- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.061
Zahide Küçük mü canım doktorun ?
Bende ayni kış çocuğu en iyisi die düşünüyorum kızım kasım da doğdu sar sarmala yatır zaten soba da yanıyor yaza da hem ek gıda için zengin dönem hem bebek kendini topluyor o yüzden kış olsun istedik ve denedigimz ay oldu şükür Rabbim olmayanlara da nasip etsin insallahhhhhh:)bende öğretmen değilim ama dogum tarihimle aşk yaşıyorum. kızımda martta dogmustu. şimdide şubatta kışı ve baharı evde bebısle gecırırız. hem sıcakta lohusalık cekılmez. sıcak sıcak evde oturur bebıs buyuturum bol bol. ayy bi sağlıkla doğsunlar da gerisi güzel
Oohh maşallah güle güle kullan sin insallahBunuda bugün bitirdim kizlar
Evet canim ta kendisi oluyor
Bende ayni kış çocuğu en iyisi die düşünüyorum kızım kasım da doğdu sar sarmala yatır zaten soba da yanıyor yaza da hem ek gıda için zengin dönem hem bebek kendini topluyor o yüzden kış olsun istedik ve denedigimz ay oldu şükür Rabbim olmayanlara da nasip etsin insallahhhhhh:)
Bida çocuk istesem olur da yanlışlıkla gebe kalmazsam yine kış çocuğu isterimBen de Çukurambar Koru'da doğurcam, denk gelirsek oda ziyareti yaparız
Evet o kısmı atlamışım. Tam ek gıdaya geçiş dönemi yaza denk geliyor çok güzel meyveler var
Hangi hastane canım?Bir de nasip olursa anne bebek dostu sezeryan olucam. Ankara'da bu şekilde doğum yaptıran çok çok az doktor var. Bugün oraya gelen doğumda yanımda olacak ebeyle de konuştum detayları öğrendim. Kordon daha geç kesiliyor,bebekle birlikte odaya çıkıyorsunuz bebek hiç ayrılmıyor sizden yani ten tene temas var. Hatta babayla bile ten teması yaptırıyorlar mis. Ameliyat sırasında ikin diyorlarmış her ne kadar hissetmesinizde o hissi yaşıyormuş gibi.Bir de çok yeni bir yöntem var gazlı bezle annenin vajinasindan suruntu alıp bebeğin yüzüne suruyorlarmis ki normal dogumdaki gibi bakteriler bebeğe geçsin diye tabi dogum öncesinde tahlil yaptırıp herhangi bir mikrop,virüs falan yoksa yapiliyor yoksa riskli olur. Ben onu yaptırıp yaptirmamakta kararsızım doktor da bana bıraktı nasil istiyorsan dedi. Tüm bunlar çok hoşuma gitti eğer siz de doktorunuzdan talep ederseniz yapabilir diye düşünüyorum.
bunların hepsini tek başına yapmıyorsun demiGecen hafta salonu boyadık dun de taban soğuk olmasın die de fayansin üzerine parke dosedik esimle halımızı da serdik yarin da soba kurariz erzak ve yatak odası dolaplarini düzenledim geriye diger mutfak dolabini boşaltıp temizleme kaldı ama fazlaca yuklendim kendime habire kasilma oluyor bu arada bide abimin düğününu atlattik birkaç gün dinlenir iki odanın cami kaldı onları da silerim aaa is bitti sanıyordum sayinca ne çok çıkıyor daha coookkk iss var
Sağol canım hepimizin bebeklerinin sansi bol olur isallah :)Ne güzel olmuş ellerine sağlık oğlun çok şanslı böyle becerikli annesi var :)
sağolun canlar insallah :))Aslında hesap aynı. Hay 40'ta doğurup 13 hafta kullanmışsın, hay 38'de doğurup 15 hafta kullanmışsın. Matematiksel olarak doğum izni aynı zamanda bitiyor
Ben de 39+2'de doğurmuştum kızımı, 5 gün erken doğmasını bile eklemişlerdi, 13 hafta+5 gün kullanmıştım.
İlk kızımda elime ne geçerse onu sürmüştüm, hiç öyle pahalı kremler almadım. Amaç nemli tutmak cildi. İçten bol su+cildi nemli tutmak+genetik. Bunların birleşimini yaşıyor herkes.
