2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar anne bebek takım gecelik olan yerler biliyor musunuz Instagram' da olur Ben Instagram kullanmadığım için pek araştırmıyorum orada kızımlatakım ıstıyorum
Kız o ne güzel foto. Saçlar yakıyor valla :KK68:kıskandım bende uzun saçlı halimi koyacağım bir ara 😀

evet @Fobia yi yine kacirdim , anacim yapin su profilleri 1 gun kalsin barii herkes herkesi gorsun 😁 yuz gorumlulugumu istiyonuz yoksa 🤣
hayır bizim pipimizden kendiliginden yarim da, baska bisee de yok , usandim 😁🤣 her aksam dizi izlicem umuduyla başlayıp 8 de 9 da uyuttugun cocuun yarim saat sonra kalkmasoyla maratonum basliyoo resmn @Kartanesii8892 bi el at napcagimi sasirdim 🤣🤣

Dimmi ama yapsak soyle guzel guzel kalsa fotolar birgun fln 🤣
canım neden oyle oluyor yahu enson kacsaat uyanık kalıyorsenın bebiş. kac saat ugrastırıyo sonra

Kız o ne güzel foto. Saçlar yakıyor valla :KK68:kıskandım bende uzun saçlı halimi koyacağım bir ara 😀
sagol canımm sımdı onun bıraz kısa hali ama ışıltı yok ben hıc sac boyamadım dugun zamanı ışııltı attırmıstım yıne bıdegısıklı yapasım geldı. maşallah cokk guzelsınn duru bır guzellıgın var🐒🐒 ya masallah annelerimize gerçekten bebeklerın neden bukadar guzel.tatlo oldukları ortada😍😍😍

Back
X