2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet bak boyle okuyunca gayet doğru ben fazla şey bekliyorum galiba çocuktan ben doğdu dogalii uyku ve yemegine çok dikkat ederim garibim once ses çıkaramazmış demek ki dillendikce yemege yorumları da değişti önce bayılarak içtiği mercimek çorbasını bu aralar içmek istemiyor cevize bayilrdi bu aralar yemiyor neyseki bugün güne Güzel başladık

Canım bizde de kan uyuşmazlığı var ilk gebelikte 7 .ayda iğne yapıldı bana doğum sonrası tekrar yapıldı bende şuan gerek var mi yokmu gidince onu soracagim

Babasina kalsa hic bi şeyi yok çocuk daha ne yiyecek de bide benin gözüm den baksa değişkenlik gösteriyor durumu sabah güzel kahvalti ile başlasa o gün güzel devam ediyor kahvaltı yoksa gün içinde de neredeyse hic yok meyve türüyle geciştirir servis tabagina şekiller yapıyorum patates yumurta zeytin kasar falan o biraz dikkat çekiyor yiyor kilo olarak da çok zayıf değil ama yinede hep az yiyor gibi geliyor bana.

Selam kizlar gecelik ve pijama takimi alan var mi? Nerden aldiniz?
Daha almadım canım bizim burada bi mağazadan alıcam krem renk bi tane de normal bi pijama takımı alıcam LCWaikiki den

Hayırlı cumalar arkadaşlar 26 haftalık olduk biz ama tahlillerimde idrarda enfeksiyon ve protein çıktı ilaç verdi haftaya tekrar gelmemi istedi biraz endişelendim benim gibi aynı durumda olan varmı ?
Geçmiş olsun canım durumla ilgili bi fikrim yok inşallah ilaçlarla atlatırsın

ben trendyoldan aldım bi tane penye, diz altı,kısa kollu toz pembe. kollarında ve yakasında dantel detayı var pierre cardin marka 40 tlye indirimdeydi kargoda bedavaydı. burayada atmıştım o gün. onu aldım geldi tam istediğim gibi oldu. bi tanede eski doğumdan var geceliğim sabahlığım yeter bana. bu sefer pijama almıcam. gecen sefer hiç giymedim çünkü. sezeryandı. sürekli gelip alttan muayene ettiler kanama ne kdr diye baktılar pijama indir kaldır zor oluyo dikişinede gelmesin deyince dr hiç giymedim. kotonda da indirim var şuan pijama takımları çok güzel lohusalık değil günlük tabi.

Çocuklardan çoğu zaman çok fazla şey bekliyoruz. Bunu kabullenince işler kolaylaşıyor

Ankara'dayım ben. Sosyete pazarından aldım 10 numara 5 yıldız biz pijama takımı. Öyle yumuşak ve güzel ki hemen giyesim var

Hayırlı cumalar arkadaşlar 26 haftalık olduk biz ama tahlillerimde idrarda enfeksiyon ve protein çıktı ilaç verdi haftaya tekrar gelmemi istedi biraz endişelendim benim gibi aynı durumda olan varmı ?

Geçmiş olsun. Doktorun ne dedi? Protein kaçağı doğum yaklaşınca biraz sıkıntı yaratabilir belki ama ilaç vermiştir herhalde doktorun enfeksiyon için falan?

kotonda indirim var .0-3 ay dönem için bi kaç parça bişey aldım. 3 uzun kollu çıtlı badi, 2 patikli alt,1 tulum,1 alt üst takım 100 tl ye aldım.

Güle güle giysin canım bebeğin

Bende netten alicam da beden nasil.oluyor ben mesela normalde hamile kalmadan önce s beden giyiyordum simdi lohusa gecelik kac beden almalıyım

Valla sosyete pazari bizim burada da var mantikli ne kadara aldin

Evet hastane icin gecelik daha mantikli sezeryan oldugumuz icin ama evde pijama daha rahat olur. 40 lira da gayet iyiymis canm fiyat ben bakiyorum da hep 150 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…