Bu sefer 'frei öl' diye bir markanın yağını aldım. Onu sürüyorum. Çatlağım yok karnımda. Benim göğüsler çatlıyor ilginç bir şekilde
Eline sağlık canım. Güle güle giysin kuzun
Keramet sende, veriyosun y'yi doğuruyorum deseydin
Evet ama o saydiklarin normal doğum için ben sezeryan dogum için söyledim belki sezeryanda da o şekilde yapiyordur bilemiyorum. Vajinal seeding diye geçiyor o dediğim uygulama ama işte çok yeni bir çalışma biraz zaman geçmesi gerekiyor gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğrenmek icin. Ben de emin değilim zaten yaptırıp yaptirmamaktaNomiza benim doktorum da Cukurambar Koru'da. O da dogal dogum yanlisi, kordonu gec kesiyor, perine masaji yapiyor kesisiz dogum icin, ten tene temas yaptiriyor, bir tek sezeryan dogum sonrasina vajinadan kultur alip bebege surme olayini duymadim ondan. O da cok sacma geldi bana, cunku vajinanin dis degil de ic bolgesindeki bakteri cesitliligi onemli olan diye biliyorum ben.
Sağol canım insallah :))Oohh maşallah güle güle kullan sin insallah
Hastane değil kendi muayenehanesi var Yeşim Gürel doktorumun adı.Hangi hastane canım?
Ben de Çukurambar Koru'da doğurcam, denk gelirsek oda ziyareti yaparız
Evet o kısmı atlamışım. Tam ek gıdaya geçiş dönemi yaza denk geliyor çok güzel meyveler var
Nomiza benim doktorum da Cukurambar Koru'da. O da dogal dogum yanlisi, kordonu gec kesiyor, perine masaji yapiyor kesisiz dogum icin, ten tene temas yaptiriyor, bir tek sezeryan dogum sonrasina vajinadan kultur alip bebege surme olayini duymadim ondan. O da cok sacma geldi bana, cunku vajinanin dis degil de ic bolgesindeki bakteri cesitliligi onemli olan diye biliyorum ben.
Boya iki hali ve parkeyi esimle yaptık diğerlerini o yokken tek yaptımbunların hepsini tek başına yapmıyorsun demi
Hastane değil kendi muayenehanesi var Yeşim Gürel doktorumun adı.
Ben de sizin karşınızda Memorial da olucam. Ne güzel hepimiz aynı yerlerde doğum yapicaz :)
Ben de çukurambar koruda doğum yapıcam kısmetse. Ben Aydan Biri ye gidiyorum. Doktorun kim canım?
Muayenehane doktorları anlaşmalı kurumlarda doğurtuyor. Siz seçtiniz mi hastanenizi?
Ay ne güzel hepimiz aynı yerlerde aynı zamanlarda doğurcaz.
Şaka yapmıyorum, nasıl olsa burda yazcaz doğumlarımızı. Aynı anda hastanede olursak tanışırız, doğum da vesile olur :)
lierac kullaniyorum canim ilk gebeligimdede kullandim gunde bir kez suruyorsun son ay cok geriliyor diye sitrivectin cd diye bir krem daha ekliyorum .. kremler dışında organik hindistan cevizi yağı ve mustelanin catlak onleyici yagini kullaniyorum ilkinde çatlamadım umarim bundada çatlamamben çatlak onleyici kullanmaya yeni başlı cam çünkü yeni yeni hissediom karnında gerilme ;tecrübeli anneler çatlak önleyici ne kullandiniz ve memnun kaldınız, ben de alım artik
Ben de Çukurambar Koru'da doğurcam, denk gelirsek oda ziyareti yaparız.
Evet ama o saydiklarin normal doğum için ben sezeryan dogum için söyledim belki sezeryanda da o şekilde yapiyordur bilemiyorum. Vajinal seeding diye geçiyor o dediğim uygulama ama işte çok yeni bir çalışma biraz zaman geçmesi gerekiyor gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğrenmek icin. Ben de emin değilim zaten yaptırıp yaptirmamakta
[/QUOTE]Ben de çukurambar koruda doğum yapıcam kısmetse. Ben Aydan Biri ye gidiyorum. Doktorun kim canım?
Sağol canım :)) Allah daha çok güldürsün biziAlemsin valla canım pek güldüm sana:)) sağol canım daha guzelleri sizin olsun
Öyle dersem kendini över durur akşama kadar çekemem hiçAslında hesap aynı. Hay 40'ta doğurup 13 hafta kullanmışsın, hay 38'de doğurup 15 hafta kullanmışsın. Matematiksel olarak doğum izni aynı zamanda bitiyor
Ben de 39+2'de doğurmuştum kızımı, 5 gün erken doğmasını bile eklemişlerdi, 13 hafta+5 gün kullanmıştım.
İlk kızımda elime ne geçerse onu sürmüştüm, hiç öyle pahalı kremler almadım. Amaç nemli tutmak cildi. İçten bol su+cildi nemli tutmak+genetik. Bunların birleşimini yaşıyor herkes.
Bu sefer 'frei öl' diye bir markanın yağını aldım. Onu sürüyorum. Çatlağım yok karnımda. Benim göğüsler çatlıyor ilginç bir şekilde
Eline sağlık canım. Güle güle giysin kuzun
Keramet sende, veriyosun y'yi doğuruyorum deseydin
Ay ne güzel ne şanslısın adaş :))Evet canim ta kendisi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?