- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.301
Çok beğendim canım güle güle kullanın
Sağolun kızlar teşekkür ederim etrafınızda büyük bebek mağazası varsa bu modele bakın çok duyulmamış bu marka model ama cidden kaliteli ben civilin internetten sitesinden aldımAllah gule güle kullanmayi nasip etsin
bilmem kş canm reçeteyi okuyunca eşim direk atıyoruz kullanmayacaksın dediyesilanne.com canım site. Fiyatları uygun bence. Bir bak istersen. Evet Ankara'da yaşıyorum
Yani ağrı acı dersen normal doğumda da vajina bölgesindeki dikişler bir süre ağrı sızı yapıyor, orası doğru. Hatta doğumdan sonra 'mümkün değil bu ağrıların geçmesi ve eşimle tekrar normal hayatımıza dönmemiz' demiştim ama her şey geçiyor, acı unutuluyor, fiziksel şeyler iyileşiyor. Yoksa 2.'yi yapabilir mi insan?
Ama tabi ameliyata benzemez. Dediğim gibi eve geldim, duş aldım, direk salona oturdum. Gidip yatsana odana di mi? Manyaklık işte
Ben de yedeksiz gitmiştim ilk doğumda. Bir tane elbise gecelik götürmüştüm sadece. Hiç de çıkmadı dediğin gibi, çünkü hasta bezi vardı.
Allahtan yakınımızda akraba hiç yok eş dost da çok az var. Doğum sonrası yangından mal kaçırır gibi ziyaretlere sinir oluyorum. Anne acısıyla mı uğraşsın, çocuğuna mı baksın, misafirler mi uğraşsın
Bende sürekli oluyor o ya
Aşağıya doğru vuruyor hep neresiyse artık o vurduğu yeri. Eşime diyorum Allahtan kese sağlam, patlatacak vururken
Bu sefer ben de yapcam onu. İlk seferinde ki gibi kahramanlığa gerek yok
Osteozinc kullanıyorum canım ben. Magnezyum ve çinkosu daha yoğun az bir kalsiyum eklemesi de var içinde. Ama senin dediğin şeyi hiç duymamıştım. Çocuk zaten vücudumuzdan kullanıyor kalsiyumu, e bize de lazım kendi kemik sağlığımız için. Bunlara gittikten sonra geriye bir şey kalıyor mudur ki
İlk bebeğimde bunu kullandım çok memnundum yine bundan aldım en doğalı en organiğiKızlar yakında Bebişlerin kıyafetleri yıkanamaya başlar:) benek deterjanı ve organik olarak iyi olan bu markaymış.Kullananlar memnun Migros ve rossmann da satılıyor.Bebeğin kıyafetlerini renklerine göre ayrı yıkayın diye herkes uyarıyor.ilk yıkama için 30 derece de 30 dakikalık program yeterliymiş.Deterjanı da ona göre az koysak yeterli olurmuş.Bilginize
Nstye ne zamandan beri giriyorsun canm? Inşallah sağlıklı normal bir doğum yaşarsın en güzeli normal olan
gerçektenmi ben 1 beden büyük aldım önceden l giyiyordum xl sipariş ettimCanim alacagin urum lohusa kategorisindeyse hamilelik oncesi bedenine gore alicaksin. Ben normalde s beden giyiyordum, lohusa da s almistim ilk kizimda o bile bol gelmisti. Ayni gebe kiyafetleri gibi oluyor lihusa kiyafetleri de. Ama normal pijama gecelik alacaksan eger 2 beden buyuk almanda fayda var, bir de sezeryan olacaksin, dogum sonrasi sislik odem falan oluyor malum.
iyi günlerde giysin kuzuAblamin aldığı ciciler kizlar
Ablamin aldığı ciciler kizlar
magnorm kullanıyorum canımkızlar calsiyum ne kullanıyorsun bana yazdı bugün doktor ama içeriğinde ancak doktor gözetiminde kullanılabilir,kalsiyum oranının uzun süreli artışı bebekte zeka ve beden gelişime geriliğine kalp damarlarında daralmaya neden olabilir yazıyor, adı calcimax içmesem mi huylandım
Ya çok güzeller benim beğendiğim tulumdan almış :))Ablamin aldığı ciciler kizlar
75 gram canım tekrarlamicak drum dikkat et dedi sadece canim50 grlık mı yapıldı seninde biraz yüksek,şükür atlattım ben darısı sana inş
sağolun canlariyi günlerde giysin kuzu
yeni acilan bir bebek magazasi vardi gezme amacli gittik hepsi cok uygundu dayanamayıp aldikYa çok güzeller benim beğendiğim tulumdan almış :))
Bende kalkarım diye düşünüyordum eltim tam 30 gun yatti kalkmadı yatağından el bebek gül bebek baktilar banada 10 gün bakiversinler ne olacakyesilanne.com canım site. Fiyatları uygun bence. Bir bak istersen. Evet Ankara'da yaşıyorum
Yani ağrı acı dersen normal doğumda da vajina bölgesindeki dikişler bir süre ağrı sızı yapıyor, orası doğru. Hatta doğumdan sonra 'mümkün değil bu ağrıların geçmesi ve eşimle tekrar normal hayatımıza dönmemiz' demiştim ama her şey geçiyor, acı unutuluyor, fiziksel şeyler iyileşiyor. Yoksa 2.'yi yapabilir mi insan?
