2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bilmem kş canm reçeteyi okuyunca eşim direk atıyoruz kullanmayacaksın dedi

İlk bebeğimde bunu kullandım çok memnundum yine bundan aldım en doğalı en organiği

Nstye ne zamandan beri giriyorsun canm? Inşallah sağlıklı normal bir doğum yaşarsın en güzeli normal olan

23 haftalıkken kasılmalarım çok olunca alttan elle muayene yapıldı ve Nst ye bağladılar ama her şey normaldi. Elle muayene yapılınca doktor sormuyor mu normalde? Doktor parmağı ile muayene yaptı

gerçektenmi ben 1 beden büyük aldım önceden l giyiyordum xl sipariş ettim

magnorm kullanıyorum canım

iyi günlerde giysin kuzu
sağolun canlar
Ya çok güzeller benim beğendiğim tulumdan almış :))
yeni acilan bir bebek magazasi vardi gezme amacli gittik hepsi cok uygundu dayanamayıp aldik hangisi istediğin canım
Bende kalkarım diye düşünüyordum eltim tam 30 gun yatti kalkmadı yatağından el bebek gül bebek baktilar banada 10 gün bakiversinler ne olacak

23 haftalıkken kasılmalarım çok olunca alttan elle muayene yapıldı ve Nst ye bağladılar ama her şey normaldi. Elle muayene yapılınca doktor sormuyor mu normalde? Doktor parmağı ile muayene yaptı
Genelde 36 'dan sonra yapıyorlar parmak ile çatı kontrolünü ama senin baya erken olmuş kasılmam var diyince açılmaya bakmışlardır

Kizlar ben 40 gun yattim valla tek bebegi emzirdim biraz yürüyüş yaptim annem kaynanam esim hep baktı bana sağolsunlar biraz da canım kıymetlidir ama şuan sanirim hemen ayağa kalkarım oğlum için onun dersleri beslenmesi başkası benim gibi ilgilenemez. O.yuzden size tavsiyem ilk bebeğiniz ise bol bol yatin bebeğiniz uyuduğu an uyuyun.misafirlerde bir zahmet 40 'dan sonra gelsin ya

Becerirsin isallah bu sefer yatıp naz yapmayı en doğal hakkı valla bende normalde sen gibiyim cevreden görünce benim neyim eksik diyorumBirde esime dedim doğumda bilezikle cicegimi çikolatamı almadan gelme sakın dedimAdam diyor düğünde birsey istemedin bu ne şimdi Bende acısını çıkarıyorum dedim

Valla bende öyle bakım istiyorum ama benim anne olmadığı için belki esde yanimda olmayabilir 10 güne bile raziyim

ilk doğumum yine şubat tı 1 haftalıkken naz mı yapıyorlar demesinler diye kalktım süpürge tutmaya çalıştım,çarşılara çıktım kış günü,bebeği yıkıyacaklarında su kovasını ben taşıdım içeri,sarılık oldu 2 gün refakatçı koltuğunda oturdum sonuç 20 gün sonra patlayan dikişler amann diyim kıymetinizi bilin 2.de hiç incitmedim kendimi hiç sıkıntı yaşamadım bunda da Allah büyüktür inş.yine yatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…