2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ben xl aldım iyi oldu sonralara doğru baya şişicez hem ben dar şeylere gelemiyorum bunalıyorum yatarken. sende L alsan iyi olur sanki.
Evet bende pijamada ozellikle darlaniyorum genis olmasi gerek xl alsam cok genis gelir mi ki l alayim suan kotonda indirim var ordan alicam bir pijama takimi. Gerci kotonda sadece ust sadece alt var bende takım 50 lira sandim sevinmistim. En iyisi pazar sanirim

Son düzenleme:
https://www.koton.com/tr/kadin-baskili-pijama-takimi/p/9KLK79085MK260 şu takım 37 tl uzun kollularda takım olarak 44 ve 50 tl tabi ben bunu dogumdan sonra ev için giyerim diye düşündüm. ne tarz bişey istiyorun bilmiyorum

Kızlar yakında Bebişlerin kıyafetleri yıkanamaya başlar:) benek deterjanı ve organik olarak iyi olan bu markaymış.Kullananlar memnun Migros ve rossmann da satılıyor.Bebeğin kıyafetlerini renklerine göre ayrı yıkayın diye herkes uyarıyor.ilk yıkama için 30 derece de 30 dakikalık program yeterliymiş.Deterjanı da ona göre az koysak yeterli olurmuş.Bilginize

Eklentiler

• FFB18228-89EE-4A36-B0EA-88C427077388.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 38
Valla sosyete pazari bizim burada da var mantikli ne kadara aldin
Önden düğmeli normal pijama takimi sosyete pazarında bende gördüm hosumada gitti öyle bi şey alırım galiba giyemiyorum zaten hastanede giymek içim o yeterli olur evde pijama giyip yatacak kadar boş kalacağımı sanmıyorum olur da yatmaya vaktim olursa kısımdan kalma var onlarla takılirm :)

Bende aldim bundan 1 aydır kıyafet yıkama derdi içindeyim ama hâlâ tık yok adanada havalar güzel gidiyor ay sonuna doğru yikarim galiba

Bende aldim bundan 1 aydır kıyafet yıkama derdi içindeyim ama hâlâ tık yok adanada havalar güzel gidiyor ay sonuna doğru yikarim galiba
Bende ay sonunu bekliyorum bide herkes 32.haftada valizin hazır olsun ne olacağı belli olmaz diyor.Ama erken sanki 32.hafta ?

Evet canm onden düğmeli pijamalar kullanisli oluyor ama kan cok bulasiyor cok sık degistiriliyor hastanede 2 ve 3 takim olsa iyi olut gibime geliyor

Valla sosyete pazari bizim burada da var mantikli ne kadara aldin

85'e aldım canım.

Slm kızlar ızne ayrıldım kac gündür de temizlik yeni bitti şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok cok şükür bebis 910 gr bizde böyle haberler

Gözün aydın
Benim de 68 günüm kaldı. Her günü sayıyorum artık

Bu sabun tozu kıyafetlerin rengini çok açıyor canım bilgin olsun. 2 yıkamada eskimiş bir görünüm alıyor.
Piyasada bir çok organik ürün var. Ben Mum's Greeen aldım. Çamaşır deterjanı-yumuşatıcı ve biberon temizleyici. Kargom çıktı bile, yarın gelir bir aksilik olmazsa.

Ben de önden düğmeli gömlek modeli üstü olandan aldım rahat rahat emziririm diye. Hastanede giyerim diye aldım zaten ben de onu. Normal doğurursam bunu da, eve geldiğim gibi giyer kıyafetlerimi otururum salona
İlkinde de yatmamıştım, ihtiyaç duymamıştım yani, o ağrıdan kurtulmanın gazıyla bir hayat enerjisi geliyor ki insana sorma gitsin

kızlar 100 gr lık yükletmek çok zormuş aşırı tatlıydı içince bulatı uyku hali oldu
sonuçlar açlık 90
1.saat 168
2.saat 112
3.saat 84
hiç bişey yok dedi mutluluk tan ölebilirim

Gözün aydın canım çok çok sevindim.
Rahat rahat geçir artık kalan vakti.

sağol canm çok şükür

Merhaba arkdşlarr kasıklarımda ağrı var ne yapsam acaba bi öneris olan var mı 3 hafta once de boyle ağrım olmuştu doktor bebek ağırlaştı onun ağrısı demşti ve magnezyum takviyesine başlamıştı

Sağol canım ilaç verdi bi hafta sonra gidicem inşaallah proteininde enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi bakalım inşaallah geçer kendimide hiç iyi hissetmiyorum zaten rabbim herkese şifa versin içindede bana

ben ilk yikamayi hep sirkeyle yaparım ilk aldığım kiyafetleri bebeiginde öyle yapicam. Bir arkadaşım da bu deterjanı önerdi fakat tortulu birakiyormus çamaşırları düşük derecede kaynar suyla sulandirip öyle koyuyormus makinanın deterjan gözüne. Ben denemedim ama yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…