2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bizdede yasak yok ama bizde yanaşmıyoruz pek bizde flört ediyor gibiyiz

O zaman siz devam ben yasağı da kendim koydum birazda sırf bu yüzden 3.bebegi de yapabilirim
Valla doktor yasaklanmadığı halde duran eşleri tebrik etmek lazımay canlar düşünün bir daha bebeiş8 inşallah Allah sizede de hayırlısıyla bi prenses verir 2 oğluş muhteşem miş bir de üstüne kız annesi olacağım için aceyip duygular içindeyim ben doğmamış kızımı aklıma gelince erkek milletinden kıskanıyorum

Canım bende aç kalınca elim ayağım titriyor şeker olabilir mi acaba dedim çok anlamıyorum sence neden olur

Dr daha iyi bir yorum yapacaktır canım. İstersen bir kan ver şeker ortalamana baksınlar. Ben düşük şekerin kontrollü olabildiğin sürece zararlı olduğunu düşünmüyorum. Az ve sık sık yemek ile dengeleniyor zaten. Ben bünyemi bildiğim için, sadece sabah şekerim çok düşükken, glikoz şurubu içip tavan yaptırmak istemedim.

Benimki bebeğe birsey olacak bana birsey olacak diye hic yanaşmıyor Amin canım isallah bizede nasip olur oglandan sonra kiz evlat:) Allah isteyen herkese versin

Ay insallah cnm sağlıklı 3.bebeğimiz de olur tabi kiz olsa çok güzel olur Allah izin verirse tabi ama 5 yıl sonra falan düşünmeye baslarım sanirim.anca vitamin depolarım dolsun oglusum güzelce büyüsün. Bende çok heyecanliyim ya ilk oğlumda hiç bilinçli degildi evlenir evlenmez olmuştu 24 yaşındaydım anlamamış gibiyim şimdi her şey daha farklı. Allah sag salim kucagimiza almayı nasip etsin insallah

240lık olana 1+ ay yazıyor 60lık olan yenidoğan için onu mu alsam naapsam bilemedim tecrübesizlik

Ben bundan aldım canım. İlk kızımda da hem bu hem 250'liği vardı. İkisi yetmişti. 250'lik çok ileriki zamanlarda lazım oluyor bana. Mama almazsa ilk kızım gibi, anca 2 yaşından sonra inek sütü içerken

Eklentiler

• 20181108_173536-1.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 43
çok sağol canım bilemedigim için bebeğe ne zamana kadar ne kadar biberon yeterli kafam karışıyor bazen. 125lik olanı çarşıdan mi aldın internetten mi

Ben de geçen gün Jokerde bunlara baktım baktım durdum. O zaman 1 tane 125 lik yetmiş miydi sana?

çok sağol canım bilemedigim için bebeğe ne zamana kadar ne kadar biberon yeterli kafam karışıyor bazen. 125lik olanı çarşıdan mi aldın internetten mi

Ben de geçen gün Jokerde bunlara baktım baktım durdum. O zaman 1 tane 125 lik yetmiş miydi sana?

Trendyol'dan aldım 32 liraya.
İlk kızımda bundan bir tane bir tane 250'liği ve buna benzer chicco'nun 125'liği vardı. Bu 3 biberon bize yetti de arttı bile çünkü kızım hiç mama içmedi. 7 aylıkken işe geri döndüm, sağdığım sütleri içirmek için kullandı annem, 2 yaşından sonra da bir süre inek sütünü biberon ile içti. Sonra bıraktı biberonu.

