2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bende tam 26+3 te gitcem :) bakalım kaç kilo ne kadar dicek çok özledim :)

Daha 12 günün var o zaman. Hadi bakalım ne kadar olmuş minik
Valla çok özleniyor. İlk kızımda 'ucuz bişey olsa eve ultrason cihazı alcam' diye dolanıyodum etrafta

Günaydın anneler
Doğum iznine ayrılmama tam 10 hafta kaldı. 70 güne düştük çok şükür. Hamileyken çalışmak sinir bozucu
Evde tembellik yapıp, yiyip içip uyumak istiyorum.
Günaydın
Aynen, ben de kısmetse 37. haftaya kadar çalışacağım. Sabahları artık uyumak istiyorum, insan gitgide daha çok yoruluyor karnı büyüdükçe.

Günaydın anneler
Doğum iznine ayrılmama tam 10 hafta kaldı. 70 güne düştük çok şükür. Hamileyken çalışmak sinir bozucu
günaydın canm,çalışan annelerin önünde saygıyla eğiliyorum,ben ev işlerine çocuklara zor yetişiyorum

Günaydın kızlar bebeğimin bü duzeni vardı gece yatmadan ve sabah erken saatlerde tekme atardı dun akşam da bu sabah ta sankı tekme atmadı endişelenmem gerekıyor mu
valla bende 2 gündür bunu düşünüyorum sabah uyandığımda çok kuvvetli birde akşam 8 gibi coşuyordu bu ara çok sakin baya az hareketleri neden acaba

Günaydın kızlar saglik ocagina gittim kan verdim çünkü 1 haftadir halsizlik bulantı bas donmesi vardi Bende. Bakalım vitamin eksikliği mi demir mi cikacak derken meğer benim.tansiyon düşükmüş 8 e 5 cıktı kadın dedi gebelikte düşük tansiyon iyi değil 2 saatte bir ye dedi. Halbuki bende bu hafta izinliyim ve duzenli.besleniyorum. birde kilo almamışım gene bu kilo alamamakta korkutuyor beni. Bebek alıyorsa ben veriyor mu gizlice. Gerçekten önemli olan saglik kizlar ya kiloya çok takılmayın kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı mesela ben 3 kilo.aldim toplam ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Daha ayın 16 si olmadan nasıl arayip buldun canm. Mama sandalyesi 60 lira bence gayet iyi onu ve zibinlari alicam
canm bim benim evin altı kasiyere özellikleri ni biliyormusun diye sordum oda depoda gel göstereyim dedi öylelik le gördüm,sleppy alt açma falanda vardı :) mama sandalyesi almakta kararsızım diğer çocuklar da da almadım biraz kalabalık olur mu takıntısı var bende

çok düşük canm tuzlu şeyler mi yesen,benim sabah 11 6 ydı yükselmiyor diye seviniyorum yüksek olunca da sıkıntı,ama senin de baya düşük nasıl geziyorsun öyle

Günaydın anneler
Canm benim olduğum okulda norm fazlası olduğu içi müdür bana 1 hafta izin yazdı evdeydim o.kadar iyi geldi ki anlatamam yemek temizlik camasir illa yapiyon ama bunları calisirkende yaptığım için hiç zor gelmedi. Ben 32
Haftada çıkacağım izne erken dogum riskim oldugu icin sonrasında da rapor alıp donemi kapatırım diye düşünüyorum Allah izin verirse tabi. Yani 6 haftam kaldi izne çıkmama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…