2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Teşekkür ederim ❤ Kıyıyorlar valla, ya da şöyle diyim ya beni tanımıyor bende onu tanımıyorum belki normalinde o da iyi bir insandır komşularına akrabalarına vs beni tanıma ihtiyacı duymadı ki
Yaw su resimleri 5 dklik koymayın sonra merak ediyoruz 🤣

S Sevimlipanduf sen benim gelinim olsan ben sana kotu bir sey soylemeye kiyamazdim yemin ederim. Valla icini bilmiyorum ama yuzun o kadar duru masum ki nasil kaynanan varda sana kotu davranabiliyor hayret ettim tekrar. Fistik gibisin ♡♡
evet katılıyorum ben buna nekadar masum ıcten guzel msallah nasıl kotuluk yapabılıyorlar

Kızlar ya bu Benim kız ben yemek yerken bakıyor su içerken bakıyor yani gözüyle yiyeceği takip ediyor yemek uzattığımda ağzını açıyor bu ek gıdaya hazır olduğunu mu gösterir acaba denesem mi ki bişeyler 🙈😂😂 yazık kıyamıyorum gözünün önünde yiyorum içiyorum bana bakıyor 😂😂
Benimkide oyle ama daha 2ayi var 😂😂

Kac canim boyun? Sende tam boyle bir psikolog, dalinda uzman bir insan havasi var:) bisey diyim mi bakim bir kadina en iyi gelen seylerden. Sagol canim ilifatin icin ama kocam kendini benden guzel gorur :KK70:
Canım Sen kocana inanma kendini üstün gösterme çabaları vardır onda. :-) boyum 170 canım spora giderken doğumdan önce inceydim tabi daha uzun duruyordum da şu an biraz basenlerden falan aldım zayıflamam da gerekiyor.

Sen de sadece anne sütü mü veriyorsun canım? Eğer öyleyse mama önerdi mi doktorun? Yada mama ile mi besleniyor

Sadece anne sütü canım. Salı günü 4 ay kontrolü var bakalım ne diyecek.

Canım hiç kan tahlili yapıldı mı biz de çok iyi iyi kilo alamıyoruz ortalarda hala 5610 idi en son

Canım 2 aylıkken kan tahlili yapılmış bütün değerlerine bakılmıştı sorun yoktu. Belki bi daha yapar bilemiyorum ki sizinki neden almıyor kilo bişey dedi mi doktor

Bak uykudan olabilir doğru. Benim oğlan da bu ay az kilo almış ve gündüzleri çok uyumuyor bu ara

Bugün 2 saat zorla uyuttum ama cin gibi bide el yeme çıkardı vallla cahillik kötü 😂

Hiç tartmadim bu ay boşuna bakmayayim diyorum kucağına alinca aglama başladı valla korkarak alıyorum dün 2bucuksaat agladi açıktı uykusu geldi ama yok kucağa gelmiyor. Biberonla verdim biraz bende mecbur. Siz nasılsınız ❤ zor oldu mu ise başlamaj nasılsın

Hiç tartma boşver tartında moral bozuluyor zaten Salı gününe bişey kalmadı. Çocuklar büyüdükçe zorlaşıyorlar. Bende alıştırma bardağı alıp sağıp vermeyi deneyeceğim yarın. Çünkü emerken sürekli memeden ayrılıyor etrafa bakıp gülüyor konuşuyor sanırım emmekten sıkıldı 😀 ya hiç yerinde durmuyor sürekli kıpırkıpır belki o yüzden bile kilo almıyor olabilir kafamda deli sorular 😊 İşe başlamak iyi geldi aslında kafa dağıtma gibi özlemişim ciddi ciddi çalışmayı. Asya çabuk sıkılıyor bizimkiler alıp oyalıyor iş yerinde ben çalışıyorum falan iyi yani 😂 ama tüm gün iş yerinde bu aylarda olmaz onun farkındayım

