- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.181
yer canm inşallah,iştahsız çocukları olan arkadaşlarımın söylediği birinw beddua edeceksen Allah iştahsız çocuk versin de diyolarNe güzel canım çocukların yemek yemesi yiyen çocuklara bayılıyorum benimkide yer isallahben şimdiden aşçı gibiyim eşim habire birsey ister kahvalti ayri yemek ayri cay yanina ayrı, alışkınım yeterki yesinler
ohhh çok şükür yesin de tek.Cidden sabah ne yapsam öğlen okul arası eve geliyor ozaman ne yapsam akşama be pişirsem biri adını koysa yapmada sıkıntı yok ta iş ki ne pişireceğimizi bulsak,dün öğlene yarmalı yoğurt çorbası yapmıştım bugün de biraz kalmış iyi dedim okul arasında onu içsin beyimiz demez mi hergün aynı şeyi mi yiyecemBenim oğlanında iştahı yoktu omega 3 aldim onu veriyorum iştahı açıldı çok şükür şimdi doymuyor yemekten kalkıp acıktım diyor haydi kalk tekrar hazırla aman iştahı olsun da hazırlarım mutlu oluyorum ama her gün ne pisirsem stres yapıyor beni artık. Üstümde baskı yarattı oğlum okuldan gelir gelmez kapıda ne Yemeği var çok açım diyor. Kizin da abileri gibi olur cnm kalabalık aile guzel bir duygu bence.
Aynen birde beğenmiyorlar hep alternatif seyler yapmaliyim yanina birde bir yedigini diger gün yemiyor. Allahtan esim yemek secmez ne yapsam yer. Beslenme saati yapiyorlar birde onu hazirla öğle yemegi ayri gelince ayri uyumadan once ayri. bebek olunca yemek isini nasil yapacam hic bilmiyorum buzluktakileri yicez sanirim bir süre. Dediğin gibi canm saglikli olsunlarda istahlari da olsun yeter ki yapariz. Istahsiz cocuk cok zor.ohhh çok şükür yesin de tek.Cidden sabah ne yapsam öğlen okul arası eve geliyor ozaman ne yapsam akşama be pişirsem biri adını koysa yapmada sıkıntı yok ta iş ki ne pişireceğimizi bulsak,dün öğlene yarmalı yoğurt çorbası yapmıştım bugün de biraz kalmış iyi dedim okul arasında onu içsin beyimiz demez mi hergün aynı şeyi mi yiyecem
geçen bi kaçamak yaptım canm 175 e çıktı şekerim şuanda diyet e devam yarım kilo aldım,yarın belki dahiliye ye gidebilirimjeya canim sen diyet yapiyodun nasil.oldun kilo alimin durdu mu şeker seviyeni olcuyo musun
Hahah bencede iyi beddua olur gerçektenyer canm inşallah,iştahsız çocukları olan arkadaşlarımın söylediği birinw beddua edeceksen Allah iştahsız çocuk versin de diyolar
Aa ciddimi dikkat etmen gerekiyor demek ki Allah esirgesin canim bence şeker yuklemesi yapilmali ya da evde olcum yapip.takip etmek malesef hamilelik şeker icin çok musaitgeçen bi kaçamak yaptım canm 175 e çıktı şekerim şuanda diyet e devam yarım kilo aldım,yarın belki dahiliye ye gidebilirim
Bu tebrikleri bende aliyim üzerime teşekkür ederimValla doktor yasaklanmadığı halde duran eşleri tebrik etmek lazımay canlar düşünün bir daha bebeiş8 inşallah Allah sizede de hayırlısıyla bi prenses verir 2 oğluş muhteşem miş bir de üstüne kız annesi olacağım için aceyip duygular içindeyim ben doğmamış kızımı aklıma gelince erkek milletinden kıskanıyorum
