- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.241
Evet bende pijamada ozellikle darlaniyorum genis olmasi gerek xl alsam cok genis gelir mi ki l alayim suan kotonda indirim var ordan alicam bir pijama takimi. Gerci kotonda sadece ust sadece alt var bende takım 50 lira sandim sevinmistim. En iyisi pazar sanirimben xl aldım iyi oldu sonralara doğru baya şişicez hem ben dar şeylere gelemiyorum bunalıyorum yatarken. sende L alsan iyi olur sanki.
https://www.koton.com/tr/kadin-baskili-pijama-takimi/p/9KLK79085MK260 şu takım 37 tl uzun kollularda takım olarak 44 ve 50 tl tabi ben bunu dogumdan sonra ev için giyerim diye düşündüm. ne tarz bişey istiyorun bilmiyorumEvet bende pijamada ozellikle darlaniyorum genis olmasi gerek xl alsam cok genis gelir mi ki l alayim suan kotonda indirim var ordan alicam bir pijama takimi. Gerci kotonda sadece ust sadece alt var bende takım 50 lira sandim sevinmistim. En iyisi pazar sanirim
zaten evde giyecegim gunluk pijamalarım var.emzirme icin kolay olsun diye dugmeli olsun istiyorum.ama gene de kotonda 100luk bir alisveris yaptim citcitli zibinlar cok uygundu buyuk ogluma da aldım. Kendime gene bir sey yokhttps://www.koton.com/tr/kadin-baskili-pijama-takimi/p/9KLK79085MK260 şu takım 37 tl uzun kollularda takım olarak 44 ve 50 tl tabi ben bunu dogumdan sonra ev için giyerim diye düşündüm. ne tarz bişey istiyorun bilmiyorum
Önden düğmeli normal pijama takimi sosyete pazarında bende gördüm hosumada gitti öyle bi şey alırım galiba giyemiyorum zaten hastanede giymek içim o yeterli olur evde pijama giyip yatacak kadar boş kalacağımı sanmıyorum olur da yatmaya vaktim olursa kısımdan kalma var onlarla takılirm :)Valla sosyete pazari bizim burada da var mantikli ne kadara aldin
Bende aldim bundan 1 aydır kıyafet yıkama derdi içindeyim ama hâlâ tık yok adanada havalar güzel gidiyor ay sonuna doğru yikarim galibaKızlar yakında Bebişlerin kıyafetleri yıkanamaya başlar:) benek deterjanı ve organik olarak iyi olan bu markaymış.Kullananlar memnun Migros ve rossmann da satılıyor.Bebeğin kıyafetlerini renklerine göre ayrı yıkayın diye herkes uyarıyor.ilk yıkama için 30 derece de 30 dakikalık program yeterliymiş.Deterjanı da ona göre az koysak yeterli olurmuş.Bilginize
İyi gözün aydın masallah bebise bizde pazartesi gidicez umarım bizimkide iyi gecerSlm kızlar ızne ayrıldım kac gündür de temizlik yeni bitti şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok cok şükür bebis 910 gr bizde böyle haberler
Bende ay sonunu bekliyorum bide herkes 32.haftada valizin hazır olsun ne olacağı belli olmaz diyor.Ama erken sanki 32.hafta ?Bende aldim bundan 1 aydır kıyafet yıkama derdi içindeyim ama hâlâ tık yok adanada havalar güzel gidiyor ay sonuna doğru yikarim galiba
Evet canm onden düğmeli pijamalar kullanisli oluyor ama kan cok bulasiyor cok sık degistiriliyor hastanede 2 ve 3 takim olsa iyi olut gibime geliyorÖnden düğmeli normal pijama takimi sosyete pazarında bende gördüm hosumada gitti öyle bi şey alırım galiba giyemiyorum zaten hastanede giymek içim o yeterli olur evde pijama giyip yatacak kadar boş kalacağımı sanmıyorum olur da yatmaya vaktim olursa kısımdan kalma var onlarla takılirm :)
Valla ben 32 de hazir yaparim cnn valizimi erken dogum riskim.de var ne olur olmaz o telasla unutulurBende ay sonunu bekliyorum bide herkes 32.haftada valizin hazır olsun ne olacağı belli olmaz diyor.Ama erken sanki 32.hafta ?
