2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
sağlık ocağındaki hemşire aradı. şeker yüklemesi yaptırmıcamı söyledim. o zaman bi tokluk şekeri bakalım dedi. 15 kasımda tetenozun 2. dozunu yapacak o gün güzel doyurucu bi kahvaltı yap gel tokluk şekeri bakalım dedi. bende çok yorulmaya başladım artık. yavaş yavaş hazırlık yapıyorum kızımdan kalan 3-5 şeyi yıkadım yerleştirdim. akıllı kafam hepsini dağıtmışım tabi baya yenidoğan kıyafeti almam lazım.

yaaa yanlız değilim :) Bende çalşıyorum ve tabiki doğum sonrasına kalsın diye 37 haftaya kadar devam edceğim. Ama cidden bunda zorlanıyorum. İlki gibi değil:)

Günaydın anneler
Doğum iznine ayrılmama tam 10 hafta kaldı. 70 güne düştük çok şükür. Hamileyken çalışmak sinir bozucu
Evde tembellik yapıp, yiyip içip uyumak istiyorum.
32. de mi çıkacaksın? ben 37 ye kadar çalışayım diyorum bu sefer bakalım dayanabilirsem. 37 de çıkarım 38 de dogururum zaten sezeryan. ama şimdiden çok yorulmaya başladım kızım da sağolsun full enerji

yaaa yanlız değilim :) Bende çalşıyorum ve tabiki doğum sonrasına kalsın diye 37 haftaya kadar devam edceğim. Ama cidden bunda zorlanıyorum. İlki gibi değil:)
ahh ah aynen ilkinde eve gider yatardım hiçbişey yapmazdım prenses gibiydim şimdi maalesef sağlık olsun hersey yolunda gitsinde idare edeceğiz artık.

HErşey okadar pahalı ki. Oğlumun herşeyi duruyor. Hiç birini vermemiştim . Bununda arası az oldugu için şükrediyorum. Bi biberon olmuş 52 lira ufacık bide. Ben sadece bi hastane çıkışı alacağım okadar:)

ahh ah aynen ilkinde eve gider yatardım hiçbişey yapmazdım prenses gibiydim şimdi maalesef sağlık olsun hersey yolunda gitsinde idare edeceğiz artık.
Valla ocak annlerinde biri demişti. İlk gebelik prenseslik diye şimdi anlıyorum Ben ev emizliğine bile şimdiden başladım en azından dolap içlerine . Doğuma yakın yapayım diyordum ama yok mümkün değil yapamayacğım. Aman herşeyide oluruna bıraktım bide olduğu kadar artık.

valla bende 2 gündür bunu düşünüyorum sabah uyandığımda çok kuvvetli birde akşam 8 gibi coşuyordu bu ara çok sakin baya az hareketleri neden acaba
ya bide gün icinde hareketli oldugumuzdan ufak kipirtilari duyamiyoruz,suan maden suyu içip uzandım ufak kipirdanmalar duydum,ama insan hep kuvvetli duymak istiyooysaki 2 hafta önce gümbür gumburdü

Umarım bu zamana kadar götürdüğüm bebek hediyeleri hepsi geri dönüşüm olarak bize de gelir.Çünkü bütün arkadaşlarıma kuzenlerime hep hediye götürdüm.Geri gelmezlerse üzülürüm ve hediye gelecek diye annem sürekli uyarıyor çok bişey alma diye

bizde başladık eşimle her haftasonu bir dip köşeyi yapıyoruz. minik bir badana işimiz var onuda yapacagız bu hafta. anca çünkü ağır vasıta olduğumuzdan 3 aya anca yaparız

Bence tatilden sonra 1 hafta git, sonuçta arada 2 hafta dinleneceksin. Doğum sonrasına atmak varken erken çıkma, sıkıntın yoksa. Benim karneden 2 gün önce bitiyor 37 haftam. Mecbur ayrılcam. 2 haftam tatil ile ziyan oluyor

Yahu yat gitsin boşver, birdaha geri gelmeyecek günler yaşıyorsun. Evini pis gören yapsın temizliğini :))

Bu Demir hapı mahvettı beni her sabah WC ye zor yetısıyorum degıstırdım bide buda aynı yaptı

Ben de hala ishalim demir takviyeleri böyle malesef hangisini kullanırsan kullan. Günde kaç kere büyük tuvaletime çıktığımı sayamıyorum artık.