çok zor ya o kadar yemek istediğim şeyler var ama yiyemiyorsun,yarın sorcam bakalım dahiliye doktoru ne derse onu yaparım yükleme yapar da düşük çıkarsa hemen kutlama yapacağım diye hayal kuruyorumAa ciddimi dikkat etmen gerekiyor demek ki Allah esirgesin canim bence şeker yuklemesi yapilmali ya da evde olcum yapip.takip etmek malesef hamilelik şeker icin çok musait
abovvvvv bi biz mi kudurukmuşuzBu tebrikleri bende aliyim üzerime teşekkür ederim
Rabbim karşısına hep iyi insanlar çıkarsın bebelerimizin
Ayyy masallahhh keskeee benim kizimda öyle olsa bi yumurtayı zor yediriyorumaa bilmem mi ufaklığımı bi görsen her sabah 2 yumurta yiyor bugün de pazarlık yapıyor yarın 3 tane yap diye 2 saat sonra yine açç,büyük oğlan desen pasta tarzına bayılır muhakkak yemek sonrası çay kahve yanı bişeyler ister kendimi aşcı gibi hissediyorumCanları sağ olsun seve seve yaparız inşallah kızım da öyle olur
Olsun canim sağliklı besleniyosun oyle düşünçok zor ya o kadar yemek istediğim şeyler var ama yiyemiyorsun,yarın sorcam bakalım dahiliye doktoru ne derse onu yaparım yükleme yapar da düşük çıkarsa hemen kutlama yapacağım diye hayal kuruyorum
canım sana şeker yüklemesi yapıldımı? Benim gebelik şekeri çıktı ve diyetteyim.175yuksek benimde iki gün önce 233 ve 213 cıktı.cok dikkat ediyorum.geçen bi kaçamak yaptım canm 175 e çıktı şekerim şuanda diyet e devam yarım kilo aldım,yarın belki dahiliye ye gidebilirim
evet canm yapıldı 50 lik yüklemede 151 çıktı 100 lük yüklenecek,senin de yüksek çıkmış kaçlık yüklenmişti?canım sana şeker yüklemesi yapıldımı? Benim gebelik şekeri çıktı ve diyetteyim.175yuksek benimde iki gün önce 233 ve 213 cıktı.cok dikkat ediyorum.
sakın sen yedirme canm o kendi yesin ozaman iştahları açılıyorAyyy masallahhh keskeee benim kizimda öyle olsa bi yumurtayı zor yediriyorum
Selam kızlar biberonları konuşmuşsunuz galiba ben bu kez biberon almıycam hast. Cantama enjektor koyucam sütum gelmezse mamayi enjektorle vermek istiyorum diger cocuklarimda bilmedim emzik biberon aldim 4 ay emdi biraktilar cok uzuldum psikolojim i.bozdum bunda emme icgudusunü sadece bende yasasin istiyorum bir de insta da emziren anne var danismanlik yapiyor onda görmüştüm takip edin isterseniz cok guzel bilgiler veriyor
yer canm inşallah,iştahsız çocukları olan arkadaşlarımın söylediği birinw beddua edeceksen Allah iştahsız çocuk versin de diyolar
Ayyy masallahhh keskeee benim kizimda öyle olsa bi yumurtayı zor yediriyorum
Yok Yok bi siz değilsiniz. İlk 3 ay yasakladılar tüp bebek diye. Sonra serbest oldu bizeabovvvvv bi biz mi kudurukmuşuz
abovvvvv bi biz mi kudurukmuşuz
Yok Yok bi siz değilsiniz. İlk 3 ay yasakladılar tüp bebek diye. Sonra serbest oldu bizeGerçi bebek büyüyünce şu aralar ben korkuyorum ama salı günü kocam sordu, Dr herhangi bir engel yok yola devam dedi...
2 hamileliğimde de ilk aylardaki bulantı dönemlerini çıkarırsan biz de normal devam ettik yani:)
Normal doğum için son haftaya girildiğinde korunmasız ilişki tavsiye etmişti benim doktorum, test edildi onaylandı, işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?