- 12 Haziran 2018
- 155
- 252
- 33
- 41
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.261
Selam kizlar gecelik ve pijama takimi alan var mi? Nerden aldiniz?
Ay hadi gözün aydın canım senin adına cok sevindim. Darisi bize isallah:)kızlar 100 gr lık yükletmek çok zormuş aşırı tatlıydı içince bulatı uyku hali oldu
sonuçlar açlık 90
1.saat 168
2.saat 112
3.saat 84
hiç bişey yok dedi mutluluk tan ölebilirim
Tamam canm bakiyorumSelam, ben Suwen'den gecelik, pijama takımı ve sabahlık aldım..
Şuan Trendyol'da baya bi indirim var oraya da bir bak istersen.
ben gecen seferde 32 de hazorlamıstım cantamı bu seferde öyle yaparım sanırımBende ay sonunu bekliyorum bide herkes 32.haftada valizin hazır olsun ne olacağı belli olmaz diyor.Ama erken sanki 32.hafta ?
ayy normal doğurmak ne güzel sezeryanla eve gelip hasta gibi yatmaya devam ediyosun. 10-15 gün ağrı dogru düzgün yatamıyosun dönemiyosun. eğilip kalkamıyosun85'e aldım canım.
Gözün aydın
Benim de 68 günüm kaldı. Her günü sayıyorum artık
Bu sabun tozu kıyafetlerin rengini çok açıyor canım bilgin olsun. 2 yıkamada eskimiş bir görünüm alıyor.
Piyasada bir çok organik ürün var. Ben Mum's Greeen aldım. Çamaşır deterjanı-yumuşatıcı ve biberon temizleyici. Kargom çıktı bile, yarın gelir bir aksilik olmazsa.
Ben de önden düğmeli gömlek modeli üstü olandan aldım rahat rahat emziririm diye. Hastanede giyerim diye aldım zaten ben de onu. Normal doğurursam bunu da, eve geldiğim gibi giyer kıyafetlerimi otururum salona
İlkinde de yatmamıştım, ihtiyaç duymamıştım yani, o ağrıdan kurtulmanın gazıyla bir hayat enerjisi geliyor ki insana sorma gitsin
Gözün aydın canım çok çok sevindim.
Rahat rahat geçir artık kalan vakti.
Hayırlı cumalar arkadaşlar 26 haftalık olduk biz ama tahlillerimde idrarda enfeksiyon ve protein çıktı ilaç verdi haftaya tekrar gelmemi istedi biraz endişelendim benim gibi aynı durumda olan varmı ?
bir kısmını hava gunesliyken yikattim bu deterjanla kuruttum hurcta su an çıkartıp utuluycem toz deterjan olduğu için kalıntı kalmasın diye 5 durulama yaptırdım 30 derece de misss gibi çıktıKızlar yakında Bebişlerin kıyafetleri yıkanamaya başlar:) benek deterjanı ve organik olarak iyi olan bu markaymış.Kullananlar memnun Migros ve rossmann da satılıyor.Bebeğin kıyafetlerini renklerine göre ayrı yıkayın diye herkes uyarıyor.ilk yıkama için 30 derece de 30 dakikalık program yeterliymiş.Deterjanı da ona göre az koysak yeterli olurmuş.Bilginize
Selam kizlar gecelik ve pijama takimi alan var mi? Nerden aldiniz?
Vallahi canım ben ilkinde 7.aya girdiğimde ne olur ne olmaz die cantam hazırdı bunda tembellik yapıyorum hazır değilimBende ay sonunu bekliyorum bide herkes 32.haftada valizin hazır olsun ne olacağı belli olmaz diyor.Ama erken sanki 32.hafta ?
