2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ben 38 e girer girmez doguracağım için direk 15 hafta sonraya kalıyor. ondan kafalar karıştı.hatta ilkini 37+4 dogurdum. sezeryan benim

Gözün aydın canım oğluşundan güzel haberler almışsın :) biraz meyveyi azaltıp hafif yürüyüşü arttırırsan çözülmeyecek bir ölçüde değil zaten kuzu, merak etme.. Ben de cumartresi kontrole gideceğim, inşallah sizler gibi güzel haberler alırım..

ben çatlak onleyici kullanmaya yeni başlı cam çünkü yeni yeni hissediom karnında gerilme ;tecrübeli anneler çatlak önleyici ne kullandiniz ve memnun kaldınız, ben de alım artik

Sagol canım aynen bende oyle yapicam artik meyveyi falan azaltirim birazda fazla yürüyüş yaparım suyuda 3lt tüket dedi düzelir işallah. Sende guzel haberlerle gelirsin işallah canım

ben çatlak onleyici kullanmaya yeni başlı cam çünkü yeni yeni hissediom karnında gerilme ;tecrübeli anneler çatlak önleyici ne kullandiniz ve memnun kaldınız, ben de alım artik

Ben ilkinde yarim kutu kadar lierac kullandim. Ama genetigime guvendigim icin ustune dusmemistim, annemde de ablamda da yoktu catlak, bende de olmadi. Bunda da yine lierac aldim, aklima geldikce suruyorum bakalim.

Doktorun hangi hastanede ve kim acaba?

Canim seninle satimiz ayni. Ben de nasib olursa tatil donusu 1 hafta calisip izne ayrilcam. Bu tatildeki fiili calisma isi biraz idarecilerin insiyatifinde, sen hic onu soyleyip suyu bulandirma. Dogim yaptigin haftayi ve izne ayrildigin haftayi ver, direk hesaplayip yapsinlar, buyuk ihtimal cikarmazlar somestr tatilini, daha once baska birine ayni uygulamayi yapmadilarsa tabi.

Eşim de öyle diyo, bunları büyütelim 40'a doğru bir kapanış yaparız diyo. Adam damızlık sandı beni zaar, boyuna doğurcam
Ahahahahh aynen bi de demez mi bana Hürrem gibi pırtlatıyorsun oğlanları diye dedim kiymetimi bil Doğuda aşirette gelin olsaydım el bebek gül bebek bakarlardı bana altınları sererlerdi önüme dedim

Bunuda bugün bitirdim kizlar
Ay ne güzel olmuş kız ellerine sağlık maşallah

Belki de canm benimde hep düşük

Gozunaydin cnm öncellikle bebeğin gelişimi çok iyi bende bugün kan verdim yarın çıkacak bende demir eksikliğinden şüpheleniyorum çünkü belirtiler o yönde sende çarpıntı halsizlik tansiyon düşmesi falan var miydi? Demir eksikliği önemli evet bende et yemiyorum sadece balık çok nadir tavuk yiyorum ette kıyma şekline. Aslında her gün et yemek gerekmiş doktorum öyle demişti ama.benim midem eti kaldırmıyor ya. Ama bebeğimiz için mecbur yicez

Alemsin valla canım pek güldüm sana:)) sağol canım daha guzelleri sizin olsun

Tesekkur ederim. Halsizlik bazen oluyor böyle el ayak boşalması gibi bir his,ellerimde soğuma falan oldu. Bir de mide bulantisi oluyor bazen aksamlari .Tansiyonum normalde düşüktür 10-6 falan ama doktorda 12-8 çıktı normaldi yani. Sen de bendensin o zaman et konusunda ne yapalım zorla da olsa yiyicez artık siyah kuru üzüm geldi aklıma ondan da yemeyi düşünüyorum koyu yeşil yapraklı sebzelerde de var ama onlari zaten yiyorum.

Hadi ya bunu bilmiyordum idarecilerin insiyatifinde olduğunu. Hastaneden rapor alıyoruz ya sonuçta orda yazıyor herşey. Şu tarihte göreve başlayacak diye. Ben bahsetmem tabi inş dediğin gibi olursa çok iyi olur valla bizim idare yönetmelik resmi evrak çok önem veriyor bakalım ne yapacaklar

bizde başladık eşimle her haftasonu bir dip köşeyi yapıyoruz. minik bir badana işimiz var onuda yapacagız bu hafta. anca çünkü ağır vasıta olduğumuzdan 3 aya anca yaparız
Gecen hafta salonu boyadık dun de taban soğuk olmasın die de fayansin üzerine parke dosedik esimle halımızı da serdik yarin da soba kurariz erzak ve yatak odası dolaplarini düzenledim geriye diger mutfak dolabini boşaltıp temizleme kaldı ama fazlaca yuklendim kendime habire kasilma oluyor bu arada bide abimin düğününu atlattik birkaç gün dinlenir iki odanın cami kaldı onları da silerim aaa is bitti sanıyordum sayinca ne çok çıkıyor daha coookkk iss var

Nomiza benim doktorum da Cukurambar Koru'da. O da dogal dogum yanlisi, kordonu gec kesiyor, perine masaji yapiyor kesisiz dogum icin, ten tene temas yaptiriyor, bir tek sezeryan dogum sonrasina vajinadan kultur alip bebege surme olayini duymadim ondan. O da cok sacma geldi bana, cunku vajinanin dis degil de ic bolgesindeki bakteri cesitliligi onemli olan diye biliyorum ben.

ben 38 e girer girmez doguracağım için direk 15 hafta sonraya kalıyor. ondan kafalar karıştı.hatta ilkini 37+4 dogurdum. sezeryan benim

Aslında hesap aynı. Hay 40'ta doğurup 13 hafta kullanmışsın, hay 38'de doğurup 15 hafta kullanmışsın. Matematiksel olarak doğum izni aynı zamanda bitiyor
Ben de 39+2'de doğurmuştum kızımı, 5 gün erken doğmasını bile eklemişlerdi, 13 hafta+5 gün kullanmıştım.

İlk kızımda elime ne geçerse onu sürmüştüm, hiç öyle pahalı kremler almadım. Amaç nemli tutmak cildi. İçten bol su+cildi nemli tutmak+genetik. Bunların birleşimini yaşıyor herkes.
Bu sefer 'frei öl' diye bir markanın yağını aldım. Onu sürüyorum. Çatlağım yok karnımda. Benim göğüsler çatlıyor ilginç bir şekilde

Bunuda bugün bitirdim kizlar

Eline sağlık canım. Güle güle giysin kuzun

Ahahahahh aynen bi de demez mi bana Hürrem gibi pırtlatıyorsun oğlanları diye dedim kiymetimi bil Doğuda aşirette gelin olsaydım el bebek gül bebek bakarlardı bana altınları sererlerdi önüme dedim

Keramet sende, veriyosun y'yi doğuruyorum deseydin

Zahide Küçük mü canım doktorun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…