2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Dogru sen çalisiyosun hem biberonu hem memeyi alması çok iyi olur gerci benim icinde iyi olur ama benim agzım yandiği icin bu kez boyle yapayım diyorum

sakın sen yedirme canm o kendi yesin ozaman iştahları açılıyor
Bazen güzel oturuyor bizimle sofraya yiyor ama bazen deliriyorum o sofradan kalkana kadar hele bi kaç gündür her sofrada hadi kızım ye kızım yut su agzindakini kızım en son dayanamayip kalk su sofradan kızım cinnet geçiren gibi oluyorum ne yese kâr olarak görüyorum bazen de duygu sömürüsü yapıyorum :) sen yemek yiyince çok mutlu oluyorum buyumen içim hepsinden yemen lazim diyorum kavga çıkıyor hanımefendi zaten buyukmus ben ona küçük demisim falan kendi yokmuş gibi davraninca ise yarıyor ama

Sabur ediyor kizmiyorsan helal olsun sana ben delleniyorum bazen bazen de hic ses etmiyorum uzum harnup bal birer kaşık veriyorum çerez türü falan açığı kapatmaya çalışıyorum o şekilde

Sabur ediyor kizmiyorsan helal olsun sana ben delleniyorum bazen bazen de hic ses etmiyorum uzum harnup bal birer kaşık veriyorum çerez türü falan açığı kapatmaya çalışıyorum o şekilde

Sabrımın sebebi şu, kızımın ağzına sürmediği şey çok azdır. Yumurta ve tek tek sebzeleri yemek olarak yemiyor ama sebzeleri topluca mercimek ile pişirip rondodan çektiğimde o yemyeşil, benim bile yemeyeceğim sebze çorbasını afiyetle yiyor. O yüzden sebzeleri de yemiyor saymıyorum. Bakliyatların hepsini, et grubunu (tavuk-balık-köfte-parça et), meyveleri, kuru yemiş ve çerezleri hiç ayırt etmeden yiyor. E şimdi böyle çocuğa sırf yumurta yemiyor diye kızarsam ayıp olur. Sabırla bekliyorum.
Ama günü gününü tutmuyor işte çocukların. 5 gün önce yarım levrek yiyen çocuk bu akşam 3 çinekopu yemedi 'yemiyor musun kızım?' Dedim 'hayır anne yemicem' dedi. 'Kalk o zaman' dedim aldım tabağını. Ara sıra çok iyi yiyor, ara sıra nerdeyse hiç yemiyor, ara sıra normal yiyor. Her şey için geçerli bu. İştahı oynak oluyor çocukların. Biz yetişkinler de öyleyiz, her gün aynı oranda her yemekten canımız çekmiyor, doğruya doğru. Elbette hoşuna gitmeyen şeyler olur insanın hayatta, her şey yemek içinmiş diye de hiçbir şeyi ayırt etmeden bulduğunu yemesini beklemiyorum zaten.
Doğduğundan beri damak tadı çok seçici kızımın. Mesela her zaman yaptığım çorbaya daha önce koymadığım bir baharat koyayım, anlardı. Ben yaptığımda tabak tabak yediği yemeği bir başkası, farklı şekilde, sevmediği bir malzemeyi katarak yapsın, beğenmediyse ağzına sürmez. 'Annem böyle yapmıyo' diye de çat diye söyler Gurme olacak diyorum benim kız
Ha bu arada 'her şeyi yiyor' falan deyince yanlış anlaşılmasın, 5 yaşını bitirecek, 15.4'de çakıldı kaldı kilosu. Benimki yiyip, yediğini inkar edenler cinsinden

tekrar aç karnına yapıldı sukur bişey cıkmadı
şimdi asıl sorunumu da benim kan grubum 0 rh - eşimin ab + doktorum normalde doğumdan sonra sana koruyucu iğne yapacam bebeğin kan grubu + ise diyordu sonuç olarak bu ilk gebeliğim ve şimdiye kadar çok şükür herşey yolunda gitti fakat bugün dahiliye doktoruna devlet hastanesine gittim oda mutlaka bu iki hafta içinde koruyucu iğneni yaptırmalısın dedi kafam karıştı doktoruma güvenmelimiyim acaba yoksa riske atmayıp rh tesbiti yaptırsammı

Benimki son hafta hiç yaklaşmaz canım şimdi adam yaklaşmıyor gece yatarken aramıza yastık koyuyor kolu bacağı çarpar diye. Yoksa normal doğumu kolaylastiriyorsa iyimis yani

