- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.221
Canım ödem olmuş demekki işallah sekerinde iyi olmuştur10 gün önce 68 8 olan ben bugün 66 9 bakalım şekerim ne olmuş inşallah iyi haberler alırım
Bilmem artık canım doktor söylerse belki o zaman yanaşırValla o kadar ay sabretmiş olan birine "gel bak hem doğumu başlatıyormuş" dediğinde 'yok olmaz' diyeceğini sanmamhem amacımız da doğurmak değil mi
Evet bak boyle okuyunca gayet doğru ben fazla şey bekliyorum galiba çocuktan ben doğdu dogalii uyku ve yemegine çok dikkat ederim garibim once ses çıkaramazmış demek ki dillendikce yemege yorumları da değiştiSabrımın sebebi şu, kızımın ağzına sürmediği şey çok azdır. Yumurta ve tek tek sebzeleri yemek olarak yemiyor ama sebzeleri topluca mercimek ile pişirip rondodan çektiğimde o yemyeşil, benim bile yemeyeceğim sebze çorbasını afiyetle yiyor. O yüzden sebzeleri de yemiyor saymıyorum. Bakliyatların hepsini, et grubunu (tavuk-balık-köfte-parça et), meyveleri, kuru yemiş ve çerezleri hiç ayırt etmeden yiyor. E şimdi böyle çocuğa sırf yumurta yemiyor diye kızarsam ayıp olur. Sabırla bekliyorum.
Ama günü gününü tutmuyor işte çocukların. 5 gün önce yarım levrek yiyen çocuk bu akşam 3 çinekopu yemedi 'yemiyor musun kızım?' Dedim 'hayır anne yemicem' dedi. 'Kalk o zaman' dedim aldım tabağını. Ara sıra çok iyi yiyor, ara sıra nerdeyse hiç yemiyor, ara sıra normal yiyor. Her şey için geçerli bu. İştahı oynak oluyor çocukların. Biz yetişkinler de öyleyiz, her gün aynı oranda her yemekten canımız çekmiyor, doğruya doğru. Elbette hoşuna gitmeyen şeyler olur insanın hayatta, her şey yemek içinmiş diye de hiçbir şeyi ayırt etmeden bulduğunu yemesini beklemiyorum zaten.
Doğduğundan beri damak tadı çok seçici kızımın. Mesela her zaman yaptığım çorbaya daha önce koymadığım bir baharat koyayım, anlardı. Ben yaptığımda tabak tabak yediği yemeği bir başkası, farklı şekilde, sevmediği bir malzemeyi katarak yapsın, beğenmediyse ağzına sürmez. 'Annem böyle yapmıyo' diye de çat diye söylerGurme olacak diyorum benim kız
Ha bu arada 'her şeyi yiyor' falan deyince yanlış anlaşılmasın, 5 yaşını bitirecek, 15.4'de çakıldı kaldı kilosu. Benimki yiyip, yediğini inkar edenler cinsinden
Canım bizde de kan uyuşmazlığı var ilk gebelikte 7 .ayda iğne yapıldı bana doğum sonrası tekrar yapıldı bende şuan gerek var mi yokmu gidince onu soracagimşimdi asıl sorunumu da benim kan grubum 0 rh - eşimin ab + doktorum normalde doğumdan sonra sana koruyucu iğne yapacam bebeğin kan grubu + ise diyordu sonuç olarak bu ilk gebeliğim ve şimdiye kadar çok şükür herşey yolunda gitti fakat bugün dahiliye doktoruna devlet hastanesine gittim oda mutlaka bu iki hafta içinde koruyucu iğneni yaptırmalısın dedi kafam karıştı doktoruma güvenmelimiyim acaba yoksa riske atmayıp rh tesbiti yaptırsammı
Babasina kalsa hic bi şeyi yok çocuk daha ne yiyecek de bide benin gözüm den baksaanlıyorum canm çok zor bi durum ama sen kendini yıprattıkca geri tepiyor,acıktın mı deme yemek yerken koy önüne hiç karışma sen kendi yemeğini ballandır,biraz çocuğun dan tabi ki ama biz ye derken iyice soğuyorlar,büyük oğlum bi dönem sıkıntılıydı ben yedirirdim hadi oğlum hadi oğlum sonunda da çıldıracam artık diyordum bi bıraktım şimdi de doymak bilmiyorlar.Inşalah düzelir senin ufaklığın da
Daha almadım canım bizim burada bi mağazadan alıcam krem renk bi tane de normal bi pijama takımı alıcam LCWaikiki denSelam kizlar gecelik ve pijama takimi alan var mi? Nerden aldiniz?
Geçmiş olsun canım durumla ilgili bi fikrim yok inşallah ilaçlarla atlatırsınHayırlı cumalar arkadaşlar 26 haftalık olduk biz ama tahlillerimde idrarda enfeksiyon ve protein çıktı ilaç verdi haftaya tekrar gelmemi istedi biraz endişelendim benim gibi aynı durumda olan varmı ?
ben trendyoldan aldım bi tane penye, diz altı,kısa kollu toz pembe. kollarında ve yakasında dantel detayı var pierre cardin marka 40 tlye indirimdeydi kargoda bedavaydı. burayada atmıştım o gün. onu aldım geldi tam istediğim gibi oldu. bi tanede eski doğumdan var geceliğim sabahlığım yeter bana. bu sefer pijama almıcam. gecen sefer hiç giymedim çünkü. sezeryandı. sürekli gelip alttan muayene ettiler kanama ne kdr diye baktılar pijama indir kaldır zor oluyo dikişinede gelmesin deyince dr hiç giymedim. kotonda da indirim var şuan pijama takımları çok güzel lohusalık değil günlük tabi.Selam kizlar gecelik ve pijama takimi alan var mi? Nerden aldiniz?
