2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar kan sonuçlarımı aldim aclik sekerim 77. Ferritin düşük sadece 8 çıkmış. Diğer değerler normal kan ilacı içmeme rağmen niye ferritin düşük ve ferritin nasıl yükselir.
kanım 14 dü benim yani gayet iyiydi demir ilacı da kullanıyordum ama sıpalar sağolsun iyi sömürüyorlar demek ki geçen ki tahlilde 12 ye düşmüş şimdi başka kan ilacı verdi sabah akşam içiyorum senin de 2 ye çıkarman gerekir madem.şekerin de iyi canm gğn içerisin de portakal suyu ve kivi tüket bari demir c vitaminiyle daha çok etki ediyor,yiyebiliyorsan ciğer ve yeşil mercimek te bolca tüket canm geçmiş olsun

240lık olana 1+ ay yazıyor 60lık olan yenidoğan için onu mu alsam naapsam bilemedim tecrübesizlik
evet canm 1 + tek delikli değil de 2 deliği var kullanabilirsin dediler ama bende şu en küçükler var ya 30 luk mu ney ondan da 1 tane alayım diyorum,benim aldığım bebeğin kafasından büyük olur :) sende küçük al istersen

kız biz hiç ilişkiye yasak getirmedik daha neyse doktor diyene kadar devam

60lık gördüm en küçük ilk başta onu alıyım diyorum, süt olmazsa mecbur biberon alımı detaylanıcak yine emzirmek için sonuna kadar çabalarım ama neyin noolcağı belli olmaz bir de sarılık döneminde mama takviyesi yapıyorlar.

emzik bende a 101 e geleni aldım canm 4 küsür liraydı tek emzik emsin de yine alırız ama o fiyatlar da da almam yani çok fazla
Bende almam canim cik pahali ona verene kadar cocugun baska ihtiyacini alirim zaten sık sık kaynatiyorum temiz olur Uzun sure emzik kullanımına karşı bir anneyim zaten kalabalık ortamda çok ağlarsa verirrm uykuya dalması kolay olur veririrm uyuyunca da geri alırım ağzından kizimda 1 yasında biraktiktrdim bunda da inşallah niyetin ayni

En çok korktugum bide o var bir hafta çocuk yolu gözledin her gün hastaneye gittim geldim inşallah bunda sarılık olmaz Rabbim meleklerimizi korusun inşallah

benim ilk sezeryan 1. gece tansıyonum düşmüştü kansızlıktan bayılmıştım dr herkese kalk yürü dedi bana yerinden kalkma dedi kızılaydan kan istediler kan takviyesi almıstım. korkuyorum bu sefer de
Sezeryanda 1 kilo kan gidiyomuş ortalama canm ondan 2 ay da çok kan takviyesi al bence olmadi dediğin gibi kan serumları al. Bu sefer daha bilinçli olursun doktor kan bulundursun önlem amaclı benimde plesantadan dolayi kanamam çok olabilir ondan korkuyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Reactions: nix
evet bende sırf sarılık olayından aldım yoksa sütüm hemen geliyor,sen küçük bi tane bulundur duruma göre alınır yine

240lık olana 1+ ay yazıyor 60lık olan yenidoğan için onu mu alsam naapsam bilemedim tecrübesizlik
120 lik normal canım aslında 240 ml sütü içme yaşı 2-3 anca ondada içerse hepsini tabi. ben 120 lik almıştım. emiyordu 1-2 kez mama veriyordum başlarda 30 cc sonra 60 cc mama yapıyordum. o yüzden 120 bana göre çok ideal.

Sagol cnm önerilerin için senin 3
Çocuk olmasına rağmen gayet iyi bence ferritinin şuan hangi kan ilacını kullaniyorsun ben bitkisel kan ilacı kullaniyorum kabızlık yapmasin diye sanirim onun bana bir etkisi yok. Bende değiştircem sanirim çok para vermiştim o ilaca ondan değiştirmek zoruma gidiyor

kız biz hiç ilişkiye yasak getirmedik daha neyse doktor diyene kadar devam
Kız valla maşallah zaten doguma ne kaldi doktor dese ne olacak siz gene devam edersinizbiz valla 1.aydan beri yapmıyoruz ilk oğlumda 7.aya kadar devamdı. Bunda korkuyoruz valla. Flört ediyor gibiyiz daha güzel oldu

En çok korktugum bide o var bir hafta çocuk yolu gözledin her gün hastaneye gittim geldim inşallah bunda sarılık olmaz Rabbim meleklerimizi korusun inşallah
amin canım hafif atlatması için elimden ne kadarı gelir bilmiyorum ama şimdiden okuyorum birşeyler. nuk'un emzikleri nasıl kullandınızmı hiç ?

Amway b 12 kullanmıştım bende fos çıkmıştı o kadar para ya,şimdi maltofer kullanıyorum

Kız valla maşallah zaten doguma ne kaldi doktor dese ne olacak siz gene devam edersinizbiz valla 1.aydan beri yapmıyoruz ilk oğlumda 7.aya kadar devamdı. Bunda korkuyoruz valla. Flört ediyor gibiyiz daha güzel oldu
bizim de ilkte doktor 32 de yasaklamıştı sanırım 36 da da doğurmuştum zatenikinci de doğuma kadr yasak yoktu canm,napalım adamlar da hamile değil ya yasak gelene kadar devam

Aynen canım sütümüz olurda bol bol emziririrz işallah gerek kalmaz ilk asamada biberona falan. Evde varsa aynen yeterli onlar bence

Bizdede yasak yok ama bizde yanaşmıyoruz pek bizde flört ediyor gibiyiz

120lik olanında doğal akış başlığı var fiyat araştırmasını tamamlayıp sipariş vericem teşekkürler :)

bizim de ilkte doktor 32 de yasaklamıştı sanırım 36 da da doğurmuştum zatenikinci de doğuma kadr yasak yoktu canm,napalım adamlar da hamile değil ya yasak gelene kadar devam
O zaman siz devam ben yasağı da kendim koydum birazda sırf bu yüzden 3.bebegi de yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…