2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bunlar çok pahalı değil mi geçen eşim a101 den almıştı bir emzik ve biberon önceden kalan da car emzik biberon avent kaynatıp kullansam olur dimi

Cam kısmını kaynat emziğini de yeni al ucunu değiştir yani oldu sana yeni biberon:) benim kızımdan kalan plastik o yüzden yenisini aldım sırf bulunsun diye. 125lik avent 32 lira

kilon çok iyi aslında. ama çatlamak genetik bazı ciltler çok esnek ve nemli. bol bol yağla yinede zeytinyağ bebe yağı ne bulursan.

Kızlar kan sonuçlarımı aldim aclik sekerim 77. Ferritin düşük sadece 8 çıkmış. Diğer değerler normal kan ilacı içmeme rağmen niye ferritin düşük ve ferritin nasıl yükselir.
benim ferritin 4 e düşmüş. kadınlarda cok yaygın hemşire pekmez iç ama yanında limon suyu yada postakal suyuyla iç emilsin dedi. ilacını düzenli kullan demir ilacını. kırmızı et ye yanında c vitamini ile. benim durum daha fena napıcam bilmiyorum.

Anladım canım bnm ilk bebeğim sezeryan olmuştu şimdi mecburi sezeryan olucam. Sezeryan sorun değil yeterki erken Doğum olmasın
Yok canm ilişkiye girmiyoruz biz birde çok yürüyüş yapmıyorum dikkat ediyorum hiç kanamam olmadi ilk oğlumda da hiç kanamam olmadan atlattım plesantayi sezeryan oldum hicbir sıkıntı yaşamadım.insallah bunda da hicbir sıkıntı yaşamayız. Bende rüyamda hep erken dogum görüyorum zamanında saglikla alalim kucagimiza insallah

Canm ben 2 ay önce kan tahlilinde ferritin 12 çıkmış normal yani. Şimdi düşmüş ilaç aynı ilacı iciyorum demek ki doktorların son aylarda demir takviyesinin vermesinin nedeni bu bebek büyüdükçe kanımızı daha çok emiyor. Seninde kan ilacını 2ye çıkarsın doktor birde yeşil biberle iç ilacı. Senin baya düşükmüş canm ama ilaçla 1 ayda düzeltirsin olmadi kan iğnesi verselerdi sana

Allah korusun canım inşallah erken Doğum olmaz komplikasyonları çok fazla.

bnm genel sorunum zaten. bi de ilacı hiç içmedim şimdi yüklendim ilaca. inşallah bi an önce düzelir düzelmezse son haftalarda demir serumları var gecen hamılelıgımde takılmıstı onlardan takılcak yıne.

Allah korusun canım inşallah erken Doğum olmaz komplikasyonları çok fazla.
Ama canm rahim ağzını kapatmadığı için komplikasyonları çok yok erken doguma da sebep değil içini ferah tut doktor şükret ki rahim ağzını kapatmıyor dedi. Daha da yukarı çıkar dedi. 32.haftaya kadar çıkma ihtimali varmis

Ilacla yükselir canm içini ferah tut inşallah bende daha duzenli kullancam ilaçlarımı 2 ay sonra tekrar tahlil yaptircam o zaman inşallah çıkar. Demir önemli ben gibi sezeryan olanlar icin

Reactions: nix
Avent alman sart mi canım gecen pasabahce yapmış migrosta gördüm 20 lira tanesi hemde cok şık alacaktim biraz daha bakayım dedim keske alsaymisim diyorum şimdi
Yok canım illa su marka olacak die bisey yok bende ama markalara bakarken fazla odaklandim galiba evde var zaten avent biberon emzik kaynatıp kullanacam yenide 101 den bir biberon bir emzik almıştı eşim yeterli süt oldukça biberon kullanmak istemiyorum zaten kizimda da çok kullanmadim 1 yasında da bıraktık zaten

Ilacla yükselir canm içini ferah tut inşallah bende daha duzenli kullancam ilaçlarımı 2 ay sonra tekrar tahlil yaptircam o zaman inşallah çıkar. Demir önemli ben gibi sezeryan olanlar icin
benim ilk sezeryan 1. gece tansıyonum düşmüştü kansızlıktan bayılmıştım dr herkese kalk yürü dedi bana yerinden kalkma dedi kızılaydan kan istediler kan takviyesi almıstım. korkuyorum bu sefer de

Canım bende aç kalınca elim ayağım titriyor şeker olabilir mi acaba dedim çok anlamıyorum sence neden olur

Almiycam ben öncekileri kaynaticam yeni de aldık bi tane zaten emzik ikili 37/47 tl arası değişen fiyatlar var internette evkurda jokerde falan dun bakmistim biraz
emzik bende a 101 e geleni aldım canm 4 küsür liraydı tek emzik emsin de yine alırız ama o fiyatlar da da almam yani çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…