2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende ayni kış çocuğu en iyisi die düşünüyorum kızım kasım da doğdu sar sarmala yatır zaten soba da yanıyor yaza da hem ek gıda için zengin dönem hem bebek kendini topluyor o yüzden kış olsun istedik ve denedigimz ay oldu şükür Rabbim olmayanlara da nasip etsin insallahhhhhh:)

Evet canim ta kendisi oluyor

Ben de Çukurambar Koru'da doğurcam, denk gelirsek oda ziyareti yaparız

Evet o kısmı atlamışım. Tam ek gıdaya geçiş dönemi yaza denk geliyor çok güzel meyveler var

Hangi hastane canım?

bunların hepsini tek başına yapmıyorsun demi

Ne güzel olmuş ellerine sağlık oğlun çok şanslı böyle becerikli annesi var :)
Sağol canım hepimizin bebeklerinin sansi bol olur isallah :)
sağolun canlar insallah :))

Evet ama o saydiklarin normal doğum için ben sezeryan dogum için söyledim belki sezeryanda da o şekilde yapiyordur bilemiyorum. Vajinal seeding diye geçiyor o dediğim uygulama ama işte çok yeni bir çalışma biraz zaman geçmesi gerekiyor gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğrenmek icin. Ben de emin değilim zaten yaptırıp yaptirmamakta

Ben de Çukurambar Koru'da doğurcam, denk gelirsek oda ziyareti yaparız

Evet o kısmı atlamışım. Tam ek gıdaya geçiş dönemi yaza denk geliyor çok güzel meyveler var

Ben de sizin karşınızda Memorial da olucam. Ne güzel hepimiz aynı yerlerde doğum yapicaz :)

Ben de çukurambar koruda doğum yapıcam kısmetse. Ben Aydan Biri ye gidiyorum. Doktorun kim canım?

Hastane değil kendi muayenehanesi var Yeşim Gürel doktorumun adı.

Muayenehane doktorları anlaşmalı kurumlarda doğurtuyor. Siz seçtiniz mi hastanenizi?

Ben de sizin karşınızda Memorial da olucam. Ne güzel hepimiz aynı yerlerde doğum yapicaz :)

Ben de çukurambar koruda doğum yapıcam kısmetse. Ben Aydan Biri ye gidiyorum. Doktorun kim canım?

Ay ne güzel hepimiz aynı yerlerde aynı zamanlarda doğurcaz.
Şaka yapmıyorum, nasıl olsa burda yazcaz doğumlarımızı. Aynı anda hastanede olursak tanışırız, doğum da vesile olur :)

Aynen canım aynı günlere gelirse bir de ne güzel olur

ben çatlak onleyici kullanmaya yeni başlı cam çünkü yeni yeni hissediom karnında gerilme ;tecrübeli anneler çatlak önleyici ne kullandiniz ve memnun kaldınız, ben de alım artik
lierac kullaniyorum canim ilk gebeligimdede kullandim gunde bir kez suruyorsun son ay cok geriliyor diye sitrivectin cd diye bir krem daha ekliyorum .. kremler dışında organik hindistan cevizi yağı ve mustelanin catlak onleyici yagini kullaniyorum ilkinde çatlamadım umarim bundada çatlamam

Ben de Çukurambar Koru'da doğurcam, denk gelirsek oda ziyareti yaparız.

Senin doktorun kim canim? Ay yapariz tabi ama, seninle aramizda 3 hafta var, denk gelir miyiz bilmiyorum artik

Sezeryanda da yapiyor bunlari canim, perine masaji ve dikissiz dogal dogum disinda. Instagramda sayfasi var, orda dogum videolari da var bakabilirsin.

[/QUOTE]

Neden Aydan Biri'ye gidiyosun canim, riskli gebelik muydi seninki?

Alemsin valla canım pek güldüm sana:)) sağol canım daha guzelleri sizin olsun
Sağol canım :)) Allah daha çok güldürsün bizi

Öyle dersem kendini över durur akşama kadar çekemem hiç

Evet canim ta kendisi oluyor
Ay ne güzel ne şanslısın adaş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…