- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 63
- 45
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.081
Senin doktorun kim canim? Ay yapariz tabi ama, seninle aramizda 3 hafta var, denk gelir miyiz bilmiyorum artik
Sezeryanda da yapiyor bunlari canim, perine masaji ve dikissiz dogal dogum disinda. Instagramda sayfasi var, orda dogum videolari da var bakabilirsin.
Neden Aydan Biri'ye gidiyosun canim, riskli gebelik muydi seninki?
Senin doktorun kim canim? Ay yapariz tabi ama, seninle aramizda 3 hafta var, denk gelir miyiz bilmiyorum artik
ay benim oğlum 4 ocak buda 24 üne gelecek sanırım :)16 hafta değil ki canım. 8 öncesi 8 sonrası toplam 16 hafta izin. Doğum öncesi 5 hafta (32-37 arası) çalışsan dahi 37'de mecbur ayrılıyorsun. Çalıştığın 5 hafta, 8 haftalık doğum sonrasına ekleniyor, ediyor 13 hafta. Mayıs başı gibi bitecek doğum iznim. Rapor ile kapatırım ama seneyi. 1 ay için işe dönülür mü? Yerime alınan öğretmene de yazık.
Ben 4 Ocak, büyük kızım 24 Ocak. Bunu da Ocak'ta doğurayım istiyorum, benim de ocak ayına aşık olduğum konusunda şüphelerim var:)) kış bebeği çok iyi oluyor, yeni doğdu diye sarıp sarmalıyorsun zaten soğuk olduğu için iyi geliyor. Emekleme dönemleri de yaza denk geliyor; karnının üstünde rahat rahat geziniyor çocuk :)
Yine doğursam yine kışın doğururum.
ay benim oğlum 4 ocak buda 24 üne gelecek sanırım :)
Bunlar rahat oluyor canım bende H&M de beğendim bi tane bebeği koca koca battaniyelere sarmaktansa kalın tulumlar kozmonotlar falan daha rahat kullanışlı oluyorhttps://www.koton.com/tr/kiz-cocuk-islemeli-kaban/p/9KNG09081OKA04 kızlar ilk 3 aylık dönem kışa geliyor ya o dönem için şu dış giyim polar tulumlar rahat olurmu. ilkinde hep battaniyeye sarardık ama bu sefer baska bır cocuk oldugu için evde pek duramayacağız. bide kangru kullanmayı dusunuyorum. battanıyeyle kanguruya koyamam. başlarda kolu bacağı ayrılır rahat edermi diye korkuyorum. ne dersiniz
Göğüslerim değilde karnım kaşınmaya başladı benimde gerildikçe kaşınıyor tabi tırnaklayıp kaşımıyorum elimle ovalıyorum iz kalmasın diyeyine deli gibi kaşınmaya başladım göğüslerim karnım çok kaşınıyor.
Benimki ocak zaten. Şubat görünümlü ocak annesiyim :)Günaydın annecikler
Ay ne güzel tesadüf
Ocak ayı iyidir, doğur Ocak'ta
astronotlar çok kalın oluyor cocuk robokop gibi kalıyo içinde. pofuduklar daha rahat sanki. kızımdan kalan astronot var ama 9-12 aylık. anca sonraki kış giyer onu. bu arada aynı dönem doğdu allahtanda kışlık yazlık donemden kalan ayakkabılar montlar hep uyacakBunlar rahat oluyor canım bende H&M de beğendim bi tane bebeği koca koca battaniyelere sarmaktansa kalın tulumlar kozmonotlar falan daha rahat kullanışlı oluyor
Deli gibi catliyorsun galiba canım kasiniyorsan catliyorsun die biliyorum bilmem yanlış mi biliyorum :)yine deli gibi kaşınmaya başladım göğüslerim karnım çok kaşınıyor.
Deli gibi catliyorsun galiba canım kasiniyorsan catliyorsun die biliyorum bilmem yanlış mi biliyorum :)
Aynen canım o yönden şanslılar :))astronotlar çok kalın oluyor cocuk robokop gibi kalıyo içinde. pofuduklar daha rahat sanki. kızımdan kalan astronot var ama 9-12 aylık. anca sonraki kış giyer onu. bu arada aynı dönem doğdu allahtanda kışlık yazlık donemden kalan ayakkabılar montlar hep uyacak
yine deli gibi kaşınmaya başladım göğüslerim karnım çok kaşınıyor.
https://www.koton.com/tr/kiz-cocuk-islemeli-kaban/p/9KNG09081OKA04 kızlar ilk 3 aylık dönem kışa geliyor ya o dönem için şu dış giyim polar tulumlar rahat olurmu. ilkinde hep battaniyeye sarardık ama bu sefer baska bır cocuk oldugu için evde pek duramayacağız. bide kangru kullanmayı dusunuyorum. battanıyeyle kanguruya koyamam. başlarda kolu bacağı ayrılır rahat edermi diye korkuyorum. ne dersiniz
Benimki ocak zaten. Şubat görünümlü ocak annesiyim :)
astronotlar çok kalın oluyor cocuk robokop gibi kalıyo içinde. pofuduklar daha rahat sanki. kızımdan kalan astronot var ama 9-12 aylık. anca sonraki kış giyer onu. bu arada aynı dönem doğdu allahtanda kışlık yazlık donemden kalan ayakkabılar montlar hep uyacak
Arkadaşlar foxda canan Karatay var. Hamileler için insülin direncinize baktırın diyor asla şeker yüklemesi yapmayın diyor. Sizler ne düşünüyorsunuz
bende de öyle yazıyor plasenta aşağı da benimKızlar ayrıntılıda plesenta ön duvar yazıyor bu bir sorun teşkil ediyomu acaba ?? Bilgisi olan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?