2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Arkadaşlar foxda canan Karatay var. Hamileler için insülin direncinize baktırın diyor asla şeker yüklemesi yapmayın diyor. Sizler ne düşünüyorsunuz
bencede herkes kendi karar vermeli . ilkinde yaptırdım. bunda önce tokluk sekerıne bakıcaz bebegın ve benım kılom normal. tokluk sekerıne gore karar verıcem ama yaptırmayı dusunmuyorum

Arkadaşlar foxda canan Karatay var. Hamileler için insülin direncinize baktırın diyor asla şeker yüklemesi yapmayın diyor. Sizler ne düşünüyorsunuz

Hamilelikte şeker bebeğin de annenin de sağlığı için çok önemli. Bence bir şekilde buna kesinlikle bakılmalı. Fakat ben şeker yüklemesi yapmak istemedim. Şeker ölçüm cihazım var, Dr umun dediği gibi 3-4 günde bir açlık ve tokluk ölçüp not ediyorum. Tokluğu arada akşam ve öğlen de ölçüyorum.

yok canım yaa benim ilkide böyle cok kasınıyodu ama catlagım hiç yok. şuan da henüz çatlağım hiç yok genetik bence. zayıf değilim 165 cm 72.5 kg yim şuan ama çatlak konusunda şanslıyım.
Keşke bende catlamasam cildim çok kuru benim de ne yaparsam yapayım çatlak olur ilkinde göbeğimde hafif var basenler çatlak onda çok kilo almıştım belki ondan çatlatmıştır bunda henüz çok kilo alimin yok gibi benimde boy 1.65 kilo en son 61 di

Yok baktırmadım. İkinci gebeliğim ikisinde de baktırmadım.
Acıkcası bende baktırmak istemiyorum. Ama bir taraftanda çok önemli diyorlar.
Ölçmek yeterli oluyormuymus peki bu süreçte
Kizimda yaptırdım bunda da yaptırirm diyordum ama emin değilim bende pazartesi randevumuz doktorumzla konusacaz galiba önce
Benim doktorda Kesin demedi ama yaptırabilirsin dedi

Kızlar bunlar çok pahalı değil mi geçen eşim a101 den almıştı bir emzik ve biberon önceden kalan da car emzik biberon avent kaynatıp kullansam olur dimi
240 lık olanı 47 lira ya aldım,bu emziklerde 55 civarı,toplu fiyatı hiç uygun gelmedi pahalı bence de

kızlar benim bebekte haftasiyla uyumlu suyumda ayni sekilde dr bana cok kiloda almamissin dedi. ama şekerim 75 lik yuklemede açlık 101 1. st 155 2. st 135 çıktı dikkat etmen gerekiyor dedi açlık yüksek ilk gebeligimdede seker problemi yaşadım bundada çıkar diye tahmin ediyordum zaten. diyet yapmana gerke yok ama tatliyi hamur islerini sıfırla günde en fazla 3 tane meyve ye dedi. 24+2 deyim 728 gr bebisim

Ölçmek yeterli oluyormuymus peki bu süreçte

Evet canım ben sordum uygun mu diye, bu da başka bir yöntem diye konuştu Dr um. Ama bunu da sürekli yapacaksın, ben sürekli parmağımı delmek istemiyorum dersen de yükleme yaparız dedi. Benim acıdan şikayetim yok delerim dedim. Benim şekerim kendimi bildim bileli düşük şeker, aç kalınca elim ayağım titrer. Açken 50 lere düştüğü olabiliyor. Bu yüzden ben "yükleme" yapmaktan çekindim açıkçası. 1 tabak tatlı da yediğim oldu 1 kere ama sabah aç karına yemedim, tokluk şekerimi yükseltmişimdir yiyince en fazla.... Yalnız bu benim fikrim, herkes farklı düşünebilir.

Kızlar bunlar çok pahalı değil mi geçen eşim a101 den almıştı bir emzik ve biberon önceden kalan da car emzik biberon avent kaynatıp kullansam olur dimi
Avent alman sart mi canım gecen pasabahce yapmış migrosta gördüm 20 lira tanesi hemde cok şık alacaktim biraz daha bakayım dedim keske alsaymisim diyorum şimdi

Kızlar ayrıntılıda plesenta ön duvar yazıyor bu bir sorun teşkil ediyomu acaba ?? Bilgisi olan ??
Canm benim de öyle yazıyor rahim ağzını kapatmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor ilerleyen haftalarda yukarı da çıkabilir. Tek normal doğuma engel sezeryan olucaz benim aynı öyle yaziyor

Maşallah bebeğine canım. Aynen dikkat edersin biraz bende dunden beri azalttim meyveyi tatliyi tamamen kestim.hamur isi pilav vs yemiyordum zaten haftaya birdaha ölçüm yapicam açlık tokluk

Canm benim de öyle yazıyor rahim ağzını kapatmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor ilerleyen haftalarda yukarı da çıkabilir. Tek normal doğuma engel sezeryan olucaz benim aynı öyle yaziyor

Anladım canım bnm ilk bebeğim sezeryan olmuştu şimdi mecburi sezeryan olucam. Sezeryan sorun değil yeterki erken Doğum olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…