- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.201
Dogru sen çalisiyosun hem biberonu hem memeyi alması çok iyi olur gerci benim icinde iyi olur ama benim agzım yandiği icin bu kez boyle yapayım diyorumBen hastaneye götürme amaçlı almamıştım canım aslında. İlk kızımı 2 yaşını 2 gün geçene kadar emzirdim çok şükür ilk anda sütüm gelmişti ama bunda belli olmaz. Olur ya sütüm olmazsa ani mama verme durumu olursa evde bir biberon bulunsun amacıyla aldım. İlk doğduğunda kullanmazsa, ilerde süt içsin; ne bilim, kuaföre gittiğimde babası sağdığım sütü içirsin falan
Yoksa ben de meme dışında bir şeyi emsin istemiyorum, hastanede mama vermek gerekirse enjektörle verirler.
Öyle bedduayı düşmanıma bile etmem
Benim kızım 5 yaşını bitirmek üzere, daha 1 kaynamış yumurtayı eline alıp yemişliği yoktur veya 1 yağda yumurtayı. Ağzına alığında öğürüyor. Tadını sevmiyor ne denesem olmadı, ben de zorlamıyorum. Büyüyünce yesin napim
Bazen güzel oturuyor bizimle sofraya yiyor ama bazen deliriyorum o sofradan kalkana kadar hele bi kaç gündür her sofrada hadi kızım ye kızım yut su agzindakini kızım en son dayanamayip kalk su sofradan kızım cinnet geçiren gibi oluyorum ne yese kâr olarak görüyorum bazen de duygu sömürüsü yapıyorum :) sen yemek yiyince çok mutlu oluyorum buyumen içim hepsinden yemen lazim diyorum kavga çıkıyor hanımefendi zaten buyukmus ben ona küçük demisim falan kendi yokmuş gibi davraninca ise yarıyor amasakın sen yedirme canm o kendi yesin ozaman iştahları açılıyor
Sabur ediyor kizmiyorsan helal olsun sana ben delleniyorum bazen bazen de hic ses etmiyorum uzum harnup bal birer kaşık veriyorum çerez türü falan açığı kapatmaya çalışıyorum o şekildeBen hastaneye götürme amaçlı almamıştım canım aslında. İlk kızımı 2 yaşını 2 gün geçene kadar emzirdim çok şükür ilk anda sütüm gelmişti ama bunda belli olmaz. Olur ya sütüm olmazsa ani mama verme durumu olursa evde bir biberon bulunsun amacıyla aldım. İlk doğduğunda kullanmazsa, ilerde süt içsin; ne bilim, kuaföre gittiğimde babası sağdığım sütü içirsin falan
Yoksa ben de meme dışında bir şeyi emsin istemiyorum, hastanede mama vermek gerekirse enjektörle verirler.
Benim kızım 5 yaşını bitirmek üzere, daha 1 kaynamış yumurtayı eline alıp yemişliği yoktur veya 1 yağda yumurtayı. Ağzına alığında öğürüyor. Tadını sevmiyor ne denesem olmadı, ben de zorlamıyorum. Büyüyünce yesin napim
tekrar aç karnına yapıldı sukur bişey cıkmadıYani bu test her zaman aç karnına yapılır tok diyenlere şaşırdım şuan o nasıl oluyormuş acaba
Sabur ediyor kizmiyorsan helal olsun sana ben delleniyorum bazen bazen de hic ses etmiyorum uzum harnup bal birer kaşık veriyorum çerez türü falan açığı kapatmaya çalışıyorum o şekilde
şimdi asıl sorunumu da benim kan grubum 0 rh - eşimin ab + doktorum normalde doğumdan sonra sana koruyucu iğne yapacam bebeğin kan grubu + ise diyordu sonuç olarak bu ilk gebeliğim ve şimdiye kadar çok şükür herşey yolunda gitti fakat bugün dahiliye doktoruna devlet hastanesine gittim oda mutlaka bu iki hafta içinde koruyucu iğneni yaptırmalısın dedi kafam karıştı doktoruma güvenmelimiyim acaba yoksa riske atmayıp rh tesbiti yaptırsammıtekrar aç karnına yapıldı sukur bişey cıkmadı
Benimki son hafta hiç yaklaşmaz canım2 hamileliğimde de ilk aylardaki bulantı dönemlerini çıkarırsan biz de normal devam ettik yani:)
Normal doğum için son haftaya girildiğinde korunmasız ilişki tavsiye etmişti benim doktorum, test edildi onaylandı, işe yarıyor
Bence iğneyi yaptırmalı ve doktoruna guvenmelisin canım bende duymuştum öyle birşeyşimdi asıl sorunumu da benim kan grubum 0 rh - eşimin ab + doktorum normalde doğumdan sonra sana koruyucu iğne yapacam bebeğin kan grubu + ise diyordu sonuç olarak bu ilk gebeliğim ve şimdiye kadar çok şükür herşey yolunda gitti fakat bugün dahiliye doktoruna devlet hastanesine gittim oda mutlaka bu iki hafta içinde koruyucu iğneni yaptırmalısın dedi kafam karıştı doktoruma güvenmelimiyim acaba yoksa riske atmayıp rh tesbiti yaptırsammı
İyi canım çok sevindimtekrar aç karnına yapıldı sukur bişey cıkmadı
