- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
163 boy 73 kilo koca kişisi 182 boy 75 kiloBence gayet iyi görünüyorsun boyun da var galiba anladığım kadarıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
163 boy 73 kilo koca kişisi 182 boy 75 kiloBence gayet iyi görünüyorsun boyun da var galiba anladığım kadarıyla
Boy ve kilolarimiz aynı hep 36 beden giyen biri olarak çok rahatsız oluyorum oğlumda kırkım çıktıginda 50 kiloydum şimdi 75 i zorluyorum163 boy 73 kilo koca kişisi 182 boy 75 kilo
Kız sus valla göstermiyorsun o kadar163 boy 73 kilo koca kişisi 182 boy 75 kilo
Aynı canım ya kızımda 4. Ayda 63 tüm şuan 73 2.lerde kilo kalıyor sanırım inşallah veririz yeni kıyafet almak istemiyorum bu bedende sende harika görünüyorsun maşallahBoy ve kilolarimiz aynı hep 36 beden giyen biri olarak çok rahatsız oluyorum oğlumda kırkım çıktıginda 50 kiloydum şimdi 75 i zorluyorum![]()
O zaman annemle kocamı muhatap almıyım ben her iki lafın arasına şişmanlığımı sıkıştırıyor larKız sus valla göstermiyorsun o kadar
İltifat mı o da ne kocamdan duymuyorum ben ya 6 yıllık evlilikte böyleyse 10 yıl sonra hiç bişey duymayız.. KöreliyoruzBisey diyim mi cok dogru bir tespit. Ben mesela 55tim hep ama kendimi hic bu kadar disi hissetmedim yani cocuklar bir cok sey katti bize kilo da bunlardan biri ama daha kadinsi cekici yaptiklarina inaniyorum. Canim benim cok incesin ya kocamdan duyamadigim iltifatlari hemcinslerimden duyuyorum cok daha mutlu oluyorum ♡♡♡
Teşekkür ederim canım dışarı çıkmak bile istemiyorum hiç bir şey yakışmıyor sanki istahimda açık akupunkturla arkadaşlarım çok güzel kilo vermislerdi aynı zamanda akupunkturla süt te artirilabiliyor bende aradım doktoru ama bebeğin 6 ay olması gerek her ikisi icinde dedi kabul etmedi beniAynı canım ya kızımda 4. Ayda 63 tüm şuan 73 2.lerde kilo kalıyor sanırım inşallah veririz yeni kıyafet almak istemiyorum bu bedende sende harika görünüyorsun maşallah
Veririz veririz acele etme hiç ben 2 yaşı bekliyorum emzirme bitsin spor diyet eskisinden daha dinç olacağız kızımda öyle yapmıştım emzirmeyi bıraktım 3 ay sonra 56 kg 36 beden çıktım meydana yine yaparım sende yaparsın hepimiz yaparız doğal yollarla zayıflamak harika bence yengem mide ameliyatı oldu 6 ayda 50 kilo verdi etler sarkık eskisinden kötü ben doğaldan yanayımTeşekkür ederim canım dışarı çıkmak bile istemiyorum hiç bir şey yakışmıyor sanki istahimda açık akupunkturla arkadaşlarım çok güzel kilo vermislerdi aynı zamanda akupunkturla süt te artirilabiliyor bende aradım doktoru ama bebeğin 6 ay olması gerek her ikisi icinde dedi kabul etmedi beni![]()
Uzun vadede veririm de aksi gibi onumuz yaz t-shirt lerden çıkıyor göbek elbise giymeyi çok severim ama Adile Naşit gibi oluyorumVeririz veririz acele etme hiç ben 2 yaşı bekliyorum emzirme bitsin spor diyet eskisinden daha dinç olacağız kızımda öyle yapmıştım emzirmeyi bıraktım 3 ay sonra 56 kg 36 beden çıktım meydana yine yaparım sende yaparsın hepimiz yaparız doğal yollarla zayıflamak harika bence yengem mide ameliyatı oldu 6 ayda 50 kilo verdi etler sarkık eskisinden kötü ben doğaldan yanayım
Hormonlardanmis olmazsin korkmaBenimkileri kasdettim. Çok dökülüyor. Kel olacam![]()
Doğum kilosu 3650. Aslında doğum kilosuna göre çok az almış toplamda. Dün kontrolümüz vardı. Ek gıda ile ilgili hiçbir şey demedi canım. Ama önümüzdeki ay 500 gr alıp gelmezseniz mama başlarız dedi. Ben doktora da söyledim. Sütüm var ve emiyor doyuyor bebek. Doktor bana emzirdikten sonra mama ver dedi ama ben denedim kaç kere emzirdikten sonra yine emzirmeye devam ettim. Çocuk daha fazla almıyor. Ağzının kenarından akıyor. Zorla emzirsem de kaldırır kaldırmaz fazlasını çıkartıyor. Yani mama da versem aynısı olacak içemeyecek çocuk. Ateş huzursuzluk vs var mı dedi, hiç olmadı dedim. Eğer olsaydı tahlil yapalım diyecektim ama gerek yok dedi.
Onceki resimde hamileyim ama ne kadar zayifim
İltifat mı o da ne kocamdan duymuyorum ben ya 6 yıllık evlilikte böyleyse 10 yıl sonra hiç bişey duymayız.. Köreliyoruz
Wow! Kız senin kilo falan yerinde. Göbeği de göremedim ama varsa eritiriz boşver dert etme![]()
Tombik tombik elbise giyince inanılmaz komik oluyorum bendeUzun vadede veririm de aksi gibi onumuz yaz t-shirt lerden çıkıyor göbek elbise giymeyi çok severim ama Adile Naşit gibi oluyorumgiyince ama bekliycez tabi bebislerimiz iyi olsun da
Kız bunu Bugun koydum dur diğerini koyayım da yüzümü gör netS Sevimlipanduf uda gordukkim bu resim yukleme akimini baslattiysa iyi yapti ♡ masallah kiz nickin gibi Sevimli guzelsin. Gelinligin cok yakismis