyorum

Ben de öyle düşünüyorum komşuya geçmiştim onunda 3 buçuk aylık kızı var Dr demiş akşam yaptırmayın üşür vs diye. Ama gündüz de olsa banyodan sonra uyuyorlar sonuçta

Multitabs ne kadar kullanıyorsunuz. Bize doktor 1x1 yazmış. Bende bakıyorum kapağında tüp gibi birşey var 1 ölçek çizgiye kadar diyor ama bana çok fazla gibi geldi. Sağlık ocağının verdiği 3 damlaydı çünkü.

Ben pipetle çekiyorum hepsini veriyorum

Sağlık ocağının verdiği damla icerik vitamin değerleri farklı olduğundan olsa gerek üç damla multitabs bir pipet kullanılması isteniyor

saglik ocağı damlasi üç damla bir çay kaşığı dolusu yapıyor pipetle de öyle

bu vitamini daha önce kizkardesim kullandı onun önerisi ile kullandım Dr tavsiye edince hemen aldık

Ben adem gunesin goruslerine 0ek katilamiyorum ya , etrafimda bissuru insan var cocuk bi yasinda 2 yasinda gece bi o memeden bu memeye, annenin gigusler hep acik uyudugunu bilmiyo baba yataktN ayriliyo, a nneyle babaninda gece sarilmaya 2 sohbet etmeye hakki var onların da bi hayati var , ve anneler bu durumdan memnun degil adem hunes yatirin diyo ama gidin sorun annelere hepsi aikayet eder , bende suan ayirdim ama ben onun odasinda yatiyorum hala yanındayim zaten odalar dip dibe @Kartanesii8892 benim abantajim yatak olmasi odamda hala onunlayim belki sen bayramdan sonraya birakabilirsin yada 1 2 gun daha bak tepkisine

Hepsi Adem güneşin görüşü değil canım bir konuda sözünü yazmış sadece 🙈 ben de her görüşüne katılmıyorum 🖐️

Ben de öyle düşünüyorum komşuya geçmiştim onunda 3 buçuk aylık kızı var Dr demiş akşam yaptırmayın üşür vs diye. Ama gündüz de olsa banyodan sonra uyuyorlar sonuçta
Başına penye şapka takip ince penye battaniyesine sariyorum ben hiç şükür sıkıntı olmadı

Ben bayram sonrası yatağını odasına alacağım

Ben bayram sonrası yatağını odasına alacağım
Bende oyle dusunuyordum normalde kuzum , ama bi alisma evresinde bebgin yaninda olmayi oneriyolar ilk bi hafta fln , simdi ramazan zaten butun gece bebekti sahurdu ayaktayim uykum gelincede yanina kivriliveriyorim hem gozum üstünde hemde icim rahat oluyo bayramdan sonrayada alismis olur iyicene diye dusunuyorum boylelikle

Hepsi Adem güneşin görüşü değil canım bir konuda sözünü yazmış sadece 🙈 ben de her görüşüne katılmıyorum 🖐
Ama simdi icin bende katiliyorum eger @Kartanesii8892 bebegi annesini istiyorsa bi sure daha erteleyebilir suan kuccukler cunku dedigim gibi benim avantajim odasinda yatak olmasi bisey degismedi hala birlikteyiz hik dese yanindayim , ama onunhem odasi uzakmis hemde alyanin yaninda yatamiyor yadırgamış olabilir

Merhaba
Odasını neden ayırıyorsunuz?
en ıdeal zaman normalde 4,6 ay arasıymıs benim de düşüncem bu yönde uzmanlara da guvenıuorum yegenlerşmden de göruyorum cok zorlandılar buyuyünce. örnegı cok belkı bızım zorlamma olmayacak bunu bılemem ama odasına alışması kendıne aıt alanda olması gerek sonucta yanımda da yatagmda degıl ayrı kendı yatagında ve aramızda 3 metre var besıkle ha 3 ha 10m bısey degısmez.. kendı odasında yatagı kocaman daha rahat hareket acısından bu da etken. Papatyamaviss Papatyamaviss in dediği gb herley yerlı yerınde olmalı bana göre de eşimle aramızda yatmamalı adem güneşe ben de karsıyım canım. ve eşler ayrılıyor genelde anne bebek baglanması yatakla olmaz ben de kızımla baglıyım. ama kendı uyumayı ogrenmeli sırada da uyku egıtımı olacak.

Ama simdi icin bende katiliyorum eger @Kartanesii8892 bebegi annesini istiyorsa bi sure daha erteleyebilir suan kuccukler cunku dedigim gibi benim avantajim odasinda yatak olmasi bisey degismedi hala birlikteyiz hik dese yanindayim , ama onunhem odasi uzakmis hemde alyanin yaninda yatamiyor yadırgamış olabilir
kuzum bu da aklıma geldı ama alya cpk mutlı gulerek uyanıyor sbahları da cibınlıgını ızlıyor kıkırdıyor aglama olsa ztn asla dayanamazdıö dun gece ılkkez cok sık uyandı ona kafam takıldı. kızım ıcın erkense tabılı gerı alırım 1,2 ay daha gözlemleyecegm. ama 6ayı gecmesı tarafı degılım ayrı oda ıcın. belkı besıgım sepet besij olmasa daha da otelerdım . kızım dönuyor aşırı rahatsz. bide hık dsiese duuuyorum telsızden hatta normal sesınden dsha seslı cıktıgı ıcın daha cabk uyandırıo

Hiç kan değerlerinizi ölçtürdünüz mü?
Yarın bi sağlık ocağına gidip vereceğim o da meme reddi yaparmış emzirme akademisinde okudum

Ben en son iki ay önce troid için olcturdum iyi idi
Benim annem çocuğu kucağında uyutuyordu çocuğu bir sarıyordu çocuk ateş gibi oluyordu Bir şey olmaz Bir şey olmaz diyordu gazı var gazına iyi gelir sıcak tutalım sıcak tutalım deyip duruyordu 😂😂
Aynı kyvdemden bahsediyorsun

Back
X