2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
yer canm inşallah,iştahsız çocukları olan arkadaşlarımın söylediği birinw beddua edeceksen Allah iştahsız çocuk versin de diyolar

ohhh çok şükür yesin de tek.Cidden sabah ne yapsam öğlen okul arası eve geliyor ozaman ne yapsam akşama be pişirsem biri adını koysa yapmada sıkıntı yok ta iş ki ne pişireceğimizi bulsak,dün öğlene yarmalı yoğurt çorbası yapmıştım bugün de biraz kalmış iyi dedim okul arasında onu içsin beyimiz demez mi hergün aynı şeyi mi yiyecem

Aynen birde beğenmiyorlar hep alternatif seyler yapmaliyim yanina birde bir yedigini diger gün yemiyor. Allahtan esim yemek secmez ne yapsam yer. Beslenme saati yapiyorlar birde onu hazirla öğle yemegi ayri gelince ayri uyumadan once ayri. bebek olunca yemek isini nasil yapacam hic bilmiyorum buzluktakileri yicez sanirim bir süre. Dediğin gibi canm saglikli olsunlarda istahlari da olsun yeter ki yapariz. Istahsiz cocuk cok zor.

geçen bi kaçamak yaptım canm 175 e çıktı şekerim şuanda diyet e devam yarım kilo aldım,yarın belki dahiliye ye gidebilirim
Aa ciddimi dikkat etmen gerekiyor demek ki Allah esirgesin canim bence şeker yuklemesi yapilmali ya da evde olcum yapip.takip etmek malesef hamilelik şeker icin çok musait

Bu tebrikleri bende aliyim üzerime teşekkür ederim
Rabbim karşısına hep iyi insanlar çıkarsın bebelerimizin

Aa ciddimi dikkat etmen gerekiyor demek ki Allah esirgesin canim bence şeker yuklemesi yapilmali ya da evde olcum yapip.takip etmek malesef hamilelik şeker icin çok musait
çok zor ya o kadar yemek istediğim şeyler var ama yiyemiyorsun,yarın sorcam bakalım dahiliye doktoru ne derse onu yaparım yükleme yapar da düşük çıkarsa hemen kutlama yapacağım diye hayal kuruyorum

Ayyy masallahhh keskeee benim kizimda öyle olsa bi yumurtayı zor yediriyorum

geçen bi kaçamak yaptım canm 175 e çıktı şekerim şuanda diyet e devam yarım kilo aldım,yarın belki dahiliye ye gidebilirim
canım sana şeker yüklemesi yapıldımı? Benim gebelik şekeri çıktı ve diyetteyim.175yuksek benimde iki gün önce 233 ve 213 cıktı.cok dikkat ediyorum.

canım sana şeker yüklemesi yapıldımı? Benim gebelik şekeri çıktı ve diyetteyim.175yuksek benimde iki gün önce 233 ve 213 cıktı.cok dikkat ediyorum.
evet canm yapıldı 50 lik yüklemede 151 çıktı 100 lük yüklenecek,senin de yüksek çıkmış kaçlık yüklenmişti?

Ben hastaneye götürme amaçlı almamıştım canım aslında. İlk kızımı 2 yaşını 2 gün geçene kadar emzirdim çok şükür ilk anda sütüm gelmişti ama bunda belli olmaz. Olur ya sütüm olmazsa ani mama verme durumu olursa evde bir biberon bulunsun amacıyla aldım. İlk doğduğunda kullanmazsa, ilerde süt içsin; ne bilim, kuaföre gittiğimde babası sağdığım sütü içirsin falan
Yoksa ben de meme dışında bir şeyi emsin istemiyorum, hastanede mama vermek gerekirse enjektörle verirler.

yer canm inşallah,iştahsız çocukları olan arkadaşlarımın söylediği birinw beddua edeceksen Allah iştahsız çocuk versin de diyolar

Öyle bedduayı düşmanıma bile etmem

Ayyy masallahhh keskeee benim kizimda öyle olsa bi yumurtayı zor yediriyorum

Benim kızım 5 yaşını bitirmek üzere, daha 1 kaynamış yumurtayı eline alıp yemişliği yoktur veya 1 yağda yumurtayı. Ağzına alığında öğürüyor. Tadını sevmiyor ne denesem olmadı, ben de zorlamıyorum. Büyüyünce yesin napim

abovvvvv bi biz mi kudurukmuşuz

2 hamileliğimde de ilk aylardaki bulantı dönemlerini çıkarırsan biz de normal devam ettik yani:)
Normal doğum için son haftaya girildiğinde korunmasız ilişki tavsiye etmişti benim doktorum, test edildi onaylandı, işe yarıyor

Yok Yok bi siz değilsiniz. İlk 3 ay yasakladılar tüp bebek diye. Sonra serbest oldu bize Gerçi bebek büyüyünce şu aralar ben korkuyorum ama salı günü kocam sordu, Dr herhangi bir engel yok yola devam dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…