Oncekinde yedek goturmustum ama hic kullanmadim hasta bezi goturuyirum o büyük olduğu için kıyafete çıkmadı hicEvet canm onden düğmeli pijamalar kullanisli oluyor ama kan cok bulasiyor cok sık degistiriliyor hastanede 2 ve 3 takim olsa iyi olut gibime geliyor
inşallah canm,çok teşekkür ederimAy hadi gözün aydın canım senin adına cok sevindim. Darisi bize isallah:)
Canımmm çok sevindim vallahi senin adina maşallah dikkat etmeye devam hem ödem gitti hem seker çıkmadı sorunsuzca devam edersiniz inşallahkızlar 100 gr lık yükletmek çok zormuş aşırı tatlıydı içince bulatı uyku hali oldu
sonuçlar açlık 90
1.saat 168
2.saat 112
3.saat 84
Allah razı olsun canm benim sevincimi görmen lazımdı,aslında yeme düzenim de daha iyi oldu sanki böyle devam ederim inşallah sadece arada kaçamak hakkım olurCanımmm çok sevindim vallahi senin adina maşallah dikkat etmeye devam hem ödem gitti hem seker çıkmadı sorunsuzca devam edersiniz inşallah
Keşke hayat enerjisinden olsa gelen gidenden pijama ile rahat edemiyorum bide doğalgaz yok evde mecbur soba kurup hepimiz dolusacaz o odaya gelenlerde ayni şekilde tabii bide erkek grubu gelmese esimi sıkı sıkı tembihliyorum kapıya sen bak geleni misafir odasina al klimayi ac85'e aldım canım.
Gözün aydın
Benim de 68 günüm kaldı. Her günü sayıyorum artık
Bu sabun tozu kıyafetlerin rengini çok açıyor canım bilgin olsun. 2 yıkamada eskimiş bir görünüm alıyor.
Piyasada bir çok organik ürün var. Ben Mum's Greeen aldım. Çamaşır deterjanı-yumuşatıcı ve biberon temizleyici. Kargom çıktı bile, yarın gelir bir aksilik olmazsa.
Ben de önden düğmeli gömlek modeli üstü olandan aldım rahat rahat emziririm diye. Hastanede giyerim diye aldım zaten ben de onu. Normal doğurursam bunu da, eve geldiğim gibi giyer kıyafetlerimi otururum salona
İlkinde de yatmamıştım, ihtiyaç duymamıştım yani, o ağrıdan kurtulmanın gazıyla bir hayat enerjisi geliyor ki insana sorma gitsin
Gözün aydın canım çok çok sevindim.
Rahat rahat geçir artık kalan vakti.
Gözün aydın canim cok sevindim incirli pastani yersin artikkızlar 100 gr lık yükletmek çok zormuş aşırı tatlıydı içince bulatı uyku hali oldu
sonuçlar açlık 90
1.saat 168
2.saat 112
3.saat 84
sağol canmGözün aydın canim cok sevindim incirli pastani yersin artik
Gözünaydın canm rahatlamisindir bende yarin yaptircam seker yuklemesiniAllah razı olsun canm benim sevincimi görmen lazımdı,aslında yeme düzenim de daha iyi oldu sanki böyle devam ederim inşallah sadece arada kaçamak hakkım olur
Gule gule kullan canm ne kadara aldinKızlar bebek arabası tavsiyesi yapıyım dedim o mu, bu mu, ay çok pahalıydı, ucuzdu, yok dandik, yok kaliteli derken uzun araştırma sonucu tercihimi yaptım aldım ve bugün geldi aşırı beğendim inanılmaz konforlu hafif ve kullanışlı portbebeyle katlanma özelliği kılıfı çok kaliteli ve dolgulu kumaşı var bebeğin yattacağı yerde pusette çok hafif ve kullanışlı incelemenizi tavsiye ederim elele allroad markası
Bende yarin yaptircam seker yuklemesini şimdi de ogluma pasta yapmistim ben de yesem bir sey olur mu sonucu yanlış etkiler mi.acaba cokta guzel duruyorsağol canmçok şükür ya herkesin şekeri olmasında çocukların ve hamilelerin hiç olmasın inş.şu süreçte hep şeker hastası çocuklar nasıl dayanıyor diye aklıma geldi Allah herkese şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?