2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
maşallah canm uzun bir delikanlı geliyor desene,140 senin de alla alla benim 150 ye niye bu kadar tepki verdi ki çok yokmuş aramızda
3 dilim baklavayla öyle çıktığı için olabilirler bence canım. Birazda titiz doktorum. Her gittigimde bütün organlarina kemiklerine tek tek detayli yapar gibi bakiyor sagolsun.Birde gunde 1 muz yiyordum haftada 3 taneyi gecmesin dedi. Aslında sağlıklı da besleniyorum ama demekki olunca oluyor. Evet benim oğlus uzun olacak galiba kemik boylarida uzun dedi. Olsun birtanede uzun olsun evde:)) Bu arada doktorumdan ayrılacağım için çok üzülüyorum umarım doğumda kendi doktorumla olurum

Benim 50'lik 141 çıktı, doktorum ne diyet ne tekrar dedi
Ya benim doktor çok rahat ya seninki çok pimpirikli

üzülme canm yine iyi bir doktor bulursun inş.

Benim 50'lik 141 çıktı, doktorum ne diyet ne tekrar dedi
Ya benim doktor çok rahat ya seninki çok pimpirikli
valla canm senle de aramız da çok fazla bir rakam yok benim doktor a baksana erken doğumdan küveze,insüline bile geçiriyor hemen ne kadar kızdı,acaba çok ta abartı değil mi şekerlerimiz kime sorsam hamileyken şeker artar diyo

Bence Haziran veya Eylül'de doğurmadığımıza dua edip yerimize oturalım
Benimki planlı zaten, hesap kitap bebeği. Doğum iznine göre ayarlı yani

Maşallah canım yalnız demir eksikliği için ilaç takviyesi yapması lazım benimde baya düşüktü şimdi biraz arttı sezaryen olacağımız için dikkat etmemiz lazım ben bir de ekstra olarak pekmez tüketiyorum ev yapımı kansızlığa çok iyi geliyor tavsiye ederim

Maşallah canım şekerin çok çıkmamış bence de dikkat edersen hiç bir sıkıntı yaşamazsın

Ahahah :))) ne güzel valla bende 3.yü planlı projeli yapıcam ondan sonra kapanışı yaparım eğerki kız bebeği tutturursam değmeyin keyfime

Benim ilkinde 50'lik 180 çıkmıştı, yüksek bir orandı gerçekten; doktorum onu yüksek görüp yenilemişti 100'lük ile. 100'lük normal çıkmıştı. Yine aynı doktoruma gidiyorum zaten. Gerek görse müdahale ederdi diyorum.
Ben de hamilelik kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yükselmenin. Yemediğimiz şey kalmıyor çocuğa yarasın diye meyvesi çerez kuruyemişi. Acıkacak vaktim yok valla o kadar çok şey var ki gün içinde yemem gereken, neyi nereye sıkıştıracağımı şaşırıyorum
Az biraz dikkat et patates makarna beyaz ekmek pirinç falan tüketme, belki bu sefer iyi çıkar.

Ahahah :))) ne güzel valla bende 3.yü planlı projeli yapıcam ondan sonra kapanışı yaparım eğerki kız bebeği tutturursam değmeyin keyfime

Eşim de öyle diyo, bunları büyütelim 40'a doğru bir kapanış yaparız diyo. Adam damızlık sandı beni zaar, boyuna doğurcam

Aynen canım takip edeyim bakalim bir hafta haftaya ne olacak

patates,pilav,makarna yı yasakladım canm kendime i,ama doktora kalsam fındık ceviz badem ve meyve de hiç bi şekilde yemeyecekmişim ne yalan söyleyim dinleniyorum ara öğünde 1 bardak sütle 1 meyve seçip yiyorum diğer ara öğünde de cevizle yoğurt yiyorum kızım sağlıklı gıdalar almasın mı hiç :)

Benimki de planlı ilki de planlıydı. İlki kız bu erkek yeter bana ben bu şekilde kapanış yapıcam Allah olmayanlara isteyenlere versin inş..

allahtan evdeki hesap çarşıya uymuş. hemde ne güzel uymuş. 37 den sonra 16 hafta haziran başına filan denk gelir sonra da yaz tatili zaten.

Detayci canim biraz ama böyle olmasi cik hoşuma gidiyor,bende detayciyim ondan galiba ama böyle yaparken beni germiyor,urkutmuyor emin olmadan

Sen rahatsan gerisi önemli değil canım. Biz toplasan 1 veya 2 hamilelik geçiriyoruz ama onlar binlerce gebe görüyor. Bazen deneyimlerine güvenmek gerek.

Alsın alsın. Ye sen yine sağlıklı şeyleri. Gereksizler çıkar yemek listenden zaten o yeter.

Evet ilk bebek canım altın getirecekler belli de şöyle cicili bicili kıyafetler gelse fena olmaz yani

allahtan evdeki hesap çarşıya uymuş. hemde ne güzel uymuş. 37 den sonra 16 hafta haziran başına filan denk gelir sonra da yaz tatili zaten.

16 hafta değil ki canım. 8 öncesi 8 sonrası toplam 16 hafta izin. Doğum öncesi 5 hafta (32-37 arası) çalışsan dahi 37'de mecbur ayrılıyorsun. Çalıştığın 5 hafta, 8 haftalık doğum sonrasına ekleniyor, ediyor 13 hafta. Mayıs başı gibi bitecek doğum iznim. Rapor ile kapatırım ama seneyi. 1 ay için işe dönülür mü? Yerime alınan öğretmene de yazık.

Ben 4 Ocak, büyük kızım 24 Ocak. Bunu da Ocak'ta doğurayım istiyorum, benim de ocak ayına aşık olduğum konusunda şüphelerim var:)) kış bebeği çok iyi oluyor, yeni doğdu diye sarıp sarmalıyorsun zaten soğuk olduğu için iyi geliyor. Emekleme dönemleri de yaza denk geliyor; karnının üstünde rahat rahat geziniyor çocuk :)
Yine doğursam yine kışın doğururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…