2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Yaşım 38, tüp bebek benim, 3. denememde oldu, sonra da ne olur ne olmaz diye riskli gebelik uzmanı olsun istedim. Çok da memnun kaldım diyebilirim.

Senin doktorun kim canim? Ay yapariz tabi ama, seninle aramizda 3 hafta var, denk gelir miyiz bilmiyorum artik

Benim doktorum Aylin Totan canım. Çukurambar'da ATM'de muayenehanesi, hemen Koru'nun yanında. Ben o yüzden orayı seçtim, yakın olsun dedim. Koru'nun bütün doktorlarını biliyorum doktorum hepsiyle tanışık, sık sık orda doğum yaptırdığı için:)
Doğum da denk gelir mi orası kısmet :)

ay benim oğlum 4 ocak buda 24 üne gelecek sanırım :)

https://www.koton.com/tr/kiz-cocuk-islemeli-kaban/p/9KNG09081OKA04 kızlar ilk 3 aylık dönem kışa geliyor ya o dönem için şu dış giyim polar tulumlar rahat olurmu. ilkinde hep battaniyeye sarardık ama bu sefer baska bır cocuk oldugu için evde pek duramayacağız. bide kangru kullanmayı dusunuyorum. battanıyeyle kanguruya koyamam. başlarda kolu bacağı ayrılır rahat edermi diye korkuyorum. ne dersiniz

Bunlar rahat oluyor canım bende H&M de beğendim bi tane bebeği koca koca battaniyelere sarmaktansa kalın tulumlar kozmonotlar falan daha rahat kullanışlı oluyor

Bunlar rahat oluyor canım bende H&M de beğendim bi tane bebeği koca koca battaniyelere sarmaktansa kalın tulumlar kozmonotlar falan daha rahat kullanışlı oluyor
astronotlar çok kalın oluyor cocuk robokop gibi kalıyo içinde. pofuduklar daha rahat sanki. kızımdan kalan astronot var ama 9-12 aylık. anca sonraki kış giyer onu. bu arada aynı dönem doğdu allahtanda kışlık yazlık donemden kalan ayakkabılar montlar hep uyacak

Deli gibi catliyorsun galiba canım kasiniyorsan catliyorsun die biliyorum bilmem yanlış mi biliyorum :)
yok canım yaa benim ilkide böyle cok kasınıyodu ama catlagım hiç yok. şuan da henüz çatlağım hiç yok genetik bence. zayıf değilim 165 cm 72.5 kg yim şuan ama çatlak konusunda şanslıyım.

Aynen canım o yönden şanslılar :))

Reactions: nix
yine deli gibi kaşınmaya başladım göğüslerim karnım çok kaşınıyor.

Benim de göğüslerim çatlıyor ya, ilk kızımda da öyle olmuştu. Göbekte sıfır çatlak

Çok kullanışlı bunlar. Ben de alcam

Benimki ocak zaten. Şubat görünümlü ocak annesiyim :)

Ben de Ocak'ta doğurayım ya

Ay evet ben de çok memnunum o durumdan. Kızım 24 Ocak, Bu 6 Şubat görünüyor. Tastamam aynı mevsim. Bütün kıyafetler uyumlu olacak.

Arkadaşlar foxda canan Karatay var. Hamileler için insülin direncinize baktırın diyor asla şeker yüklemesi yapmayın diyor. Sizler ne düşünüyorsunuz

Canım perinatoloji gidiyorum bebeğin suyu fazla ve bi kaç hafta önden gidiyorsa gebelik şekeri olma ihtimali varmış. Böyle bir durumum olmadığı için yaptırmama kararı aldım ne kadar doğru bilemiyorum :/

Kızlar bence şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmamaya sadece kendiniz düşünerek karar verin. Burda yaptıran da yaptırmayan da var. Kimse kimsenin vebalini almamak için 'yaptır/yaptırma' diyemez. Ben gerekli gördüm iki kızımda da yaptırdım. 50 gr şekerli su içtiğim için yaşayabileceğim şeyler ile yaptırmayıp gebelik şekeri olması durumunda yaşayabileceğim şeyleri kıyasladım ve yaptırmaya karar verdim. Yaptırana da yaptırmayana da saygım var, herkesin baktığı açı farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…