Ama tabi ameliyata benzemez. Dediğim gibi eve geldim, duş aldım, direk salona oturdum. Gidip yatsana odana di mi? Manyaklık işte
Ben de yedeksiz gitmiştim ilk doğumda. Bir tane elbise gecelik götürmüştüm sadece. Hiç de çıkmadı dediğin gibi, çünkü hasta bezi vardı.
Allahtan yakınımızda akraba hiç yok eş dost da çok az var. Doğum sonrası yangından mal kaçırır gibi ziyaretlere sinir oluyorum. Anne acısıyla mı uğraşsın, çocuğuna mı baksın, misafirler mi uğraşsın
Bende sürekli oluyor o ya
Aşağıya doğru vuruyor hep neresiyse artık o vurduğu yeri. Eşime diyorum Allahtan kese sağlam, patlatacak vururken
Bu sefer ben de yapcam onu. İlk seferinde ki gibi kahramanlığa gerek yok
Osteozinc kullanıyorum canım ben. Magnezyum ve çinkosu daha yoğun az bir kalsiyum eklemesi de var içinde. Ama senin dediğin şeyi hiç duymamıştım. Çocuk zaten vücudumuzdan kullanıyor kalsiyumu, e bize de lazım kendi kemik sağlığımız için. Bunlara gittikten sonra geriye bir şey kalıyor mudur ki
Genelde 36 'dan sonra yapıyorlar parmak ile çatı kontrolünü ama senin baya erken olmuş kasılmam var diyince açılmaya bakmışlardır23 haftalıkken kasılmalarım çok olunca alttan elle muayene yapıldı ve Nst ye bağladılar ama her şey normaldi. Elle muayene yapılınca doktor sormuyor mu normalde? Doktor parmağı ile muayene yaptı
Becerirsin isallah bu sefer yatıp naz yapmayı en doğal hakkı valla bende normalde sen gibiyim cevreden görünce benim neyim eksik diyorumIlk dogumsa ben de hemen oturmustum salona, hic yatmadim, az naz yapmak iyidir, bu sefer sonuna kadar kullanmayi planliyorum bakalim becerebilirsem. Ben de hastanede kulot seklinde olan hasta bezlerinden kullanmistim, tasma vs olmamiati, hem pijama hem gecelik goturmustum, ikisini de kullandim. Ilk baslarda gecelik daha rahat oluyor sanki, acip bakiyorlar malum. Ayyhh artik dogursak da rahatlasak dicem de 3 ayim var daha. Saglikla gelsin o gunler insaallah. Ben de bi anda cok kilo aldim. 54 le baslayip 51.5 a indim. Simdi 57.5 geliyorum. Baslangic kiloma gore 3.5 kilo ideal duruyor ama, eksinin ustune sayinca 6 kilo fazla gibi geliyor bana sanki, siskinlik de var gibi hissediyorum, ama asiri istahliyim, hem cok tuzlu hem cok ekmekli hem de asiri sagliksiz besleniyorum. Su yeme icme konusu hep zor gelmistir bana, yani bogazi tutma konusunda. Yemek icin yasiyor gibiyim resmen.
Valla bende öyle bakım istiyorum ama benim anne olmadığı için belki esde yanimda olmayabilir 10 güne bile raziyimKizlar ben 40 gun yattim valla tek bebegi emzirdim biraz yürüyüş yaptim annem kaynanam esim hep baktı bana sağolsunlar biraz da canım kıymetlidir ama şuan sanirim hemen ayağa kalkarım oğlum için onun dersleri beslenmesi başkası benim gibi ilgilenemez. O.yuzden size tavsiyem ilk bebeğiniz ise bol bol yatin bebeğiniz uyuduğu an uyuyun.misafirlerde bir zahmet 40 'dan sonra gelsin ya
Ayy ne tatlılar saglicakla giysin kuzucuk :)Ablamin aldığı ciciler kizlar
çok sağol canım :)Ayy ne tatlılar saglicakla giysin kuzucuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?