İnşaallah canım çok sağolDaha almadım canım bizim burada bi mağazadan alıcam krem renk bi tane de normal bi pijama takımı alıcam LCWaikiki den
Geçmiş olsun canım durumla ilgili bi fikrim yok inşallah ilaçlarla atlatırsın
Evet bak boyle okuyunca gayet doğru ben fazla şey bekliyorum galiba çocuktan ben doğdu dogalii uyku ve yemegine çok dikkat ederim garibim once ses çıkaramazmış demek ki dillendikce yemege yorumları da değiştiönce bayılarak içtiği mercimek çorbasını bu aralar içmek istemiyor cevize bayilrdi bu aralar yemiyor neyseki bugün güne Güzel başladık
Selam kizlar gecelik ve pijama takimi alan var mi? Nerden aldiniz?
Hayırlı cumalar arkadaşlar 26 haftalık olduk biz ama tahlillerimde idrarda enfeksiyon ve protein çıktı ilaç verdi haftaya tekrar gelmemi istedi biraz endişelendim benim gibi aynı durumda olan varmı ?
kotonda indirim var .0-3 ay dönem için bi kaç parça bişey aldım. 3 uzun kollu çıtlı badi, 2 patikli alt,1 tulum,1 alt üst takım 100 tl ye aldım.
Bende netten alicam da beden nasil.oluyor ben mesela normalde hamile kalmadan önce s beden giyiyordum simdi lohusa gecelik kac beden almalıyımben trendyoldan aldım bi tane penye, diz altı,kısa kollu toz pembe. kollarında ve yakasında dantel detayı var pierre cardin marka 40 tlye indirimdeydi kargoda bedavaydı. burayada atmıştım o gün. onu aldım geldi tam istediğim gibi oldu. bi tanede eski doğumdan var geceliğim sabahlığım yeter bana. bu sefer pijama almıcam. gecen sefer hiç giymedim çünkü. sezeryandı. sürekli gelip alttan muayene ettiler kanama ne kdr diye baktılar pijama indir kaldır zor oluyo dikişinede gelmesin deyince dr hiç giymedim. kotonda da indirim var şuan pijama takımları çok güzel lohusalık değil günlük tabi.
Valla sosyete pazari bizim burada da var mantikli ne kadara aldinÇocuklardan çoğu zaman çok fazla şey bekliyoruz. Bunu kabullenince işler kolaylaşıyor
Ankara'dayım ben. Sosyete pazarından aldım 10 numara 5 yıldız biz pijama takımı. Öyle yumuşak ve güzel ki hemen giyesim var
Geçmiş olsun. Doktorun ne dedi? Protein kaçağı doğum yaklaşınca biraz sıkıntı yaratabilir belki ama ilaç vermiştir herhalde doktorun enfeksiyon için falan?
Güle güle giysin canım bebeğin
Evet hastane icin gecelik daha mantikli sezeryan oldugumuz icin ama evde pijama daha rahat olur. 40 lira da gayet iyiymis canm fiyat ben bakiyorum da hep 150 falanben trendyoldan aldım bi tane penye, diz altı,kısa kollu toz pembe. kollarında ve yakasında dantel detayı var pierre cardin marka 40 tlye indirimdeydi kargoda bedavaydı. burayada atmıştım o gün. onu aldım geldi tam istediğim gibi oldu. bi tanede eski doğumdan var geceliğim sabahlığım yeter bana. bu sefer pijama almıcam. gecen sefer hiç giymedim çünkü. sezeryandı. sürekli gelip alttan muayene ettiler kanama ne kdr diye baktılar pijama indir kaldır zor oluyo dikişinede gelmesin deyince dr hiç giymedim. kotonda da indirim var şuan pijama takımları çok güzel lohusalık değil günlük tabi.
lohusa sepeti diye bir siteden 3lu takım aldım. Bitanede elbiseli alicam sadece bakıyorum bendeSelam kizlar gecelik ve pijama takimi alan var mi? Nerden aldiniz?
Bende S giyiyordum M aldım canımBende netten alicam da beden nasil.oluyor ben mesela normalde hamile kalmadan önce s beden giyiyordum simdi lohusa gecelik kac beden almalıyım
ben xl aldım iyi oldu sonralara doğru baya şişicez hem ben dar şeylere gelemiyorum bunalıyorum yatarken. sende L alsan iyi olur sanki.Bende netten alicam da beden nasil.oluyor ben mesela normalde hamile kalmadan önce s beden giyiyordum simdi lohusa gecelik kac beden almalıyım
Evet gordum o siteyi pahali geldi bana ne kadar aldin sen cnmlohusa sepeti diye bir siteden 3lu takım aldım. Bitanede elbiseli alicam sadece bakıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?