2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende yarin yaptircam seker yuklemesini şimdi de ogluma pasta yapmistim ben de yesem bir sey olur mu sonucu yanlış etkiler mi.acaba cokta guzel duruyor
yeme canm ya geçen sefer ben akşamında o tarz şeyler yemiş tim içince de hiç hareket etmemiştim onlarmı etkiledi diye kendime kızıyorum ikinci defa ya gerek kalmasın sık dişini canm

Kızlar ben gecelik aldım takım değil sadece tek parça.Yeni evli olduğum için çeyizimde ki pijama takımı ve sabahlığı kullanırım dedim Onun haricinde günlük pijama takımlarım var ama gecelik yine alsam mı? Düğmeli değil benim ki önde meme kısımlarında delikler var

Bende netten alicam da beden nasil.oluyor ben mesela normalde hamile kalmadan önce s beden giyiyordum simdi lohusa gecelik kac beden almalıyım
Canım ben normalde s beden giyiyordum şimdi m almıştım ama bazılarının kalıpları geniş oluyor bakıp almakta fayda var

Slm kızlar ızne ayrıldım kac gündür de temizlik yeni bitti şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok cok şükür bebis 910 gr bizde böyle haberler
Maşallah canım çok sevindim

Canım benim oğlana doğdu doğalı hala kullanıyorum gayet memnunum sadece çok koymamak gerekiyor kısa programda çünkü çok köpürüyor

kızlar 100 gr lık yükletmek çok zormuş aşırı tatlıydı içince bulatı uyku hali oldu
sonuçlar açlık 90
1.saat 168
2.saat 112
3.saat 84
hiç bişey yok dedi mutluluk tan ölebilirim
Ay hadi gözün aydın canım çok sevindim valla ama sen yine de dikkat et kuzum daha rahat geçirirsin hamileliğini

Tortu bırakmıyor bende sadece çok koyarsan durulaması zor oluyor

Çok beğendim canım güle güle kullanın

Uzaninca gecti zaten bir ara bebek firlicak doğum sancisi sandim hic sanci yaşamayan sezeryanli olunca boyle oluyor sanirim

Ben nedense korktuğum tedirgin olduğum zaman titriyorum nefesim kesilecek gibi oluyorum. Nst ye ilk bağlandığım zaman ölüyorum sandım. O yüzden sancı ve doğum beni çok korkutuyor ama normal doğum istiyorum. Benim alttan vurmalar sancılar hep oluyor ama kansızlık yüzünden sanırım

Ben normal doğurup 10 gün yatıp naz yapmayi düşünüyorum

Allah gule güle kullanmayi nasip etsin

kızlar calsiyum ne kullanıyorsun bana yazdı bugün doktor ama içeriğinde ancak doktor gözetiminde kullanılabilir,kalsiyum oranının uzun süreli artışı bebekte zeka ve beden gelişime geriliğine kalp damarlarında daralmaya neden olabilir yazıyor, adı calcimax içmesem mi huylandım

Nstye ne zamandan beri giriyorsun canm? Inşallah sağlıklı normal bir doğum yaşarsın en güzeli normal olan

Bende netten alicam da beden nasil.oluyor ben mesela normalde hamile kalmadan önce s beden giyiyordum simdi lohusa gecelik kac beden almalıyım

Canim alacagin urum lohusa kategorisindeyse hamilelik oncesi bedenine gore alicaksin. Ben normalde s beden giyiyordum, lohusa da s almistim ilk kizimda o bile bol gelmisti. Ayni gebe kiyafetleri gibi oluyor lihusa kiyafetleri de. Ama normal pijama gecelik alacaksan eger 2 beden buyuk almanda fayda var, bir de sezeryan olacaksin, dogum sonrasi sislik odem falan oluyor malum.

Aynen canm haklisin sezeryanda şişlik uzun süre kaliyor

@engteacher86 çoğu kişi iyi yazmış bilemedim ‍ şimdi senin yazdığın markayı sa duydum hangi siteden aldın ürünleri uygunsa bende bakıyım sen Ankara’da mı yaşıyordun?

yesilanne.com canım site. Fiyatları uygun bence. Bir bak istersen. Evet Ankara'da yaşıyorum

Yani ağrı acı dersen normal doğumda da vajina bölgesindeki dikişler bir süre ağrı sızı yapıyor, orası doğru. Hatta doğumdan sonra 'mümkün değil bu ağrıların geçmesi ve eşimle tekrar normal hayatımıza dönmemiz' demiştim ama her şey geçiyor, acı unutuluyor, fiziksel şeyler iyileşiyor. Yoksa 2.'yi yapabilir mi insan?
Ama tabi ameliyata benzemez. Dediğim gibi eve geldim, duş aldım, direk salona oturdum. Gidip yatsana odana di mi? Manyaklık işte

Oncekinde yedek goturmustum ama hic kullanmadim hasta bezi goturuyirum o büyük olduğu için kıyafete çıkmadı hic

Ben de yedeksiz gitmiştim ilk doğumda. Bir tane elbise gecelik götürmüştüm sadece. Hiç de çıkmadı dediğin gibi, çünkü hasta bezi vardı.

Allahtan yakınımızda akraba hiç yok eş dost da çok az var. Doğum sonrası yangından mal kaçırır gibi ziyaretlere sinir oluyorum. Anne acısıyla mı uğraşsın, çocuğuna mı baksın, misafirler mi uğraşsın

Kızlar 1 saattir alttan vuran bir agri var. Sanki böyle bebek ordaymista cikacak gibi agri vajinam agriyo resmen normal mi sizde de oluyor mu?

Bende sürekli oluyor o ya
Aşağıya doğru vuruyor hep neresiyse artık o vurduğu yeri. Eşime diyorum Allahtan kese sağlam, patlatacak vururken

Ben normal doğurup 10 gün yatıp naz yapmayi düşünüyorum

Bu sefer ben de yapcam onu. İlk seferinde ki gibi kahramanlığa gerek yok

Osteozinc kullanıyorum canım ben. Magnezyum ve çinkosu daha yoğun az bir kalsiyum eklemesi de var içinde. Ama senin dediğin şeyi hiç duymamıştım. Çocuk zaten vücudumuzdan kullanıyor kalsiyumu, e bize de lazım kendi kemik sağlığımız için. Bunlara gittikten sonra geriye bir şey kalıyor mudur ki

Ilk dogumsa ben de hemen oturmustum salona, hic yatmadim, az naz yapmak iyidir, bu sefer sonuna kadar kullanmayi planliyorum bakalim becerebilirsem. Ben de hastanede kulot seklinde olan hasta bezlerinden kullanmistim, tasma vs olmamiati, hem pijama hem gecelik goturmustum, ikisini de kullandim. Ilk baslarda gecelik daha rahat oluyor sanki, acip bakiyorlar malum. Ayyhh artik dogursak da rahatlasak dicem de 3 ayim var daha. Saglikla gelsin o gunler insaallah. Ben de bi anda cok kilo aldim. 54 le baslayip 51.5 a indim. Simdi 57.5 geliyorum. Baslangic kiloma gore 3.5 kilo ideal duruyor ama, eksinin ustune sayinca 6 kilo fazla gibi geliyor bana sanki, siskinlik de var gibi hissediyorum, ama asiri istahliyim, hem cok tuzlu hem cok ekmekli hem de asiri sagliksiz besleniyorum. Su yeme icme konusu hep zor gelmistir bana, yani bogazi tutma konusunda. Yemek icin yasiyor gibiyim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…