2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynı durumdayız Tamamen aynaya bakmak bile istemiyorum ben de moralim çok bozuldu valla bişey alasim da gelmiyor
Yok kuzum aynı değilizdir senin boyun uzun ve kilon benden az sanırım benimki tam tersi işe başlayinca veririz zaten ama şimdi aynalara bakmıyorum alışveriş yapmıyorum

Okadar taniyorum ki uygulama ismi bile verebilirdim 🤣 bi ara coook yapardım simdi uygulama kurtarmıyor 🤣

Hahahah valla ben makyaj yapsam bile daha cok belirginlestirmek icin yine kullanıyorum yalan degil :D bazen de sac modelleriylede oyalaniyorum :D
masallah sen de cok güzelsin canım ve gayet dogal duruyorsun😉

Tesekkur ederim kuzum ♡♡♡ sizi de sahalara alalim:))

Cekici miyim gercekten ♡♡♡ canim benim cok tesekkur ederim ama utaniyorum :KK70: sende yakiyosun resminle az degilsin sen varyaa alya nin annesi ♡♡
çekicisin tabiki 2çocukla da olsa 3.yü yapmaya vakit.kalır kesın vakıt ayırmazsa da tü kaka kocana :-) ben orda bıraz masum takıldımm cünkü prensess olmıstum kınamdı 😁😁💞💞

çekicisin tabiki 2çocukla da olsa 3.yü yapmaya vakit.kalır kesın vakıt ayırmazsa da tü kaka kocana :-) ben orda bıraz masum takıldımm cünkü prensess olmıstum kınamdı 😁😁💞💞

O dumanli goz makyajinla pekte masum durmuyosun haberin olsun :D valla 3ncu icin calismalar yapiliyor ama tohumlari meyve veremeyecek maalesef :D

Cekici olmak icin makyaja gerek yok ki yuz hatlarin karakterli cekici 😍 aman kullaniver nolcak ozelden diyeydim keskem tuhh😁😂😂

Yok kiz saka yapiyorum oyle takintilarim yok bir gun 0 makyajlida koyarim :D sende cok guzel bir kadinsin seninde yuz hatlarin guzel cenen falan bayagi cikik begenirim boyle çene yapisini:)

Sadece anne sütü canım. Salı günü 4 ay kontrolü var bakalım ne diyecek.

Canım 2 aylıkken kan tahlili yapılmış bütün değerlerine bakılmıştı sorun yoktu. Belki bi daha yapar bilemiyorum ki sizinki neden almıyor kilo bişey dedi mi doktor

Bugün 2 saat zorla uyuttum ama cin gibi bide el yeme çıkardı vallla cahillik kötü 😂

Hiç tartma boşver tartında moral bozuluyor zaten Salı gününe bişey kalmadı. Çocuklar büyüdükçe zorlaşıyorlar. Bende alıştırma bardağı alıp sağıp vermeyi deneyeceğim yarın. Çünkü emerken sürekli memeden ayrılıyor etrafa bakıp gülüyor konuşuyor sanırım emmekten sıkıldı 😀 ya hiç yerinde durmuyor sürekli kıpırkıpır belki o yüzden bile kilo almıyor olabilir kafamda deli sorular 😊 İşe başlamak iyi geldi aslında kafa dağıtma gibi özlemişim ciddi ciddi çalışmayı. Asya çabuk sıkılıyor bizimkiler alıp oyalıyor iş yerinde ben çalışıyorum falan iyi yani 😂 ama tüm gün iş yerinde bu aylarda olmaz onun farkındayım
Doktordan çıkınca beni de etiketlermisin canım. Ne diyecek merak ettim

O dumanli goz makyajinla pekte masum durmuyosun haberin olsun :KK70: valla 3ncu icin calismalar yapiliyor ama tohumlari meyve veremeyecek maalesef :KK70:
hahahah sagol canım genelde dogal halımi begenırler daha cok esım de oyle karakterıstık yüzün var derler gözler byuk dıye sanırım hahaah. kızımdan güzel olmayayım da 😋😋💞💞😁😁

Doğrudur canım sağlığı yerinde olsun yeterli zaten kilolu çocuk sağlıklı çocuk demek değildir ek gıdalara az kaldı onlarda destekler beslenmesini yoluna girer
Aynen ek gıda dönemini bekliyorum. Belki de dediğin gibi destek olacak beslenmesine. Sağlıklı olsun tüm bebişler

hahahah sagol canım genelde dogal halımi begenırler daha cok esım de oyle karakterıstık yüzün var derler gözler byuk dıye sanırım hahaah. kızımdan güzel olmayayım da 😋😋💞💞😁😁

Yuzun cok guzel canim gercekten makyaj senin yuzune yakisir kemik yapindan dolayi. Aa kusura bakma alya dan guzel olamazsin ♡♡♡ alya masallah kizim sana bin kere

Yok kuzum aynı değilizdir senin boyun uzun ve kilon benden az sanırım benimki tam tersi işe başlayinca veririz zaten ama şimdi aynalara bakmıyorum alışveriş yapmıyorum
İse başlama daha var ne zaman düşünüyosun? Yaz geliyor Deniz bikini vs aycaa senin 2. Bebiş maşallah yani ❤

Back
X