- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.281
yeme canm ya geçen sefer ben akşamında o tarz şeyler yemiş tim içince de hiç hareket etmemiştim onlarmı etkiledi diye kendime kızıyorum ikinci defa ya gerek kalmasın sık dişini canmBende yarin yaptircam seker yuklemesini şimdi de ogluma pasta yapmistim ben de yesem bir sey olur mu sonucu yanlış etkiler mi.acaba cokta guzel duruyor
Kampayalı buldum tek kalmıştı 1300 TL’ye aldım normal fiyatı 1800 tl nette ama takip etmek lazım bazı internet mağazası yapıyor arada indirimGule gule kullan canm ne kadara aldin
aynı durumu dün gece yaşadım canm sanırım herşey normal :)Kızlar 1 saattir alttan vuran bir agri var. Sanki böyle bebek ordaymista cikacak gibi agri vajinam agriyo resmen normal mi sizde de oluyor mu?
sol tarafına doğru yat dinlen biraz canım bende de oluyorKızlar 1 saattir alttan vuran bir agri var. Sanki böyle bebek ordaymista cikacak gibi agri vajinam agriyo resmen normal mi sizde de oluyor mu?
Canım ben normalde s beden giyiyordum şimdi m almıştım ama bazılarının kalıpları geniş oluyor bakıp almakta fayda varBende netten alicam da beden nasil.oluyor ben mesela normalde hamile kalmadan önce s beden giyiyordum simdi lohusa gecelik kac beden almalıyım
Maşallah canım çok sevindimSlm kızlar ızne ayrıldım kac gündür de temizlik yeni bitti şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok cok şükür bebis 910 gr bizde böyle haberler
Canım benim oğlana doğdu doğalı hala kullanıyorum gayet memnunum sadece çok koymamak gerekiyor kısa programda çünkü çok köpürüyorKızlar yakında Bebişlerin kıyafetleri yıkanamaya başlar:) benek deterjanı ve organik olarak iyi olan bu markaymış.Kullananlar memnun Migros ve rossmann da satılıyor.Bebeğin kıyafetlerini renklerine göre ayrı yıkayın diye herkes uyarıyor.ilk yıkama için 30 derece de 30 dakikalık program yeterliymiş.Deterjanı da ona göre az koysak yeterli olurmuş.Bilginize
Ay hadi gözün aydın canım çok sevindim valla ama sen yine de dikkat et kuzum daha rahat geçirirsin hamileliğinikızlar 100 gr lık yükletmek çok zormuş aşırı tatlıydı içince bulatı uyku hali oldu
sonuçlar açlık 90
1.saat 168
2.saat 112
3.saat 84
hiç bişey yok dedi mutluluk tan ölebilirim
Tortu bırakmıyor bende sadece çok koyarsan durulaması zor oluyorben ilk yikamayi hep sirkeyle yaparım ilk aldığım kiyafetleri bebeiginde öyle yapicam. Bir arkadaşım da bu deterjanı önerdi fakat tortulu birakiyormus çamaşırları düşük derecede kaynar suyla sulandirip öyle koyuyormus makinanın deterjan gözüne. Ben denemedim ama yazayım dedim
Çok beğendim canım güle güle kullanınKızlar bebek arabası tavsiyesi yapıyım dedim o mu, bu mu, ay çok pahalıydı, ucuzdu, yok dandik, yok kaliteli derken uzun araştırma sonucu tercihimi yaptım aldım ve bugün geldi aşırı beğendim inanılmaz konforlu hafif ve kullanışlı portbebeyle katlanma özelliği kılıfı çok kaliteli ve dolgulu kumaşı var bebeğin yattacağı yerde pusette çok hafif ve kullanışlı incelemenizi tavsiye ederim elele allroad markası
Uzaninca gecti zaten bir ara bebek firlicak doğum sancisi sandim hic sanci yaşamayan sezeryanli olunca boyle oluyor sanirimaynı durumu dün gece yaşadım canm sanırım herşey normal :)
Evet uzanınca gecti cnm sagolasinsol tarafına doğru yat dinlen biraz canım bende de oluyor