Valla sosyete pazari bizim burada da var mantikli ne kadara aldin
Slm kızlar ızne ayrıldım kac gündür de temizlik yeni bitti şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok cok şükür bebis 910 gr bizde böyle haberler
Kızlar yakında Bebişlerin kıyafetleri yıkanamaya başlar:) benek deterjanı ve organik olarak iyi olan bu markaymış.Kullananlar memnun Migros ve rossmann da satılıyor.Bebeğin kıyafetlerini renklerine göre ayrı yıkayın diye herkes uyarıyor.ilk yıkama için 30 derece de 30 dakikalık program yeterliymiş.Deterjanı da ona göre az koysak yeterli olurmuş.Bilginize
Önden düğmeli normal pijama takimi sosyete pazarında bende gördüm hosumada gitti öyle bi şey alırım galiba giyemiyorum zaten hastanede giymek içim o yeterli olur evde pijama giyip yatacak kadar boş kalacağımı sanmıyorum olur da yatmaya vaktim olursa kısımdan kalma var onlarla takılirm :)
kızlar 100 gr lık yükletmek çok zormuş aşırı tatlıydı içince bulatı uyku hali oldu
sonuçlar açlık 90
1.saat 168
2.saat 112
3.saat 84
hiç bişey yok dedi mutluluk tan ölebilirim
sağol canm çok şükür85'e aldım canım.
Gözün aydın
Benim de 68 günüm kaldı. Her günü sayıyorum artık
Bu sabun tozu kıyafetlerin rengini çok açıyor canım bilgin olsun. 2 yıkamada eskimiş bir görünüm alıyor.
Piyasada bir çok organik ürün var. Ben Mum's Greeen aldım. Çamaşır deterjanı-yumuşatıcı ve biberon temizleyici. Kargom çıktı bile, yarın gelir bir aksilik olmazsa.
Ben de önden düğmeli gömlek modeli üstü olandan aldım rahat rahat emziririm diye. Hastanede giyerim diye aldım zaten ben de onu. Normal doğurursam bunu da, eve geldiğim gibi giyer kıyafetlerimi otururum salona
İlkinde de yatmamıştım, ihtiyaç duymamıştım yani, o ağrıdan kurtulmanın gazıyla bir hayat enerjisi geliyor ki insana sorma gitsin
Gözün aydın canım çok çok sevindim.
Rahat rahat geçir artık kalan vakti.
aynen bende öyle 32 de herşey hazır olur :)Valla ben 32 de hazir yaparim cnn valizimi erken dogum riskim.de var ne olur olmaz o telasla unutulur
Sağol canım ilaç verdi bi hafta sonra gidicem inşaallah proteininde enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi bakalım inşaallah geçer kendimide hiç iyi hissetmiyorum zaten rabbim herkese şifa versin içindede banaÇocuklardan çoğu zaman çok fazla şey bekliyoruz. Bunu kabullenince işler kolaylaşıyor
Ankara'dayım ben. Sosyete pazarından aldım 10 numara 5 yıldız biz pijama takımı. Öyle yumuşak ve güzel ki hemen giyesim var
Geçmiş olsun. Doktorun ne dedi? Protein kaçağı doğum yaklaşınca biraz sıkıntı yaratabilir belki ama ilaç vermiştir herhalde doktorun enfeksiyon için falan?
Güle güle giysin canım bebeğin
170e aldim canımEvet gordum o siteyi pahali geldi bana ne kadar aldin sen cnm
ben ilk yikamayi hep sirkeyle yaparım ilk aldığım kiyafetleri bebeiginde öyle yapicam. Bir arkadaşım da bu deterjanı önerdi fakat tortulu birakiyormus çamaşırları düşük derecede kaynar suyla sulandirip öyle koyuyormus makinanın deterjan gözüne. Ben denemedim ama yazayım dedimKızlar yakında Bebişlerin kıyafetleri yıkanamaya başlar:) benek deterjanı ve organik olarak iyi olan bu markaymış.Kullananlar memnun Migros ve rossmann da satılıyor.Bebeğin kıyafetlerini renklerine göre ayrı yıkayın diye herkes uyarıyor.ilk yıkama için 30 derece de 30 dakikalık program yeterliymiş.Deterjanı da ona göre az koysak yeterli olurmuş.Bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?