Selam kızlar biberonları konuşmuşsunuz galiba ben bu kez biberon almıycam hast. Cantama enjektor koyucam sütum gelmezse mamayi enjektorle vermek istiyorum diger cocuklarimda bilmedim emzik biberon aldim 4 ay emdi biraktilar cok uzuldum psikolojim i.bozdum bunda emme icgudusunü sadece bende yasasin istiyorum bir de insta da emziren anne var danismanlik yapiyor onda görmüştüm takip edin isterseniz cok guzel bilgiler veriyor

Benimki bebeğe birsey olacak bana birsey olacak diye hic yanaşmıyor Amin canım isallah bizede nasip olur oglandan sonra kiz evlat:) Allah isteyen herkese versin
amannn ben kocanın tripleriyle uğraşacağıma diyorum anlayışsız demek.ki benim herif..Aminnn canm isteyen herkese tattırsın inşallah

Aminnn canm inşallah,iki erkek + 1 erkek daha evin kraliçesisin şu durumda babalar da 2.de daha çok değişiyor babalığın daha çok farkına varıyorlar

Aminnn canm inşallah,iki erkek + 1 erkek daha evin kraliçesisin şu durumda babalar da 2.de daha çok değişiyor babalığın daha çok farkına varıyorlar
Zaten kraliceydim canm daha da kıdemim artacak desene. Mutfaktan cikamicam gibime geliyor 3 erkeği doyurmak zor sen daha iyi bilirsin sofradan kalkıp ben açım diyen var bizim.evde. sağlıklı olsunlar da varsın mutfakta yasayım.​

ama sürekli keyfi yere de emince sırt dayanmıyor canm emziğe alışsın bence 1 buçuk yaşına gelince de bıraktırıyorum biraz rahatıma düşkünüm sanırım

aa bilmem mi ufaklığımı bi görsen her sabah 2 yumurta yiyor bugün de pazarlık yapıyor yarın 3 tane yap diye 2 saat sonra yine açç,büyük oğlan desen pasta tarzına bayılır muhakkak yemek sonrası çay kahve yanı bişeyler ister kendimi aşcı gibi hissediyorum Canları sağ olsun seve seve yaparız inşallah kızım da öyle olur

Benim oğlanında iştahı yoktu omega 3 aldim onu veriyorum iştahı açıldı çok şükür şimdi doymuyor yemekten kalkıp acıktım diyor haydi kalk tekrar hazırla aman iştahı olsun da hazırlarım mutlu oluyorum ama her gün ne pisirsem stres yapıyor beni artık. Üstümde baskı yarattı oğlum okuldan gelir gelmez kapıda ne Yemeği var çok açım diyor. Kizin da abileri gibi olur cnm kalabalık aile guzel bir duygu bence.

Arkadaşlar foxda canan Karatay var. Hamileler için insülin direncinize baktırın diyor asla şeker yüklemesi yapmayın diyor. Sizler ne düşünüyorsunuz
Canım bu tek başına alınabilecek bi karar değil doktorunla konuşup kararlaştırmalısınız ben bu konuda Canan Karatay ı asla dinlemem çünkü kendisi bir kadın doğum doktoru değil bizim ve bebeğimiz için neyin doğru neyin yanlış olduğunu o bilemez sırf sağlıklı beslenmek adına şeker var diye tüm gebelere bu testi yasaklaması büyük bir hata insanların bebeklerinin hayatıyla oynaması çok yanlış gebelik şekeri riske atılabilecek bir şey değil yapılmadığı takdirde ya da şekeri olan annelerin neler yaşadıklarını bizzat gördüm okudum o yüzden asla kendi kafama göre karar vermem ilk gebeliğimde yaptırdım çıkmadı şimdi yine çıkmayacağı anlamına gelmiyor yine yaptırcam size tavsiyemem kararı doktorunuzla beraber verin hele şu Canan Karatay ı hiç dinlemeyin bence kadın kafayı şekerle unla tuzla bozmuş tabi bunlar benim düşüncem canım

Ne güzel canım çocukların yemek yemesi yiyen çocuklara bayılıyorum benimkide yer isallah ben şimdiden aşçı gibiyim eşim habire birsey ister kahvalti ayri yemek ayri cay yanina ayrı, alışkınım yeterki yesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…