Ben hastaneye götürme amaçlı almamıştım canım aslında. İlk kızımı 2 yaşını 2 gün geçene kadar emzirdim çok şükür ilk anda sütüm gelmişti ama bunda belli olmaz. Olur ya sütüm olmazsa ani mama verme durumu olursa evde bir biberon bulunsun amacıyla aldım. İlk doğduğunda kullanmazsa, ilerde süt içsin; ne bilim, kuaföre gittiğimde babası sağdığım sütü içirsin falan
anlıyorum canm çok zor bi durum ama sen kendini yıprattıkca geri tepiyor,acıktın mı deme yemek yerken koy önüne hiç karışma sen kendi yemeğini ballandır,biraz çocuğun dan tabi ki ama biz ye derken iyice soğuyorlar,büyük oğlum bi dönem sıkıntılıydı ben yedirirdim hadi oğlum hadi oğlum sonunda da çıldıracam artık diyordum bi bıraktım şimdi de doymak bilmiyorlar.Inşalah düzelir senin ufaklığın daBazen güzel oturuyor bizimle sofraya yiyor ama bazen deliriyorum o sofradan kalkana kadar hele bi kaç gündür her sofrada hadi kızım ye kızım yut su agzindakini kızım en son dayanamayip kalk su sofradan kızım cinnet geçiren gibi oluyorum ne yese kâr olarak görüyorum bazen de duygu sömürüsü yapıyorum :) sen yemek yiyince çok mutlu oluyorum buyumen içim hepsinden yemen lazim diyorum kavga çıkıyor hanımefendi zaten buyukmus ben ona küçük demisim falan kendi yokmuş gibi davraninca ise yarıyor ama
canm ne konuştunuz tam olarak göremedim ama kan uyuşmazlığıysa biz de var ben a negatif eşim pozitif ilk hamileliğim de ilk aylarda tahlil yapıldı negatif çıkınca sorun yok 27.haftada uyuşmazlık iğnesi vurdular bebek doğunca da bakacağız pozitifse tekrar dedi,oğlum negatğf ti vurmadılar 2.oğlumda da aynı durum oldu 28 haftaydı sanırım gittiğimde vurdular doğdu ki oda negatif yine vurulmadımşimdi asıl sorunumu da benim kan grubum 0 rh - eşimin ab + doktorum normalde doğumdan sonra sana koruyucu iğne yapacam bebeğin kan grubu + ise diyordu sonuç olarak bu ilk gebeliğim ve şimdiye kadar çok şükür herşey yolunda gitti fakat bugün dahiliye doktoruna devlet hastanesine gittim oda mutlaka bu iki hafta içinde koruyucu iğneni yaptırmalısın dedi kafam karıştı doktoruma güvenmelimiyim acaba yoksa riske atmayıp rh tesbiti yaptırsammı
Canim çok iyi demekki sen şişmişsin ya sagliklı beslenme gibisi var mı bak halim yok yoruluyirm falan diyodun şimdi daha enerjik olacaksın 20 kilo ile falan degil belkide en fazla12 13 kilo ile kapatacaksın10 gün önce 68 8 olan ben bugün 66 9 bakalım şekerim ne olmuş inşallah iyi haberler alırım
Benimki son hafta hiç yaklaşmaz canımşimdi adam yaklaşmıyor gece yatarken aramıza yastık koyuyor kolu bacağı çarpar diye. Yoksa normal doğumu kolaylastiriyorsa iyimis yani
bizimki de yemiyor yumurta.bebekken yagda yaptigimdan biraz tadardi yine ama aylardir o ds yok. aman ben o kadar cok yermisim ki koyde yumurta kalmazmis,sonra bi alerji fln. hala da severim yumurtayi mesela ama hic de faydasini gormedim ben yani o kdr yemenin. ben de israr etmiyorum yerse biraz daha akli basina gelince kendi yesin. zaten olmazsa olmuyor
10 gün önce 68 8 olan ben bugün 66 9 bakalım şekerim ne olmuş inşallah iyi haberler alırım
evet canm ya şimdi cidden çok iyiyim hiç yorulmuyorum o ağırlıklarım hep gitti ama bi kol böreği ve incirli cevizli elmalı pasta yesemCanim çok iyi demekki sen şişmişsin ya sagliklı beslenme gibisi var mı bak halim yok yoruluyirm falan diyodun şimdi daha enerjik olacaksın 20 kilo ile falan degil belkide en fazla12 13 kilo ile kapatacaksın
ayni durumdayiz canim bende 10 gundur dikkat ediyorum 66 kusurlerdeydim suan 64 kusurlerdeyim , ama cok buyuk bir haksizlik bu ya ben hamilelik oncesi daha fazla yiyordum metabolizmama cok kızıyorum10 gün önce 68 8 olan ben bugün 66 9 bakalım şekerim ne olmuş inşallah iyi haberler alırım
aynen canm bende aynıydım normal de yer yer ne kilo alırdım ne sıkıntım vardı ama napalım bebecikler iyi olsunda sıkcaz dişimizi,senin kaç.çıkmıştı şekerinayni durumdayiz canim bende 10 gundur dikkat ediyorum 66 kusurlerdeydim suan 64 kusurlerdeyim , ama cok buyuk bir haksizlik bu ya ben hamilelik oncesi daha fazla yiyordum metabolizmama cok kızıyorum
Bence genede dıkkat et canım benim eşim yanaşmıyor doktor bize yasak koymadı ama 2 kere az az kanamam oldu adam artık uzak duruyor yanıYok Yok bi siz değilsiniz. İlk 3 ay yasakladılar tüp bebek diye. Sonra serbest oldu bizeGerçi bebek büyüyünce şu aralar ben korkuyorum ama salı günü kocam sordu, Dr herhangi bir engel yok yola devam dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?