Canım 2 ayda 5 kilo çok ciddi bir şey değil. Bir sıkıntı çıkmaz umarım her şey yolundadır.

al benden de o kadar uyumamak için zor tutuyorum kendimi iş yerinde. Doğumdan sonra ücretsiz izine çıkabilecek olsam 32. haftada direkt ayrılırım ama şimdi olabildiğince ertelemeye çalışıyorum

Ben ücretsiz de alcam ama yine de çalışayım diyorum, doğumdan sonra ne kadar maaş alırsam o kadar iyi. 7 bin verdim doğuma, sıyrıldım iyice, kenarda az param olsun.

İlkinde de çalışmıştım 37'ye kadar ve hiç koymamıştı ama bunda gerçekten zorlanıyorum.

Yok canım 32'de çıkar mıyım, bugün 27 haftam bitti, 10 hafta kaldı diye onu sayıyorum. Hedefim 37 :)

Valla dediğin gibi olduğu kadar, hiç kendimi kasmıyorum inan. Asıl ilkinde amele gibi her şeye yetişeyim diye uğraşıyodum. Bunda yetmediği yerde bırakıveriyorum. Ben 2. De prenseslik yaşıyorum :)

ya bide gün icinde hareketli oldugumuzdan ufak kipirtilari duyamiyoruz,suan maden suyu içip uzandım ufak kipirdanmalar duydum,ama insan hep kuvvetli duymak istiyooysaki 2 hafta önce gümbür gumburdü

Bizim de her geçen gün artıyor şiddeti, artık can yakacak boyutta. 1 kiloyu geçti, vurdu mu sağlam vuruyor valla:)

senin ilk cocugunmu? ilk cocuksa baya gelir hiç ummadıgın kadar kişi ve yerden . bizim ilkinde o kadar çok altını parası ve hediyesi olmustuki ummadıgım insanlar bile gelmişti. tabi bzm 10 sene cocugumuz olmadıgı için baya herkes bekliyordu. şimdi 2. olacagı için cok fazla beklentim yok

ayy bencede tatılden sonra git. 2 haftanı yakma. hatta tatılden sonra pazartesi bile yazdırsan doğum iznini 2 hafta karın var. 37 ye kadar calısmak zorunda degılsın zaten ptesi hastaneye gider izni yazdırırsın.

Yahu yat gitsin boşver, birdaha geri gelmeyecek günler yaşıyorsun. Evini pis gören yapsın temizliğini :))

Bende o temizlik yaparken kalktım yemeği yaptım. Bitti iş şimdi ikimizde oturuyoruz. Sürekli beraber yaşadığımız için odaya gidip yatmak arayı daha çok açıyor. Sıkıntım olunca direk buraya yazıyorum, sorunlar büyümesin diye çevremde kimseye açmıyorum artık. Bazen diyorum sizde hamilesiniz birde bana cevap vermekle uğraşıyorsunuz çok sağolun kızlar.

Tuzlu yedim cıktı tansiyon 9 5 e o iyi benim icin ama hala o halsizlik var geçmedi birde nabız hep 90 üstü seninde mi oyle idi? Bende öyle yapicam artik surekli bir şeyler atistircm

Benımde oyle dusuk canım dr aç kalma hiç dedi normal gebelıkde dusuk tansıyon kötü degıl dedı bu arada ben 5 kılo aldım toplamda oğlumda toplamda 6 kılo almıstım bunda iştahım çok açık
Oğlunda toplamda 6 kilo mu çok düşük değil mi oğlun kaç kilo doğdu? Gerçi bende toplamda ilk oğlumda 8 kilo almıştım kendime az diyordum ama sen baya az almisinn ya ben çok yiyemiyorum midem sıkıntı hemen şişiyor yoksa bende yemek yemeyi severim.

Güzel haberler alirsin ins canm glukoz yerine tatlı çok iyi fikirmiş aslinda.

Hiç öyle düşünme biz burda birbirimize iyi geliyorsak bundan ancak mutluluk duyarız.

Oğlum ikizdi benim apandıst amelıyatıda gecırdım sonra ıkızını kaybettık bu kadar badireye 2300 doğdu kuvezdede hiç kalmadı iştahımda sıfır dı valla bunda ne olduysa doymuyorum maşallah inş sağlıkla dogsun tüm kuzucuklarımıZ

Canm Dr da bana düşük sorun değil yüksek sorun dedi.geçen gün benimde 8-5 çıktı bi yorum yapmadı güzel dedi sıkıntı olsa bana da derdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…