- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.121
Kızlar bunlar çok pahalı değil mi geçen eşim a101 den almıştı bir emzik ve biberon önceden kalan da car emzik biberon avent kaynatıp kullansam olur dimi
sagol canim iyi sonuç alırsın sende insallah :) dikkat edicez artık yapicak birsey yokMaşallah bebeğine canım. Aynen dikkat edersin biraz bende dunden beri azalttim meyveyi tatliyi tamamen kestim.hamur isi pilav vs yemiyordum zaten haftaya birdaha ölçüm yapicam açlık tokluk
kilon çok iyi aslında. ama çatlamak genetik bazı ciltler çok esnek ve nemli. bol bol yağla yinede zeytinyağ bebe yağı ne bulursan.Keşke bende catlamasam cildim çok kuru benim de ne yaparsam yapayım çatlak olur ilkinde göbeğimde hafif var basenler çatlak onda çok kilo almıştım belki ondan çatlatmıştır bunda henüz çok kilo alimin yok gibi benimde boy 1.65 kilo en son 61 di
benim ferritin 4 e düşmüş. kadınlarda cok yaygın hemşire pekmez iç ama yanında limon suyu yada postakal suyuyla iç emilsin dedi. ilacını düzenli kullan demir ilacını. kırmızı et ye yanında c vitamini ile. benim durum daha fena napıcam bilmiyorum.Kızlar kan sonuçlarımı aldim aclik sekerim 77. Ferritin düşük sadece 8 çıkmış. Diğer değerler normal kan ilacı içmeme rağmen niye ferritin düşük ve ferritin nasıl yükselir.
Aynen canım dikkat edelim biraz hersey yoluna girer isallahsagol canim iyi sonuç alırsın sende insallah :) dikkat edicez artık yapicak birsey yok
Yok canm ilişkiye girmiyoruz biz birde çok yürüyüş yapmıyorum dikkat ediyorum hiç kanamam olmadi ilk oğlumda da hiç kanamam olmadan atlattım plesantayi sezeryan oldum hicbir sıkıntı yaşamadım.insallah bunda da hicbir sıkıntı yaşamayız. Bende rüyamda hep erken dogum görüyorum zamanında saglikla alalim kucagimiza insallahAnladım canım bnm ilk bebeğim sezeryan olmuştu şimdi mecburi sezeryan olucam. Sezeryan sorun değil yeterki erken Doğum olmasın
Canm ben 2 ay önce kan tahlilinde ferritin 12 çıkmış normal yani. Şimdi düşmüş ilaç aynı ilacı iciyorum demek ki doktorların son aylarda demir takviyesinin vermesinin nedeni bu bebek büyüdükçe kanımızı daha çok emiyor. Seninde kan ilacını 2ye çıkarsın doktor birde yeşil biberle iç ilacı. Senin baya düşükmüş canm ama ilaçla 1 ayda düzeltirsin olmadi kan iğnesi verselerdi sanabenim ferritin 4 e düşmüş. kadınlarda cok yaygın hemşire pekmez iç ama yanında limon suyu yada postakal suyuyla iç emilsin dedi. ilacını düzenli kullan demir ilacını. kırmızı et ye yanında c vitamini ile. benim durum daha fena napıcam bilmiyorum.
Allah korusun canım inşallah erken Doğum olmaz komplikasyonları çok fazla.Yok canm ilişkiye girmiyoruz biz birde çok yürüyüş yapmıyorum dikkat ediyorum hiç kanamam olmadi ilk oğlumda da hiç kanamam olmadan atlattım plesantayi sezeryan oldum hicbir sıkıntı yaşamadım.insallah bunda da hicbir sıkıntı yaşamayız. Bende rüyamda hep erken dogum görüyorum zamanında saglikla alalim kucagimiza insallah
bnm genel sorunum zaten. bi de ilacı hiç içmedim şimdi yüklendim ilaca. inşallah bi an önce düzelir düzelmezse son haftalarda demir serumları var gecen hamılelıgımde takılmıstı onlardan takılcak yıne.Canm ben 2 ay önce kan tahlilinde ferritin 12 çıkmış normal yani. Şimdi düşmüş ilaç aynı ilacı iciyorum demek ki doktorların son aylarda demir takviyesinin vermesinin nedeni bu bebek büyüdükçe kanımızı daha çok emiyor. Seninde kan ilacını 2ye çıkarsın doktor birde yeşil biberle iç ilacı. Senin baya düşükmüş canm ama ilaçla 1 ayda düzeltirsin olmadi kan iğnesi verselerdi sana
Bencede baya pahalı bunlarKızlar bunlar çok pahalı değil mi geçen eşim a101 den almıştı bir emzik ve biberon önceden kalan da car emzik biberon avent kaynatıp kullansam olur dimi
Ama canm rahim ağzını kapatmadığı için komplikasyonları çok yok erken doguma da sebep değil içini ferah tut doktor şükret ki rahim ağzını kapatmıyor dedi. Daha da yukarı çıkar dedi. 32.haftaya kadar çıkma ihtimali varmisAllah korusun canım inşallah erken Doğum olmaz komplikasyonları çok fazla.
