2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Saat 20.00 bile olmadan gece uykusuna geçen bebemi parmağını emmesini sebep göstererek doyurmak için yatağından çıkarttım ve resmen kendi ellerimle uyandırdım...akılsız başıma bir alkış istiyorum bayanlar 😃
Hepimiz ayni hatayi yaptik 😁😁 ana yuregi iste. Bende birkere kaka yapti sanip uyandirdim altini actim. Bir bakim yapmamis. Tekrar uyutmak saatlerimi aldi :KK12:

Çikolata seviyosan ve alerjiniz falan yoksa stok yap eve, ben o agladıkca yiyorum 😆 Eğer oğlun kanguru seviyorsa koy kanguruya çık sokağa bir iki turla uyusun kuzum. Ben 2 gün oyle denedim biraz baktı etrafa sonra uyudu eve gelince de devam etti uykuya
Kanguruda da durmuyor uykusu gelince bir iki kez evde denedim ama sokakta uyur belki dedigin gibi :)

Battaniyeye koyup esinle salladiginizdadami uyumuo
Sorun şu aslında uyuyor ama uykuyu sürdüremiyor 9.30 da uyudu 10.30 da geri kalktı ağlaya ağlaya sonra da uyumadı salona getirdik çekirdek çitliyoruz o da bize bakıyor 😂😂😂

Çikolata seviyosan ve alerjiniz falan yoksa stok yap eve, ben o agladıkca yiyorum 😆 Eğer oğlun kanguru seviyorsa koy kanguruya çık sokağa bir iki turla uyusun kuzum. Ben 2 gün oyle denedim biraz baktı etrafa sonra uyudu eve gelince de devam etti uykuya
Sabah 6 da koydum kanguruya ciktim yuruyuse eve bir geldim 3 saat uyudu. Bilseydim hergun yapardim 😁

Hepimiz ayni hatayi yaptik 😁😁 ana yuregi iste. Bende birkere kaka yapti sanip uyandirdim altini actim. Bir bakim yapmamis. Tekrar uyutmak saatlerimi aldi :KK12:
Bende aynen öyle düşündüm anayım ben napayım tekrar uyuturum dedim ama çocuk açta değilmiş galiba içirdiğimin birazınıda kustu😂😂 3 saat olmuştu karnını doyuralı gece rahat uyusun dedimdi 😂 neyseki 1 saat sonra kolayca uyudu😊
bazen 11 bazen 12bucuk canm bazen de 6da uyuyp gece 12de uyanıyor ama ataktan dolayı 4saat sonra uyanıyor ılk. 2gündür.
Off biteydi şu atak bebeişlerimizde düzen bırakmadı :( bizimkide 6buçuk -7 saat uyurdu şimdi bazen 5 saatte uyanıyor :(

Masallh beş saat ya
Daha ne olsun insan özler yavrusunu:anne:
Bende aynen öyle düşündüm anayım ben napayım tekrar uyuturum dedim ama çocuk açta değilmiş galiba içirdiğimin birazınıda kustu😂😂 3 saat olmuştu karnını doyuralı gece rahat uyusun dedimdi 😂 neyseki 1 saat sonra kolayca uyudu😊

Off biteydi şu atak bebeişlerimizde düzen bırakmadı :KK43: bizimkide 6buçuk -7 saat uyurdu şimdi bazen 5 saatte uyanıyor :KK43:

Masallh beş saat ya
Daha ne olsun insan özler yavrusunu:anne:
Cnm o arada bende uyuyorsam farketmiyorum da😂 uzun süre uyanık kaldıysam 5 dakikaya bir yanına gidip geliyorum hatta akşam doyurma bahanesiyle kucağıma alıp uyanmasına sebep oldum :olamaz: gündüzde 2 saat falan uyursa en son gidip yanına oturuyorum:anne:

Günaydın canım anneler. Bugün bizim günümüz. Anneler günümüz kutlu olsun ❤💐💫 ilk anneler günüm, çok heyecanlıyım :emir_bebek:
Bende değişik duygularla uyandım😍 anne olduğumu bir kere daha net bir şekilde anladım💖 kızıma teşekkür ettim öptüm kokladım :anne:

Bende iyiyim Ömer Utku devamli kucakta olmak ve onla konuslsun istiyor büyük oğlanın yazililar başladı
Allah kuvvet versin hepimize
Aynı durumdayım oğlumun yarın yazılıları başlıyor onu çalıştırmam lazım ama kızımla yapışık geziyoruz oyun halısında ana kucağında hiç bir yerde durmuyor sadece kucak istiyor ve yarın 4.ay aşılarımız var rotateq 3.dozu olacak 2.doz 1 hafta meme reddi yaptı iştahı kapanmıştı ayakta gezerek şarkı söyleyerek emzirdim o ara çok zordu iğnelerden çok ondan korkuyorum

Geçen yıl anneler gününde gebelik testi yapmıştım hemde sabahın 8 nde adet günüme 5-6 gun varken hani cidden insanı bişeyler dürter ya kalktım test yaptım ve hamileydim😍😍 bugün yanımda minnak kuzum 💛💛 nasıl da 1 yıl geçmiş şükürler olsun 💛💛

:KK200:Güzeller güzeli anneler anneler günümüz kutlu olsun.
Annelik çok zor ama çok nadir erkeğin anlayabileceği harika bir duygu. Bebeğinizi kokladığıniz an hep devam edecek. Hiç kimse bu kadar sevimli ve vazgeçilmez olmayacak.

Ama hamilelik çok zor. Doğum felaket zor. Uykusuz geceler emzirmek büyütmek zaten zor. En zoru bir insandan ömür boyu sorumlu olmak. Rabbim kolaylık ve sabır versin.:KK68:

Back
X