Uzaninca gecti zaten bir ara bebek firlicak doğum sancisi sandim hic sanci yaşamayan sezeryanli olunca boyle oluyor sanirim
Ben normal doğurup 10 gün yatıp naz yapmayi düşünüyorumayy normal doğurmak ne güzel sezeryanla eve gelip hasta gibi yatmaya devam ediyosun. 10-15 gün ağrı dogru düzgün yatamıyosun dönemiyosun. eğilip kalkamıyosunbebeğe bile bakamıyosun 10 gün çünkü sen de bakıma muhtaçsın
Allah gule güle kullanmayi nasip etsinKızlar bebek arabası tavsiyesi yapıyım dedim o mu, bu mu, ay çok pahalıydı, ucuzdu, yok dandik, yok kaliteli derken uzun araştırma sonucu tercihimi yaptım aldım ve bugün geldi aşırı beğendim inanılmaz konforlu hafif ve kullanışlı portbebeyle katlanma özelliği kılıfı çok kaliteli ve dolgulu kumaşı var bebeğin yattacağı yerde pusette çok hafif ve kullanışlı incelemenizi tavsiye ederim elele allroad markası
açlık 101 1. st 155aynen canm bende aynıydım normal de yer yer ne kilo alırdım ne sıkıntım vardı ama napalım bebecikler iyi olsunda sıkcaz dişimizi,senin kaç.çıkmıştı şekerin
50 grlık mı yapıldı seninde biraz yüksek,şükür atlattım ben darısı sana inşaçlık 101 1. st 155
Nstye ne zamandan beri giriyorsun canm? Inşallah sağlıklı normal bir doğum yaşarsın en güzeli normal olanBen nedense korktuğum tedirgin olduğum zaman titriyorum nefesim kesilecek gibi oluyorum. Nst ye ilk bağlandığım zaman ölüyorum sandım. O yüzden sancı ve doğum beni çok korkutuyor ama normal doğum istiyorum. Benim alttan vurmalar sancılar hep oluyor ama kansızlık yüzünden sanırım
Bende netten alicam da beden nasil.oluyor ben mesela normalde hamile kalmadan önce s beden giyiyordum simdi lohusa gecelik kac beden almalıyım
Aynen canm haklisin sezeryanda şişlik uzun süre kaliyorCanim alacagin urum lohusa kategorisindeyse hamilelik oncesi bedenine gore alicaksin. Ben normalde s beden giyiyordum, lohusa da s almistim ilk kizimda o bile bol gelmisti. Ayni gebe kiyafetleri gibi oluyor lihusa kiyafetleri de. Ama normal pijama gecelik alacaksan eger 2 beden buyuk almanda fayda var, bir de sezeryan olacaksin, dogum sonrasi sislik odem falan oluyor malum.
@engteacher86 çoğu kişi iyi yazmış bilemedim şimdi senin yazdığın markayı sa duydum hangi siteden aldın ürünleri uygunsa bende bakıyım sen Ankara’da mı yaşıyordun?
ayy normal doğurmak ne güzel sezeryanla eve gelip hasta gibi yatmaya devam ediyosun. 10-15 gün ağrı dogru düzgün yatamıyosun dönemiyosun. eğilip kalkamıyosunbebeğe bile bakamıyosun 10 gün çünkü sen de bakıma muhtaçsın
Oncekinde yedek goturmustum ama hic kullanmadim hasta bezi goturuyirum o büyük olduğu için kıyafete çıkmadı hic
Keşke hayat enerjisinden olsa gelen gidenden pijama ile rahat edemiyorum bide doğalgaz yok evde mecbur soba kurup hepimiz dolusacaz o odaya gelenlerde ayni şekilde tabii bide erkek grubu gelmese esimi sıkı sıkı tembihliyorum kapıya sen bak geleni misafir odasina al klimayi ac
Kızlar 1 saattir alttan vuran bir agri var. Sanki böyle bebek ordaymista cikacak gibi agri vajinam agriyo resmen normal mi sizde de oluyor mu?
Ben normal doğurup 10 gün yatıp naz yapmayi düşünüyorum
kızlar calsiyum ne kullanıyorsun bana yazdı bugün doktor ama içeriğinde ancak doktor gözetiminde kullanılabilir,kalsiyum oranının uzun süreli artışı bebekte zeka ve beden gelişime geriliğine kalp damarlarında daralmaya neden olabilir yazıyor, adı calcimax içmesem mi huylandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?