Ilacla yükselir canm içini ferah tut inşallah bende daha duzenli kullancam ilaçlarımı 2 ay sonra tekrar tahlil yaptircam o zaman inşallah çıkar. Demir önemli ben gibi sezeryan olanlar icinbnm genel sorunum zaten. bi de ilacı hiç içmedim şimdi yüklendim ilaca. inşallah bi an önce düzelir düzelmezse son haftalarda demir serumları var gecen hamılelıgımde takılmıstı onlardan takılcak yıne.
Almiycam ben öncekileri kaynaticam yeni de aldık bi tane zaten emzik ikili 37/47 tl arası değişen fiyatlar var internette evkurda jokerde falan dun bakmistim biraz240 lık olanı 47 lira ya aldım,bu emziklerde 55 civarı,toplu fiyatı hiç uygun gelmedi pahalı bence de
Yok canım illa su marka olacak die bisey yok bende ama markalara bakarken fazla odaklandim galiba evde var zaten avent biberon emzik kaynatıp kullanacam yenide 101 den bir biberon bir emzik almıştı eşim yeterli süt oldukça biberon kullanmak istemiyorum zaten kizimda da çok kullanmadim 1 yasında da bıraktık zatenAvent alman sart mi canım gecen pasabahce yapmış migrosta gördüm 20 lira tanesi hemde cok şık alacaktim biraz daha bakayım dedim keske alsaymisim diyorum şimdi
Aynen öyle yapicam canım bendeCam kısmını kaynat emziğini de yeni al ucunu değiştir yani oldu sana yeni biberon:) benim kızımdan kalan plastik o yüzden yenisini aldım sırf bulunsun diye. 125lik avent 32 lira
Badem yagi kullanıyordum bitince yenisini alana kadar kantoron yağı kullaniyorumkilon çok iyi aslında. ama çatlamak genetik bazı ciltler çok esnek ve nemli. bol bol yağla yinede zeytinyağ bebe yağı ne bulursan.
benim ilk sezeryan 1. gece tansıyonum düşmüştü kansızlıktan bayılmıştım dr herkese kalk yürü dedi bana yerinden kalkma dedi kızılaydan kan istediler kan takviyesi almıstım. korkuyorum bu sefer deIlacla yükselir canm içini ferah tut inşallah bende daha duzenli kullancam ilaçlarımı 2 ay sonra tekrar tahlil yaptircam o zaman inşallah çıkar. Demir önemli ben gibi sezeryan olanlar icin
Canım bende aç kalınca elim ayağım titriyor şeker olabilir mi acaba dedim çok anlamıyorum sence neden olurEvet canım ben sordum uygun mu diye, bu da başka bir yöntem diye konuştu Dr um. Ama bunu da sürekli yapacaksın, ben sürekli parmağımı delmek istemiyorum dersen de yükleme yaparız dedi. Benim acıdan şikayetim yok delerim dedim. Benim şekerim kendimi bildim bileli düşük şeker, aç kalınca elim ayağım titrer. Açken 50 lere düştüğü olabiliyor. Bu yüzden ben "yükleme" yapmaktan çekindim açıkçası. 1 tabak tatlı da yediğim oldu 1 kere ama sabah aç karına yemedim, tokluk şekerimi yükseltmişimdir yiyince en fazla.... Yalnız bu benim fikrim, herkes farklı düşünebilir.
emzik bende a 101 e geleni aldım canm 4 küsür liraydı tek emzik emsin de yine alırız ama o fiyatlar da da almam yani çok fazlaAlmiycam ben öncekileri kaynaticam yeni de aldık bi tane zaten emzik ikili 37/47 tl arası değişen fiyatlar var internette evkurda jokerde falan dun bakmistim biraz
240lık olana 1+ ay yazıyor 60lık olan yenidoğan için onu mu alsam naapsam bilemedim tecrübesizlik240 lık olanı 47 lira ya aldım,bu emziklerde 55 civarı,toplu fiyatı hiç uygun gelmedi pahalı bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?