2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hanimlar merhabalar tekrardan. Skntiyla geldim bu defa. Bir kac gundur misafir agirlama ile ugrastim. Sutlu tatli yedim iki gun boyunca baya bol. Bebegimin poposu bacagijin popusuna yakin yerleri kizarmis kabartili gibi kizariklik. Sut alerjisi olabilirmi. Pisik degil eminim. Kakasi yesil mukuslu. Aglama huysuzluk cok artti. Sut alerjsi en ufak sut urunu yiyince mi belirti gosterir yoksa cok miktarda tüketildiğinde de gorulebilen bir versiyonu varmi

Guzelin kaderi olmazmis derler ya Rabbim cirkin sansi versin diye bosa demiyorlar guzel bayan ❤ cok tesekkur ederim ❤insallah gecer bir sure sonra bebis iyi gelir esinede 🙏
Senin kaderinde guzelmis bacim 😘 bizimkide insan oldu bakalim nekadar insan taklidi yapacak 😄😄 aslinda esimde cok yakisiklidir foto koyim niye boyle yapio anlamadim sira kocaya geldi 😂😂

Valla oyle. Bir de atak donemi diyip diyip duruyoruz ya hayirlisi bakalim damak da kasinmaya basladi ust damak galiba ama gorunurde bisey yok kimbilir kac au da o surcek
canım önce alt süt dişleri çıkarmış. bizim de emzik olayı yok aah ah kalbimde bir yara bu. memede uyumak ıstıyor ekgıdaya gecınce bu düzelir mı yaa kızlar. ouuncak edıyorlar bızı yemınle

Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz sallayarakmi besiktemi ayaktami salingactami memedemi ? Birde uyutmaya kalktinizda agliyormi uyumamak icin direniyormu ?

Kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz sallayarakmi besiktemi ayaktami salingactami memedemi ? Birde uyutmaya kalktinizda agliyormi uyumamak icin direniyormu ?
Uyuduğu nadir zamanlarda memede uyur yerine koyunca uyanır 😂
Ayakta sallama beşikte sallama bebek arabasında sallama kucakta pış pışlama kanguruyla gezdirme bilumum bütün yöntemler denenmiştir 😂😂 Bizimki en iyi banyo sonrası uyuyor denediğim kadarıyla

Uyuduğu nadir zamanlarda memede uyur yerine koyunca uyanır 😂
Ayakta sallama beşikte sallama bebek arabasında sallama kucakta pış pışlama kanguruyla gezdirme bilumum bütün yöntemler denenmiştir 😂😂 Bizimki en iyi banyo sonrası uyuyor denediğim kadarıyla
Hep banyo yaptir ozaman yazda gelio kiz delircem bu cocuk uyutmaya calistimmi deli gibi agliyo cok konusuyo uyumak istemiyor bukadar cabuk bikacagimi tahmin etmezdim sabah olsun istemiyorum uyanacak diye

O sortu yerim gulusu daha cok yerim❤❤ bende o kadar cook sort aldim ki 😍😍 ben giyemiyorum esim sagolsin kizim gℹysin😂
Ayy teşekkür ederiz 😍 şort bende bayılırım hele ki elbiseden daha çok severim tutulmuyor elbiseyle çocuklar toplanıyor elbise yukarı sevmiyorum böyle çok güzel, bu şortu dün aldım eve geldiğimizde denedim babasına attım bu fotoyu ne dese beğenirsin böyle mi çıkacak çorap mı giydirsek altına kıskanırım ben diyor saftirik Kocam ah bilse ben daha neler giydireceğim daha doğrusu giydirmeyeceğim😂😂😂

Hep banyo yaptir ozaman yazda gelio kiz delircem bu cocuk uyutmaya calistimmi deli gibi agliyo cok konusuyo uyumak istemiyor bukadar cabuk bikacagimi tahmin etmezdim sabah olsun istemiyorum uyanacak diye
Gündüz uykusu bizimde yok denecek kadar az bazen bir kere uyur gün içinde çoğu zaman hiç uyumaz

Senin kaderinde guzelmis bacim 😘 bizimkide insan oldu bakalim nekadar insan taklidi yapacak 😄😄 aslinda esimde cok yakisiklidir foto koyim niye boyle yapio anlamadim sira kocaya geldi 😂😂
😂😂 Deli kız inşallah hep böyle kalır 🙏❤ çirkin adamla evlen de kıymetini bilsin dedi annem bana hep 😂

Ayy teşekkür ederiz 😍 şort bende bayılırım hele ki elbiseden daha çok severim tutulmuyor elbiseyle çocuklar toplanıyor elbise yukarı sevmiyorum böyle çok güzel, bu şortu dün aldım eve geldiğimizde denedim babasına attım bu fotoyu ne dese beğenirsin böyle mi çıkacak çorap mı giydirsek altına kıskanırım ben diyor saftirik Kocam ah bilse ben daha neler giydireceğim daha doğrusu giydirmeyeceğim😂😂😂
hahahaahah benm kv. de gecen dıyor elbıse altları ıcın boxer alsana ya o dha bebe pacalı don gb o ne öyle azdaha buyuse tabıkı gydırcem ama daha renkli kılot tarzı sortlar var ya ondan aldm bn de😂 bızde kuzenlerınden gelme bıdunya elbsıe var cogu da gıyılmemıs tam bu yaz ıcın ben de hep şortlu tulum ve şort aldm buyuzdennn

canım önce alt süt dişleri çıkarmış. bizim de emzik olayı yok aah ah kalbimde bir yara bu. memede uyumak ıstıyor ekgıdaya gecınce bu düzelir mı yaa kızlar. ouuncak edıyorlar bızı yemınle
Evet bende alt dış diye biliyorum da üst damagi kasiyor🙂 valla aynen öyle kuzum ya ettiler oyuncak

Evet bende alt dış diye biliyorum da üst damagi kasiyor🙂 valla aynen öyle kuzum ya ettiler oyuncak
valla ust de cıkabılır guvenmıyorım ben bu bebelere😃 ark.n kızı en arkads kök dıslerı cıkmıs daha 1yasında sırası bozulmus once onlar ckkmks

Ayakta sallıyorum bende 45 dk lık 2 kez sabah şekerlemesi yapıyor ayağımdan birakamiyorum o uykularinda öğle uykusunda iyice dalarsa bırakıyorum yatağına uykumuz bizimde sıkıntılı ram uykusundan derin uykuya zor geçiyor ilk yatirdigimda ağlıyor genelde beyaz gürültü açıp ninni söylüyorum koynuma sokuluyor filan öyle öyle uyuyor ama aglayinca sallarsam daha çok sinirleniyor kucağıma alıp sakinleştirip tekrar yatiriyorum desteksiz uyku eğitimine hergun yarın geçeyim diyorum cesaret edip baslayamadim

Back
X