Her ay düzensiz de olsa almış demek ki sıkıntısı olsa ağlar huzursuz olur doğru. Benim kız ilk ay hiç alamadı benim sağlık sorunumdan sonra mamaya başladık mecburen 3 ay 9 günlüğüz daha 4. aya Bi toparlasak ek gıda dedi Dr
Evet her ay aldı ama az aldı canım. Ben de öyle düşünüyorum. Normalde acıkınca mızmızlanıyor ağlıyor emince doyuyor gülüp oynuyor. Huzurlu sağlıklı bir bebek maşallah. Ama sonuç itibariyle evet kilosu düşük 🙄

Benim teyzemin de sütü çok olurmuş ama çocukları kilo almazmış canım yıllar önce öyle ki teyzem şimdi 70 yaşında oğlunun torunu var eniştem subay olduğu için Ankara GATA Hastanesi'nde süt tahlilleri yapılmış ve doktor sütünün besleyici yönünün çok az olduğunu mama verip üzerine emzirmesi gerektiğini söylemiş hala anlatır bize aklıma o geldi acaba öyle bir şey olabilir mi sütüm var diyorsun çünkü
Bilmiyorum ki canım neden böyle 🙄 Ama bir yerde okumuştum beslemeyen anne sütü yoktur diye. Yani gerekli tüm vitamin mineral hepsini sütten alırmış bebek. Belki yağa dönüşmüyor vücudunda. Çünkü gelişimi hareketleri sağlığı maşallah yerinde.

Canım 2 aylıkken kan tahlili yapılmış bütün değerlerine bakılmıştı sorun yoktu. Belki bi daha yapar bilemiyorum ki sizinki neden almıyor kilo bişey dedi mi doktor

Bi ara iyi gidiyordu şimdi viral enfeksiyon iştahsızlık yapıyormuş ama açıldı iştahı iyi bakalım yarın tekrar kan alınacak. 2.ay aşısından sonra çok huysuzdu o da etkiledi 3 aylık kontrole daha vardı ama meme reddi var onun için gitmiştim

Canım benim kızım da 3200 doğdu 3.ayında 4300 dü. Bugün tam 4 aylık oluyor kaç kilo bilmiyorum daha kontrole gitmedim. Ama yine aldığını sanmıyorum. İlk ay 500 gram ikinci ay 400 gram 3.ay 300 gram aldı. Doktor herhangi bir hastalık olabilir diye tıp fakültesine yönlendirdi. Çocuk beslenme ve metabolizma hastalıklarına. Testlerde B12 eksikliği çıktı. Ama nöroloji ve Hematoloji bölümü de bakıcak. Onlar da birkaç güne belli olur. İnşallah bişey çıkmaz hep duam bu yönde. Ben bebeğimin bana çektiğini düşünüyorum. Annem de bende kilo konusunda çok zorlanmış. 1 yaşında 7 kiloymuşum. İlk kızım da çok zor kilo alırdı zor yer hala. Yaşıtlarına göre minyon. Ama sağlığında bişey yok çok şükür. İstersen sen de tıp fakültesine bi baktır. Aynı kızımda gördüklerim senin anlattıkların. Ağzından süt geliyor. Mama kesinlikle içmedi. Neler denedim. Düşün kataterle memeye hortum yapıştırıp öyle emzirmeye çalıştım. İki çekti üçüncü de bastı yaygarayı. Uykusunda sorun yok. Gazı vs yok gayet normal bi bebek. Ama kilo almıyor işte. Başka da mama almayınca yapacak bişey kalmıyor. Öyle de böyle de emzirmek.
Yaa sen böyle deyince içime kurt düştü. Çok da sağlıklı görünüyor ama öyle bile olsa bir hastalık olabiliyormuymuş? Doktor da gerek yok tahlile deyince hiç durmadım ben üstünde. Senin bebişin tahlilleri de temiz çıkar inşallah canım

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki canım neden böyle 🙄 Ama bir yerde okumuştum beslemeyen anne sütü yoktur diye. Yani gerekli tüm vitamin mineral hepsini sütten alırmış bebek. Belki yağa dönüşmüyor vücudunda. Çünkü gelişimi hareketleri sağlığı maşallah yerinde.
Doğrudur canım sağlığı yerinde olsun yeterli zaten kilolu çocuk sağlıklı çocuk demek değildir ek gıdalara az kaldı onlarda destekler beslenmesini yoluna girer

Back
X