Bence iğneyi yaptırmalı ve doktoruna guvenmelisin canım bende duymuştum öyle birşey

bizimki de yemiyor yumurta.bebekken yagda yaptigimdan biraz tadardi yine ama aylardir o ds yok. aman ben o kadar cok yermisim ki koyde yumurta kalmazmis,sonra bi alerji fln. hala da severim yumurtayi mesela ama hic de faydasini gormedim ben yani o kdr yemenin. ben de israr etmiyorum yerse biraz daha akli basina gelince kendi yesin. zaten olmazsa olmuyor

anlıyorum canm çok zor bi durum ama sen kendini yıprattıkca geri tepiyor,acıktın mı deme yemek yerken koy önüne hiç karışma sen kendi yemeğini ballandır,biraz çocuğun dan tabi ki ama biz ye derken iyice soğuyorlar,büyük oğlum bi dönem sıkıntılıydı ben yedirirdim hadi oğlum hadi oğlum sonunda da çıldıracam artık diyordum bi bıraktım şimdi de doymak bilmiyorlar.Inşalah düzelir senin ufaklığın da

canm ne konuştunuz tam olarak göremedim ama kan uyuşmazlığıysa biz de var ben a negatif eşim pozitif ilk hamileliğim de ilk aylarda tahlil yapıldı negatif çıkınca sorun yok 27.haftada uyuşmazlık iğnesi vurdular bebek doğunca da bakacağız pozitifse tekrar dedi,oğlum negatğf ti vurmadılar 2.oğlumda da aynı durum oldu 28 haftaydı sanırım gittiğimde vurdular doğdu ki oda negatif yine vurulmadım

Benimki son hafta hiç yaklaşmaz canım şimdi adam yaklaşmıyor gece yatarken aramıza yastık koyuyor kolu bacağı çarpar diye. Yoksa normal doğumu kolaylastiriyorsa iyimis yani

Valla o kadar ay sabretmiş olan birine "gel bak hem doğumu başlatıyormuş" dediğinde 'yok olmaz' diyeceğini sanmam hem amacımız da doğurmak değil mi

Biz isteyince değil kendi isteyince yiyecek nasıl olsa. Ben de ısrar etmem. Geri teptiğini kendimden biliyorum. Babam çocukken bana balık için o kadar baskı yaptı ki, 30 yaşında anca yemeye başlayabildim. Küçükken yemediğim bütün sebzeleri de yiyorum. İnsan sık sık damak tadı yeniliyor. Yemediği çok şeyi yiyecekler büyüyünce ben buna eminim.

10 gün önce 68 8 olan ben bugün 66 9 bakalım şekerim ne olmuş inşallah iyi haberler alırım

Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Canim çok iyi demekki sen şişmişsin ya sagliklı beslenme gibisi var mı bak halim yok yoruluyirm falan diyodun şimdi daha enerjik olacaksın 20 kilo ile falan degil belkide en fazla12 13 kilo ile kapatacaksın
evet canm ya şimdi cidden çok iyiyim hiç yorulmuyorum o ağırlıklarım hep gitti ama bi kol böreği ve incirli cevizli elmalı pasta yesem

10 gün önce 68 8 olan ben bugün 66 9 bakalım şekerim ne olmuş inşallah iyi haberler alırım
ayni durumdayiz canim bende 10 gundur dikkat ediyorum 66 kusurlerdeydim suan 64 kusurlerdeyim , ama cok buyuk bir haksizlik bu ya ben hamilelik oncesi daha fazla yiyordum metabolizmama cok kızıyorum

ayni durumdayiz canim bende 10 gundur dikkat ediyorum 66 kusurlerdeydim suan 64 kusurlerdeyim , ama cok buyuk bir haksizlik bu ya ben hamilelik oncesi daha fazla yiyordum metabolizmama cok kızıyorum
aynen canm bende aynıydım normal de yer yer ne kilo alırdım ne sıkıntım vardı ama napalım bebecikler iyi olsunda sıkcaz dişimizi,senin kaç.çıkmıştı şekerin

Yok Yok bi siz değilsiniz. İlk 3 ay yasakladılar tüp bebek diye. Sonra serbest oldu bize Gerçi bebek büyüyünce şu aralar ben korkuyorum ama salı günü kocam sordu, Dr herhangi bir engel yok yola devam dedi...
Bence genede dıkkat et canım benim eşim yanaşmıyor doktor bize yasak koymadı ama 2 kere az az kanamam oldu adam artık uzak duruyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…